Soru Hyper OS dağıtım sacmaligi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Redmi note 10 pro ya güncelleme geliyor 13t ye gelmiyor bu durum sizce normal takıntılı olan benim hmmm dogrudur
  1. Redmi Note 10 Pro, HyperOS almayacak hocam. Nereden çıktı alacağı? :)
  2. Ocak ayında 13T serisine geleceği açıklandı. Ocak ayı bitti mi? :)
  3. Bu durumda takıntı yapmıyorsunuz diyebilir miyiz? :)
Bu dağıtım sırasının cihaz önem sırasına göre olmayışı Xiaomi için bir ilk değil ki. Eski sürümlerde de hep böyle oldu. Çok kafaya takılacak bir şey değil. Asıl kafaya takılacak olan ne kadar sorunun olacağı ve cihaza ne katacağı.

Son düzenleme:

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
Pardon redmi note 10 pro bile değil gunc
  1. Redmi Note 10 Pro, HyperOS almayacak hocam. Nereden çıktı alacağı? :)
  2. Ocak ayında 13T serisine geleceği açıklandı. Ocak ayı bitti mi? :)
  3. Bu durumda takıntı yapmıyorsunuz diyebilir miyiz? :)
Bu dağıtım sırasının cihaz önem sırasına göre olmayışı Xiaomi için bir ilk değil ki. Eski sürümlerde de hep böyle oldu. Çok kafaya takılacak bir şey değil. Asıl kafaya takılacak olan ne kadar sorunun olacağı ve cihaza ne katacağı.
Pardon redmi 10 5g imiş redmi note 10 pro bile değil yani durum daha vahim 😀

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240119-104553_Chrome.jpg
    Screenshot_20240119-104553_Chrome.jpg
    540 KB · Görüntüleme: 19

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Pardon redmi note 10 pro bile değil gunc

Pardon redmi 10 5g imiş redmi note 10 pro bile değil yani durum daha vahim 😀
Hocam bu cihaza gelen güncelleme HyperOS değil ki. :D MIUI 14 üzerine bir güncelleme almış. Aldığı tüm güncellemeler burada: Siteden isme bakıp rom sürümüne bakmamışsınız. :)

sizir73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Redmi note 10 pro ya güncelleme geliyor 13t ye gelmiyor bu durum sizce normal takıntılı olan benim hmmm dogrudur
Redmi Note 10 pro Hyperos Beta test proğramına kayıt yaptırdım,bu güncelleme alacağını gösterir mi?

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
Hocam bu cihaza gelen güncelleme HyperOS değil ki. :D MIUI 14 üzerine bir güncelleme almış. Aldığı tüm güncellemeler burada: Siteden isme bakıp rom sürümüne bakmamışsınız. :)
Hyperos latest yazarsanız Google'a benim attığım sayfa sadece hyperos güncellemelerini barindirriyor normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O cihaza China roma hyperos gelmişti galiba... 11E olarak. Globalde olmaması lazım.
Bizde şuana kadar 1 tane fastboot rom gelmedi anca kör modlarin yaptığı modlamalar geliyor port romdan farksız recovery kurulumlu romlar geliyor bu nasıl normal olabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240119-121238_Chrome.jpg
    Screenshot_20240119-121238_Chrome.jpg
    471,6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hyperos latest yazarsanız Google'a benim attığım sayfa sadece hyperos güncellemelerini barindirriyor normal

Bizde şuana kadar 1 tane fastboot rom gelmedi anca kör modlarin yaptığı modlamalar geliyor port romdan farksız recovery kurulumlu romlar geliyor bu nasıl normal olabilir
Aynı siteden girdim de kendi sitelerini ikiye bölmüş gibi normalde baktığımız yere eklenmemişler, sizin yazdığınız gibi girince çıktı HyperOS sürümleri ancak yine aynı şeye geliyoruz:
Sürümler cihaz önem sırasına göre gelmiyor, karışık geliyor çünkü her cihazın geliştirici birimi farklı. Ayrıca cihaz segmentine göre de HyperOS ayrı geliyor. Redmi 10 5G'deki HyperOS kırpılmış sürüm. Hadi onu da geçtim, hâlâ Ocak ayındayız. Ocak ayı bitmiş ve gelmemiş olsaydı bir nebze Xiaomi'ye kızma hakkı var ama daha ayın ortasını yeni geçtik.
Sabretmek lazım. Sabırsız gelen sürümün bugı daha çok olurmuş. :D

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Telefonumdan memnunum orta seviye olarak ,fakat xiominin bu saçma sapan güncelleme ,destek olayları,cihazlara göre ayrımcılığı insanın canını sıkıyor malesef

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
Aynı siteden girdim de kendi sitelerini ikiye bölmüş gibi normalde baktığımız yere eklenmemişler, sizin yazdığınız gibi girince çıktı HyperOS sürümleri ancak yine aynı şeye geliyoruz:
Sürümler cihaz önem sırasına göre gelmiyor, karışık geliyor çünkü her cihazın geliştirici birimi farklı. Ayrıca cihaz segmentine göre de HyperOS ayrı geliyor. Redmi 10 5G'deki HyperOS kırpılmış sürüm. Hadi onu da geçtim, hâlâ Ocak ayındayız. Ocak ayı bitmiş ve gelmemiş olsaydı bir nebze Xiaomi'ye kızma hakkı var ama daha ayın ortasını yeni geçtik.
Sabretmek lazım. Sabırsız gelen sürümün bugı daha çok olurmuş. :D
Bu cihaz 25 bın TL hatta 35 verende vardır düşünsenize 35 bin tl veriyorsunuz ve 2.500 TL'lik cihaz sizden daha önce güncelleme alıyor soyliyeceklerim bu kadar 😀😀

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu cihaz 25 bın TL hatta 35 verende vardır düşünsenize 35 bin tl veriyorsunuz ve 2.500 TL'lik cihaz sizden daha önce güncelleme alıyor soyliyeceklerim bu kadar 😀😀
Önce güncelleme alması bir şey mi değiştirecek hocam? Anlamadığım sıraya takılıyorsanız Xiaomi'nin 10 yıldır karışık sırayla güncelleme verdiğini bilmiyorsunuz derim. :D 15 gün geç gelsin ama daha düzgün gelsin. İsterse 3 ay önceden Redmi 10 5G'ye versin. :)

Üst Alt