Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
1- Gereksinimler:
  • Global bir cihaza sahip olmalısınız
  • Cihazınıza bir SIM kart takılmış olmalı
  • Xiaomi hesabınızın 30 günden eski olduğundan emin olun.
    • Kayıttan itibaren 30 gün geçmiş olmalı ya da
    • Pasif kalmışsa eğer yıllarca 30 gün süreyle tekrar bir cihazda kullanılmalı
  • Hesabınızı kullanarak yılda en fazla 3 cihazın bootloader'ını kilitsiz hale getirebilirsiniz.
2- Xiaomi Community 5.3.31 veya üstü sürümünü indirin ve yükleyin.
Link: veya Google Playden indirin
  • Uygulamada bölgeyi Global olarak değiştirin
  • Xiaomi hesabınıza giriş yapın
  • "Unlock bootloader" (Bootloader kilidini aç) seçeneğine tıklayın
  • "Apply for unlocking" (Kilit açma başvurusunda bulun) seçeneğine tıklayın
Eğer "Başvuru limiti kotasına ulaşıldı" mesajını görüyorsanız, kota sıfırlanana kadar beklemeniz gerekir. Her gün Çin saatiyle 00:00’da kota sıfırlanır, ardından tekrar "Apply for unlocking" (Kilit açma başvurusunda bulun) seçeneğine tıklayabilirsiniz.
Çin saati ile 00:00 demek, Türkiyede 19:00 demektir.

3- Hesaptan Çıkın

Eğer community uygulamasından izin aldıysanız, mobil cihazınızdaki Mi hesabınızdan çıkış yapın ve Wi-Fi’yi kapatın (cihazdan çıkış yapın, Xiaomi Community uygulamasından değil). Telefonu yeniden başlatın ve mobil veriyi açın.

3- Geliştici Seçeneklerini Açın
Ayarlar > Telefon Hakkında > HyperOS sürümü
yoluna gidin. HyperOS sürümüne sürekli dokunarak "Artık bir geliştiricisiniz!" yazısını görene kadar devam edin.

3- Artık Randevu Alalım
Ayarlar’a geri dönün, Ek Ayarlar’a ve ardından Geliştirici seçeneklerine tıklayın. OEM kilit açmayı etkinleştirin ve USB hata ayıklamayı açın.

Xiaomi hesabınızı telefonunuza bağlayın. "Mi Unlock status" (Mi Kilit açma durumu) seçeneğine dokunun, "Kabul Et" ve ardından "Hesap ve cihaz ekle" seçeneğine tıklayın. Cihazınızın mobil veri kullanarak internete bağlanabiliyor olması gerektiğinden emin olun.

Hesap başarıyla bağlandığında "Başarıyla eklendi. Mi hesabı artık bu cihazla ilişkilendirildi." mesajını görmelisiniz.

Bootloader kilidini açmaya hak kazandınız.clap~~

Sayaç başladı (genellikle 72 saat sürer). Bu sürede Mi hesabınıza hiçbir şekilde dokunmayın.

NOT: Eğer hala sorun yaşıyorsanız, yeni bir hesap açmalısınız, şartlar:
Yeni bir mail adresi + Bölge olarak US seçilmeilidir+ Eski numaranızı kullanabilirsiniz.

4- Bekleme süresi dolduğunda, şu adımlara devam edin:

Adım 1: Bilgisayarda Mi Unlock uygulamasını çalıştırın ve Mi hesabınızla oturum açın.

Adım 2: Telefonunuzu manuel olarak kapatın ve Fastboot moduna girmek için Ses Kısma tuşu ve Güç düğmesine basılı tutun.

Adım 3: Telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın ve "Unlock" (Kilidi aç) butonuna tıklayın. (Bu işlem tüm kullanıcı verilerini silecektir.)
Paylaşım için teşekkürler ancak yukarıda da belirtildiği gibi konusu vardı aslında, ama emek vermişsiniz. Bence konunuz kalabilir, ama son kararı değerli adminlerimiz HiddeNKinG cantara Skorpi verecektir.

Suleyman.sadioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi mi8 Se
Konular
14
Dirençli mi14t pro nuj kilidi açılmıyor diyorlar konuyla ilgili Bilgisi olan varmı

metemel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Esat
Cihazım
Redmi13pro+
Konular
1
Arkadaşlar benim telefonun os version kısmında UNOINXM yazmakta. Benim telefonum india sürümlü mü oluyor şimdi ? Eğer öyle ise bootloader kilidini açmak için community uygulamasından global yerine india'yı mı seçmem gerek ? (Redmi note 13 pro+ YD)

miskin1702

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
2

Cihazi burdan sorgula bak nereye ait. Bazen bölge hatasi veriyor vermemesi icin nereden alindiysa gorunur.

metemel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Esat
Cihazım
Redmi13pro+
Konular
1

Cihazi burdan sorgula bak nereye ait. Bazen bölge hatasi veriyor vermemesi icin nereden alindiysa gorunur.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çin cihazı mı demek bu şimdi ? Eğer öyle ise bootloader kilidini açmadan buna nasıl indian rom kuruyorlar acaba ?

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
2
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çin cihazı mı demek bu şimdi ? Eğer öyle ise bootloader kilidini açmadan buna nasıl indian rom kuruyorlar acaba ?
Çin cihazı hocam. Benimkinde de global rom geldi. Nedeni ne bende merak ediyorum açıkçası.

metemel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Esat
Cihazım
Redmi13pro+
Konular
1
Çin cihazı hocam. Benimkinde de global rom geldi. Nedeni ne bende merak ediyorum açıkçası.
honor telefonumda zaten açamıyordum firma izin vermediği için. 40 yılın başında xiaomi alayım bootloaderi açarım deneyimlemiş olurum dedim, şimdi de xiaomi çin cihazlarına kısıtlama getirdi şaka gibi :D

erolyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erol
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
1 aydır kota dolu uyarı alıyorum başka yolu yokmu arkadaşlar bootloaderı açmanın telefondan soğucam nerdeyse miui gördükçe içime sıkıntı giriyor

Üst Alt