Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hesabınızın seçili ülkesi, bilgisayarda doğrulanması için Çin olmamalıdır.
Bir debloater kullandıysanız, fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Xiaomi hesap sorunu/tarih hatası, yalnızca Global cihazlar
Telefonda Xiaomi hesabının etkinleştirilmesi:
Sim etkinleştirildi, uluslararası bir SMS gönderilmesi gerekiyor, mobil planınızın buna izin verip vermediğini kontrol edin, dolaşımı ve istisnaları her zaman etkinleştirin.
Normalde bu, telefonu ilk kullanımda veri etkinleştirilerek yapılandırırken yapılır.
Sim'in etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol etmek için, cihazda SMS/MMS ve aramaların senkronizasyonuna gidin ve etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol edin.
Cihazımı bul da etkinleştirilmelidir, normalde bunu etkinleştirmek sorun olmaz.
Spoiler: Bulut Senkronizasyonu
_______________________________________________________________________________________________________________________
Yalnızca Xiaomi hesabını (sim) etkinleştirenler için.
Mi community uygulamasından çıkış yapın
- Mi community uygulama verilerini temizleyin > uygulamayı kaldırın.
- Cihazı yeniden başlatın -
Mi community uygulamasını yükleyin.
________________________________________________________________________________________________________________________________
Hesap sorunu devam ederse şunları deneyin:
Fabrika ayarlarına sıfırlayın ve mobil verilerle yeniden başlatın ve yapılandırmayı yapın.
Bazen sim kartla ağ olmadığı için giriş yapamazsınız, telefonu yeniden başlatmak için güç düğmesine basın, wifi'yi etkinleştirmeyin. Veriyle giriş yapabilmeniz gerekir.
_______________________________________________________________________________________________________________________
Hesap sorunu hala devam ediyorsa şunları deneyin:
Telefondaki Xiaomi hesabınızdan çıkış yapın, buraya gidin ve cihazı silin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 adet cihazımında bootloderinı sonunda açtım 1 tanesine hiç uğraşmadan saat 19:00 da yetki alabilmişken
1 hesabıma 1 haftadır uğraşıyordum yukarıdaki işlemleri yaparak bugün onuda açtım. Sorun yukarıda yazdığım sebeplerden kaynaklanıyor.
konusu bu sitede mevcut çok fazla vaktim olmadığı için translate ile çevirerek ekledim bu işlemleri yaparsanız bootloder açabilirsiniz. Bootloder açtığım cihazlar 2 side son sürüm hyperos2 almış cihazlardı bilginiz olsun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
S. A
Xiaomi topluluğundan kilit açma izni aldım. Geliştirici seçeneklerinden henüz hesap eklemedim.
Şimdi bu şekilde iznin bir süresi var mı? Cihaz işlemsiz orjinal yd. Nisan sonuna kadar sim kartı takmak istemiyorum. 8+8 ay kesintisiz teli kullanmak için. Yani topluluk iznini aldıktan sonra bootlader kilidini açmak için belirli bir sürem var mı?
ben de dün akşam BL kilidini açmak için başvurdum. kota doldu. çin saatine göre 12 nisan 00:00'ı bekleyin o zaman deneyin dedi. akşam 7 de bir daha deneyeceğim.