Sohbet Hukuk Bürosundan Aradığını Söyleyen Numara

Sykoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
2
Bugün 0850 220 8884 no'lu telefondan arandım ilkten arayan numarayı bilmediğim için açmak istemedim ancak sonradan iptal etmek gereken bir internet alışverişim vardı ve oradan teyit için aradıklarını düşünerek telefonu açmak zorunda kaldım, telefonu açtığımda ilkten kimse konuşmadı sonradan bir bayan konuşmaya başladı Hukuk bürosundan aradığını ve belirttiği kişinin dava dosyası olduğunu ve dava dosyasında da bu numaranın mevcut olduğunu ilgili kişiyi tanıyıp tanımadığımı sordu tanımadığımı söyledim ancak bu kişinin Aileden olduğunu ve aynı evde ikamet ettiğimizi söyledi bende ikametgah adresi neymiş banada söyleyinde bende öğreneyim deyince bu bilgiyi benimle paylaşamayacağını söyledi moustache~~ aynı şekilde tekrarlayarak ilgili kişiyi tanıyıp tanımadığımı sordu tanımadığımı belirttim ve kadın gene en başa sardı bende uğraşmayarak telefonu yüzüne kapattım daha sonrasında tekrar arayarak neden yüzüme kapattınız dedi :D bende kendisinin beni anlamadığını ve boşuna görüşmenin anlamsız olduğunu söyleyerek yüzüne kapatmanın mantıklı olacağını dile getirdim, bunun üzerine tanımıyorsanız tanımıyorum demeniz yeterliydi şeklinde bir cevap daha aldım sanırım şu Show tv de bir ara haber olan bir gün yatağından kalktı ve rusça konuşmaya başladı denilen kişilerden oldum ben Türkçe konuştuğumu zannediyorum ama aslında Rusça konuşuyorum ki bayana defalarca tanımadığımı söylememe rağmen bayan bir türlü anlayamadı sanırım haha--haha--haha-- sözün özü bu numara olur da sizide ararsa kaale almayın numarayı internette aratıyorum VoIP hattı çıkıyor ve hiçbir yerde de Hukuk bürosu numarası olduğunu gösteren birşey yok bu şekilde Hukuk bürosundan arıyorum, Avukatım borcunuz var şu kişiyle numaranız aynı icra borcu var sizin numaranız gözüküyor denilerek daha öncede aranmıştım adresime kağıt geleceğini de belirtmişlerdi hayhay demiştim ne kağıt geldi nede geri arandım fakat Turkcell'e 1 sene önce geçtim ve geçtiğimden bu yana sürekli böyle aranmalar alıyorum geçende bir teyze aradı aramışım rahatsız etmişim teyze sen nediyon ne araması dedim bu numaradan aranmışım dedi teyze numaraya iyi bak sen sonunu yanlış felan okuyor olmayasın dedim yok doğru okuyorum ben annen yaşındayım belki bilmem ne bir güzel fırça attı haha--haha--haha--haha-- sonra sizi savcılığa vereceğim dedi tabi siz verin beraber gidelim ama öyle olmadığı ortaya çıkarsa bende size bi güzel beni taciz edip,rahatsız ettiğinizden suçladığınızdan ve hakaretvari konuştuğunuzdan bir güzel mahkemeye verip üstüne birde maddi manevi tazminat davası açayım dedim ondanda çıt yok bakalım bekliyoruz uzun bir yazı oldu biraz tabi ama okumak zorunda da değil kimse ben uyarayım da sizleri benim gibi açmaya bile zahmet etmeyin olurda şu numaramı arıyor acaba diye. :)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam ben bu tarz aramalara kesinlikle yanıt vermiyorum alıyorum kara listeye arasın dursun. :D

Eğer bir başvurum varsa önce numarayı teyit ediyorum doğrulanırsa tekrar aramalarını talep ediyorum. Başka türlüsü mümkün değil giggle~~

Sykoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben bu tarz aramalara kesinlikle yanıt vermiyorum alıyorum kara listeye arasın dursun. :D

Eğer bir başvurum varsa önce numarayı teyit ediyorum doğrulanırsa tekrar aramalarını talep ediyorum. Başka türlüsü mümkün değil giggle~~

Zaten böyle birşey olsa ilk önce E-Devlette hakkımda dava dosyası veya icra dosyası olup olmadığını görürüm, birde öyle birşey diyorki benim numaramdan söylediği şahısın kuzenini aramışlar bunada iyi güldüm kahvaltıda aradığı için her taraf bi güzel çay oldu haha--haha--haha-- halen daha tanıyormusunuz demeye devam ediyor kadın, en sonunda iyi günler deyip herhalde başarısız bir scam girişimi olduğunu anlayınca kendisi kapatmak zorunda kaldı telefonu birde göreceksiniz çağrıda öyle bir bağırıyorki sanki gerçekten hukuk bürosundan arıyormuş gibi :D:D:D hangi hukuk bürosu diyorum halen daha söylemiyor ne oldukları belli zaten normalde açmam bu numaralarıda geçenlerde Evkurdan bir ürün aldım ve kargolama geciktiği için iptal ettirdim sizi 0850 li numaradan arayıp iptalinizi teyit edecekler demişti müşteri temsilcisi bayan acaba onlarmı deyipte açmış bulundum.

