Sohbet Hyperos 4 nasıl olur

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Top Poster Of Month
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Threads
90
Reaction score
504
Aynısının yenisi olur hocam 😊 internette bolca sızıntı mevcut hocam daha çok cam efekti ve daha çok ios a benzerlik geliyor yolda şuan eli kulağında 😀

Soner771

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Threads
7
Reaction score
52
herkes görüntüsü ve iosa benzerliğinden bahsetmiş bu yüzden ben stabiliteden bahsedicem hyperos4 rust programlama diliyle en baştan yazılacak ve eski miui kodlarından tamamen kurtulacak bu sayede yeni stabil ve güzel bir sistem olacak.Umudumuz iyi ve stabil bir işletim sistemi olacağı yönünde,bakalım hayırlısı :)

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Top Poster Of Month
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Threads
90
Reaction score
504
Liquid class dedikleri olay gelir kesin. Geçen Samsung TV güncleleme aldı her yer cam efekti olmuş :)
hocam zaten testerlar butun sızıntıları vermıs pıyasaya googladan azcık arastırma yaptınmı hersey cıkıyor :D

HiddeNKinG24

Administration
Staff member
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Threads
1,393
Reaction score
14,565
hocam zaten testerlar butun sızıntıları vermıs pıyasaya googladan azcık arastırma yaptınmı hersey cıkıyor :D

E hocam bir konu açıver forumda görelim :) onu araştıracak vaktim yok valla. Kaç gündür site saldırısı ile uğraşıyoruz şuan için sorunu cloudflare ile giderdik mecbur. Yorulduk dinlenme vakti

miroyasa6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Threads
4
Reaction score
4
herkes görüntüsü ve iosa benzerliğinden bahsetmiş bu yüzden ben stabiliteden bahsedicem hyperos4 rust programlama diliyle en baştan yazılacak ve eski miui kodlarından tamamen kurtulacak bu sayede yeni stabil ve güzel bir sistem olacak.Umudumuz iyi ve stabil bir işletim sistemi olacağı yönünde,bakalım hayırlısı :)
Bu doğrumu bende gördüm ama