HyperOS Hyper 3.0 Tester olma

mahmutuslu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
Alakası yok hocam xiaomi comminty uygulaması ile beta testera kayıt olan kişilere gelen güncellemeleri gösteriyor. Zaten bende bu güncellemeleri test etmek için kaydımı yaptım.
ben üyeyim ve yeşil renkli passed de aldım benim gibi bir sürü üye olan var niye peki kimse güncelleme almadı

public beta ve internal beta farklıdır

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
İrademe yenik düştüm ve mi 14 ultra için olan hyperos 3 testine katıldım, güncelleme geldiği gibi ayrıntılar konusunda bilgilendireceğim.

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Şuan gönderilen betalar kapalı betalar. Beta testerlar ayrı mi pilotlar ayrı. Mi pilotlara (bu arkadaş mi pilot) gelenler genelde 1 hafta falan önce oluyor ve sorunsuz oluyor. 13t pro cihazımda rus romunda mi pilottum, şimdi 14t pro da tw romunda mi pilotum

mahmutuslu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi5
Konular
0
Şuan gönderilen betalar kapalı betalar. Beta testerlar ayrı mi pilotlar ayrı. Mi pilotlara (bu arkadaş mi pilot) gelenler genelde 1 hafta falan önce oluyor ve sorunsuz oluyor. 13t pro cihazımda rus romunda mi pilottum, şimdi 14t pro da tw romunda mi pilotum
bende aynı şeyi anlatmaya çalıştım

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Meslek
System Support
Konular
37
İyimi kötümü ?
IOS tasarımını sevenler için iyi. Klasikleşmiş Xiaomi tasarımını beğenenler için kötü. Arayüz animasyonları, uygulama geçişleri HOS 2 ve 2.2 ye kıyasla daha akıcı, pil tüketimi cihazdan cihaza ve kullanım şekline göre değişiyor olsa da gözle görülür iyileştirme var hakkını yiyemem şimdi koca firmanın. Bende Mi 14 ultra cihazımı 3.0.0.6 güncellemesinde kullandıktan bir süre sonra iPhone 17 Pro Max' e geçiş yaparak yeniden Xiaomi' ye veda ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda paylaşımlar var.ama nasıl kurulum yapicaz o yazmıyor linkte
Twrp' den yüklenebilir durumda şuanda. Onun için de bootloader kilidinizin açık, cihaza twrp yüklemiş olmanız lazım.

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 14T Pro
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Yok hocam Çin versiyonu almıştı sadece şuan Türkiye ve rus sürümlere çıktı hyperos 3 beta
Globaldeyizde Türkiye sürümüne geçiş yapsak bizede gelir mi hyperos 3 ? ( Betaya kayıt oldum.)

Üst Alt