- Adım
- anda
- Cihazım
- s7
- Konular
- 59
Valla iPhone sevmeyenler için kötü benceİyimi kötümü ?
Valla iPhone sevmeyenler için kötü benceİyimi kötümü ?
Yeniyi almak her zaman güzel umarım globale çıkar 17 pro dil olayı kötü birazValla iPhone sevmeyenler için kötü bencehee birde stabillik olayına gelirsek 2. Gün alalı hergun güncelleme geliyor yazılar Türkçe çünkü ben ADB ile çoğu yeri turkceye cevirdim yoksa yazılım çin yazılımı
Birazmi baya kötü bilseydim almazdım valla tek sorun dil değil maalesef Google ile tam anlamıyla entegre olamıyorsunuz izin vermiyor cihaz yapay zekası desen full çinceYeniyi almak her zaman güzel umarım globale çıkar 17 pro dil olayı kötü biraz
Teknoloji böyle birşey 3 sene önce çıkan işlemci içinde öyle diyorduk mükemmel bunun içinde öyle diyoruz 3 sene sonra buda kötü bir işlemci olacakBirazmi baya kötü bilseydim almazdım valla tek sorun dil değil maalesef Google ile tam anlamıyla entegre olamıyorsunuz izin vermiyor cihaz yapay zekası desen full çinceama donanım muhteşem durumda o yüzden mutlu sayılırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun birkaç ekran goruntusu
İşlemcisi eskise bile yeni nesil ekran şekli ve arka ekranı bence hiç eskimeyecekTeknoloji böyle birşey 3 sene önce çıkan işlemci içinde öyle diyorduk mükemmel bunun içinde öyle diyoruz 3 sene sonra buda kötü bir işlemci olacak![]()
Bu ne yahu bildiğin iphone bu, bunlar niye bu kadar ios özentisi ben çözemiyorum hani oradan çalacakları müşteriler yabancılık çekmesin diye mi ne yani buBirazmi baya kötü bilseydim almazdım valla tek sorun dil değil maalesef Google ile tam anlamıyla entegre olamıyorsunuz izin vermiyor cihaz yapay zekası desen full çinceama donanım muhteşem durumda o yüzden mutlu sayılırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun birkaç ekran goruntusu
açık açık xiaomi'nin kendisi diyor zaten apple gibi olacağız diyeBu ne yahu bildiğin iphone bu, bunlar niye bu kadar ios özentisi ben çözemiyorum hani oradan çalacakları müşteriler yabancılık çekmesin diye mi ne yani bu![]()
açık açık xiaomi'nin kendisi diyor zaten apple gibi olacağız diye. Keşke yazılım tarafında da apple gibi olsalar. O kadar berbat bir yazılımı var ki içindeki donanımlara yazık oluyor. Şahine ferrari motoru takmak gibi bir şey.
Hocam 17 pro Max i kullansanız bazen android olduğunu unutuyorum çünkü ekran şeklide birebir kasada birebir iPhoneBu ne yahu bildiğin iphone bu, bunlar niye bu kadar ios özentisi ben çözemiyorum hani oradan çalacakları müşteriler yabancılık çekmesin diye mi ne yani bu![]()