Ana Başlık HyperOS Ota Alacak Cihazlar Hakkında

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Oooooo, maşallah, maşallah, bugün yine Bilgisayar başındayız galiba...nasıl gençsiniz, anlayamıyorum, çıkın dışarı, temiz havaya, yürüyüş yapın, spor yapın, arkadaşlarınızla aktiviteler yapın vs, oturmayın PC başında

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Onların ihtiyacı yok ki hocam. O dedikleriniz bize lâzım, asıl bizim gibi yaşlıların ihtiyacı var. Siz hiç temiz havada spor yada yürüyüş yapan genç gördünüz mü? Şahsen ben görmüyorum. Yapanlar da binlerce lira verip kapalı spor salonlarına gidiyor.
Şimdiki gençlerin aktivitesi bu...

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Onların ihtiyacı yok ki hocam. O dedikleriniz bize lâzım, asıl bizim gibi yaşlıların ihtiyacı var. Siz hiç temiz havada spor yada yürüyüş yapan genç gördünüz mü? Şahsen ben görmüyorum. Yapanlar da binlerce lira verip kapalı spor salonlarına gidiyor.
Belki de çektiği dertler veya yanlızlıktan dolayı insan içine çıkmak istemeyip tüm derdini tasasını içine atıp tek başına salonda kulağında kulaklık spor yapmak daha iyi geliyordur.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Oooooo, maşallah, maşallah, bugün yine Bilgisayar başındayız galiba...nasıl gençsiniz, anlayamıyorum, çıkın dışarı, temiz havaya, yürüyüş yapın, spor yapın, arkadaşlarınızla aktiviteler yapın vs, oturmayın PC başında

Hocam iyi ki bi tatile girdik dışarı çıkacak vakit sunulmadı bize maalesef.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Belki de çektiği dertler veya yanlızlıktan dolayı insan içine çıkmak istemeyip tüm derdini tasasını içine atıp tek başına salonda kulağında kulaklık spor yapmak daha iyi geliyordur.
Bütün bunları kapalı alanı kaplamış ter kokusu yerine temiz havayı ciğerlerinize çekmek suretiyle yapmanız da mümkün.

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Bütün bunları kapalı alanı kaplamış ter kokusu yerine temiz havayı ciğerlerinize çekmek suretiyle yapmanız da mümkün.
Keşke sandığınız kadar kolay olsaydı, Sosyal Anksiyete diye birşey var hiç duydunuz mu veya araştırdınızmı?

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Keşke sandığınız kadar kolay olsaydı, Sosyal Anksiyete diye birşey var hiç duydunuz mu veya araştırdınızmı?
Ben çok zor aştım hocam. Çok asosyal biriydim. Fakat insan isteyince yapıyor. Ben yapamıyorum diye bir şey yoktur gerçekten istiyorsa yapar insan.

Ü

Üye silindi 265308

Guest

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ne biliiiiim ben hocam, yaşlılık işte, ne dediğimi bende bilmiyorum ki....onlar daha iyisini bilirler tabi ki...neyse be uzanayım biraz, hava karardı, çakıyor şimşekler..

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci