- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 2
Bugün 0850 220 8884 no'lu telefondan arandım ilkten arayan numarayı bilmediğim için açmak istemedim ancak sonradan iptal etmek gereken bir internet alışverişim vardı ve oradan teyit için aradıklarını düşünerek telefonu açmak zorunda kaldım, telefonu açtığımda ilkten kimse konuşmadı sonradan bir bayan konuşmaya başladı Hukuk bürosundan aradığını ve belirttiği kişinin dava dosyası olduğunu ve dava dosyasında da bu numaranın mevcut olduğunu ilgili kişiyi tanıyıp tanımadığımı sordu tanımadığımı söyledim ancak bu kişinin Aileden olduğunu ve aynı evde ikamet ettiğimizi söyledi bende ikametgah adresi neymiş banada söyleyinde bende öğreneyim deyince bu bilgiyi benimle paylaşamayacağını söyledi
aynı şekilde tekrarlayarak ilgili kişiyi tanıyıp tanımadığımı sordu tanımadığımı belirttim ve kadın gene en başa sardı bende uğraşmayarak telefonu yüzüne kapattım daha sonrasında tekrar arayarak neden yüzüme kapattınız dedi
bende kendisinin beni anlamadığını ve boşuna görüşmenin anlamsız olduğunu söyleyerek yüzüne kapatmanın mantıklı olacağını dile getirdim, bunun üzerine tanımıyorsanız tanımıyorum demeniz yeterliydi şeklinde bir cevap daha aldım sanırım şu Show tv de bir ara haber olan bir gün yatağından kalktı ve rusça konuşmaya başladı denilen kişilerden oldum ben Türkçe konuştuğumu zannediyorum ama aslında Rusça konuşuyorum ki bayana defalarca tanımadığımı söylememe rağmen bayan bir türlü anlayamadı sanırım 

sözün özü bu numara olur da sizide ararsa kaale almayın numarayı internette aratıyorum VoIP hattı çıkıyor ve hiçbir yerde de Hukuk bürosu numarası olduğunu gösteren birşey yok bu şekilde Hukuk bürosundan arıyorum, Avukatım borcunuz var şu kişiyle numaranız aynı icra borcu var sizin numaranız gözüküyor denilerek daha öncede aranmıştım adresime kağıt geleceğini de belirtmişlerdi hayhay demiştim ne kağıt geldi nede geri arandım fakat Turkcell'e 1 sene önce geçtim ve geçtiğimden bu yana sürekli böyle aranmalar alıyorum geçende bir teyze aradı aramışım rahatsız etmişim teyze sen nediyon ne araması dedim bu numaradan aranmışım dedi teyze numaraya iyi bak sen sonunu yanlış felan okuyor olmayasın dedim yok doğru okuyorum ben annen yaşındayım belki bilmem ne bir güzel fırça attı 

sonra sizi savcılığa vereceğim dedi tabi siz verin beraber gidelim ama öyle olmadığı ortaya çıkarsa bende size bi güzel beni taciz edip,rahatsız ettiğinizden suçladığınızdan ve hakaretvari konuştuğunuzdan bir güzel mahkemeye verip üstüne birde maddi manevi tazminat davası açayım dedim ondanda çıt yok bakalım bekliyoruz uzun bir yazı oldu biraz tabi ama okumak zorunda da değil kimse ben uyarayım da sizleri benim gibi açmaya bile zahmet etmeyin olurda şu numaramı arıyor acaba diye.