Esasında cihazınız için fastboot romlar da mevcut... Hem de tüm bölgeler için var. Muhtemelen bulmayı bilmiyorsunuz.
Eğer amacınız 13T'ye düzgün destek verilmiyor, verilmeyecek, cihaz dandik falan demekse size katılıyorum. MTK işlemcili cihazlara Xiaomi'nin desteği hep sınırlı olmuştur. Sınırlı derken SD işlemcilere bile kötüyken, SD ile kıyaslayınca sınırlı. Yani tavsiyem beklentinizi yüksek tutmayın hatta hiç beklenti de olmasın. Gelen güncelleme de geldiğinde yaka silkmenize neden olacak, keşke güncellemeseydim diyeceksiniz. Global cihaz, kamerası efsane, amiral gemisi gibi vs. diyenlere de kulak asmayın. Ancak bu dandikliği vurgulamak için şu cihaza güncelleme geldi benim cihazıma gelmedi, ben şu kadar para vermiştim o da az verdi gibi bir argümanla vurgu yapmaya çalışmanız cihazın dandikliğini değil sadece Xiaomi'nin sizi daha fazla kazıklamış olduğunu gösterir.
Açıkçası hata yapmışsınız bu beklentilerle Xiaomi almak mantıklı değil. MTK işlemcili xiaomi almak ise beklenti farketmeksizin mantıklı değil. Bu şekilde cihazı kullandığınız sürece boş yere sinir bozukluğu yaşayacaksınız, satın kurtulun en iyisi.