Metin archesm aynen öyle yaptım hocalarım numarayı karalisteye attım başka bir numaradan ararsa reddedip onuda atacağım 2 dakikamı almıyor nasılsa ama Evkurmu arıyor onu bilemeyeceğiz tabi gerçi onların sistemide oldukça saçma iptal için teyit nedir ödemeyi alırken o kadar teyit etmiyorsun da :)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Zaten böyle birşey olsa ilk önce E-Devlette hakkımda dava dosyası veya icra dosyası olup olmadığını görürüm, birde öyle birşey diyorki benim numaramdan söylediği şahısın kuzenini aramışlar bunada iyi güldüm kahvaltıda aradığı için her taraf bi güzel çay oldu haha--haha--haha-- halen daha tanıyormusunuz demeye devam ediyor kadın, en sonunda iyi günler deyip herhalde başarısız bir scam girişimi olduğunu anlayınca kendisi kapatmak zorunda kaldı telefonu birde göreceksiniz çağrıda öyle bir bağırıyorki sanki gerçekten hukuk bürosundan arıyormuş gibi :D:D:D hangi hukuk bürosu diyorum halen daha söylemiyor ne oldukları belli zaten normalde açmam bu numaralarıda geçenlerde Evkurdan bir ürün aldım ve kargolama geciktiği için iptal ettirdim sizi 0850 li numaradan arayıp iptalinizi teyit edecekler demişti müşteri temsilcisi bayan acaba onlarmı deyipte açmış bulundum.
Geçmiş olsun hocam, kişisel verilerin korunmadığının bit göstergesi bu da. Nasıl oluyorsa numarayı buluyorlar.

Sykoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehberimde olmayan numaralara asla cevap vermem numaramı bilen tanıyan numara değiştirse bile bu huyumu bildiklerinden mesaj atarak beni uyarırlar..

Bende öyleyim hocam ama dediğim gibi bu Evkurdan ürün alma hatasına düştüm ve 5 gün sonra kargoya verebileceklerini 2 günde teyit için beni bekleteceklerini söylediler bende siteden ödemeyi aldıktan sonra arayıp teyit etmiyorsunuzda aldıktan 2 gün sonra arayıp teyit etmek nedir dedim cevap veremediler banada acil lazım bir ürün olduğu için siparişi iptal edip kendi bölgemden alırım dedim 24 saat içinde 0850 li numaradan aranacaksınız dedi numarayı sordum bilgi vermedi Evkurdaki kadın da acaba onlarmıdır diye düşünüp açtım. Ülkemizde ne yazık ki her sistem saçma sapan ilerliyor.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Bende öyleyim hocam ama dediğim gibi bu Evkurdan ürün alma hatasına düştüm ve 5 gün sonra kargoya verebileceklerini 2 günde teyit için beni bekleteceklerini söylediler bende siteden ödemeyi aldıktan sonra arayıp teyit etmiyorsunuzda aldıktan 2 gün sonra arayıp teyit etmek nedir dedim cevap veremediler banada acil lazım bir ürün olduğu için siparişi iptal edip kendi bölgemden alırım dedim 24 saat içinde 0850 li numaradan aranacaksınız dedi numarayı sordum bilgi vermedi Evkurdaki kadın da acaba onlarmıdır diye düşünüp açtım. Ülkemizde ne yazık ki her sistem saçma sapan ilerliyor.
Anlıyorum sizi geçmiş olsun..

Sykoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
2
Ben numarayı çoktan kara listeye attım tekrar başka numaradan ararlarsa o numarayıda engelleyeceğim taahhüt sürem dolduktan sonrada ilk işim Turkcell den ayrılmak ve hattı iptal ettirmek olacak ne gariptir ki Vodafone dan kendilerine geçtiğimden beri bu tür aranmalarım bitmedi daha öncesinde böyle şeyler kesinlikle yaşamıyordum bunun üzerine görüştüğüm Turkcell müşteri hizmetlerindeki bayanda numaralarınızı asla paylaşmıyoruz diyor, geçenlerde adres, kimlik bilgileri ve kişisel numaraların illegal şekilde satıldığı ve bunu yapanlarında birkaç operatör çalışanı olduğu söyleniyordu ve buda Türkiyenin ileri gelen operatörlerinden birisiymiş bunların ardından böyle şeylerin çoğunlukta olmasıda şaşırtmadı tabi beni malum operatörün kim olduğunu söylemeyede gerek yok zaten.

Üst Alt