Rom HyperOS 1.0.9.0 UNOINXM (zircon) güncellemesi geldi

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Bugün Xiaomi 13 ultra alacaktım. Birtane direnç yöntemi uygulanan tel getirdiler önüme kamera testi için ve şunu farkettim malesef acılan cihazların kamerası dijital zoom seviyesinde kumlanma yapıyor sanırım. Videolardaki 13 ultra kamera görüntü kalitesi ile cok farklıydı bende mecburen 12/256 samsung s23 ultra aldım seneye server kayıt dedikleri şeyi yaparım artık 3.000 tl verip en azından cihaz hiç açılmayacak olur.

Ben xiaomi 13 ultrayı cok seviyordum ve hyperOs işletim sistemine aşık oldum ama bugün uzun vadede direnç işlemi görecek cihazların sonunu farkettim diyebilirim. Lakin direnç yaptırmak zorunda kalmasaydık yine 13 ultra alırdım işletim sisteminden dolayı özellikle.

Paylaşmak istedim sizin ile. iyi forumlar samsung almış olsamda buralardayım.

Suleyman.sadioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi mi8 Se
Konular
16
Hocam redmi not 13 pro plus i hala kullaniyormusunuz ben yeni aldım hindistan son sürüm yüklü geçişlerde takılma yapıyor ısınıyor saçma sapan bir hala alıyor sizdede böyle mi

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Kullanmıyorum ama cok stabildi ben kullanırken ve öyle bahsedilen ısınmalar yoktu. Suanda da xiaomi 13 ultra kullanıyorum. İkisinin arasında da samsung s23 ultra kullandım ve 3 ünde de ısınma yaşamadım yada her hangi bir takılma.

Üst Alt