Sohbet Hyperos 4 nasıl olur

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Top Poster Of Month
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Threads
90
Reaction score
504
Yeni yapay zeka geliyor hocam söylentilere göre Xiaomi yapay zekası direk global olarak gelicek cihazlarda birde sizinde dediginiz cam efekti geliyor + widgetlar klasorler falan pencere animasyonu geliyor ölçüler kalkıyor direk widgetleri istediğimiz an dikey yatay kare baba hale getirbilirceginiz bunlar animasyon şeklinde şekil dehistiricek. Bildirim paneli ve centikte çıkan çakma iPhone bildirimlerine daha fazla özelleştirme gelecek
You must be registered for see images attach

miroyasa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Threads
4
Reaction score
4
Yeni yapay zeka geliyor hocam söylentilere göre Xiaomi yapay zekası direk global olarak gelicek cihazlarda birde sizinde dediginiz cam efekti geliyor + widgetlar klasorler falan pencere animasyonu geliyor ölçüler kalkıyor direk widgetleri istediğimiz an dikey yatay kare baba hale getirbilirceginiz bunlar animasyon şeklinde şekil dehistiricek. Bildirim paneli ve centikte çıkan çakma iPhone bildirimlerine daha fazla özelleştirme gelecek
xioami 17 pro maxte kulana bilicezmi türkce

HiddeNKinG24

Administration
Staff member
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Threads
1,393
Reaction score
14,565

Tatlı duruyor bence

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Top Poster Of Month
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Threads
90
Reaction score
504
E hocam bir konu açıver forumda görelim :) onu araştıracak vaktim yok valla. Kaç gündür site saldırısı ile uğraşıyoruz şuan için sorunu cloudflare ile giderdik mecbur. Yorulduk dinlenme vakti
Hocam bugün telefon elimde uyuya kalmisim 😀 sol gözüm yastığa denk gelmiş uyandım sol gözüm full bulanık görüyor 😀 felaket korktum gözüm bozuldu diye düzeldi şimdi 😀 zaten şu global.romu test ediyorum şuan yedekleme falan baya.ugrastim hayatımda ilk defa yedek aldım Xiaomi bin yedeklemesi cok güzelmiş bu arada bütün uygulamalari dosyalarına kadar kurgu bugünü atlatalim yarın daha ayrıntılı bir konu açarım yani hocam hoş 4 için 😀

HiddeNKinG24

Administration
Staff member
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Threads
1,393
Reaction score
14,565
Hocam bugün telefon elimde uyuya kalmisim 😀 sol gözüm yastığa denk gelmiş uyandım sol gözüm full bulanık görüyor 😀 felaket korktum gözüm bozuldu diye düzeldi şimdi 😀 zaten şu global.romu test ediyorum şuan yedekleme falan baya.ugrastim hayatımda ilk defa yedek aldım Xiaomi bin yedeklemesi cok güzelmiş bu arada bütün uygulamalari dosyalarına kadar kurgu bugünü atlatalim yarın daha ayrıntılı bir konu açarım yani hocam hoş 4 için 😀

Hadi bakalım umutla bekliyorum hocam

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Top Poster Of Month
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Threads
90
Reaction score
504
xioami 17 pro maxte kulana bilicezmi türkce
Globale çıkarsa modlu falan bir sekilde kullanırız hocam yeterki çıksın 😀
Post automatically merged:

Aslında bu cikacak olan yapay zeka yeni olmayacak Mart ayında miclaw diye duyurdular çünkü yeni olan globale entegre edecekler

miroyasa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Threads
4
Reaction score
4
Globale çıkarsa modlu falan bir sekilde kullanırız hocam yeterki çıksın 😀

Aslında bu cikacak olan yapay zeka yeni olmayacak Mart ayında miclaw diye duyurdular çünkü yeni olan globale entegre edecekler
gelsinde hocam telefonu sıfırlamak gerekicekmi yeni sürüm için

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Top Poster Of Month
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Threads
90
Reaction score
504
gelsinde hocam telefonu sıfırlamak gerekicekmi yeni sürüm için
Hocam telefonu sıfırlama derdi yok artık yedekleme ben bugün sifilardim mesela uygulamaların laucher daki yerlesimleri bile yedeklenmis o derece 😀

Soner771

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Threads
7
Reaction score
52
Liquid class dedikleri olay gelir kesin. Geçen Samsung TV güncleleme aldı her yer cam efekti olmuş :)
aynen dediğiniz gibi olacak hocam, fotoğraflar hyperos4'den

Bu doğrumu bende gördüm ama
Doğru

Attachments

• 622.jpg
    622.jpg
    331.5 KB · Views: 17