İnceleme Hoşgeldin LTE

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi4-lte-cihazlarda-4gye-nasil-gecilir-resimli-anlatim.4764/
Bu konudaki işlemleri yaptıktan sonra 4g yazısı geliyor ama hız gelmiyorsa telefonunuz imei repair görmüştür muhtemelen hattınızı orjinal imeili bir telefona takıp operatorünüze 4g onay mesajı atın onaylandıktan sonra tekrar kendi telefonunuza takabilirsiniz.Şimidlik çözülüyor ama operator yine eski telefona takmışsın 4g yi geri alıyoruz derse yapacak bişey yok yada o zaman bakılır..

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi4-lte-cihazlarda-4gye-nasil-gecilir-resimli-anlatim.4764/
Bu konudaki işlemleri yaptıktan sonra 4g yazısı geliyor ama hız gelmiyorsa telefonunuz imei repair görmüştür muhtemelen hattınızı orjinal imeili bir telefona takıp operatorünüze 4g onay mesajı atın onaylandıktan sonra tekrar kendi telefonunuza takabilirsiniz.Şimidlik çözülüyor ama operator yine eski telefona takmışsın 4g yi geri alıyoruz derse yapacak bişey yok yada o zaman bakılır..
Hocam 4G ile imei nin bir alakası yok ben imei tamirli telefondan 4G kullanıyorum ve başvuruyu da yine bu telefondan yapmıştım.

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Hocam 4G ile imei nin bir alakası yok ben imei tamirli telefondan 4G kullanıyorum ve başvuruyu da yine bu telefondan yapmıştım.
Hocam!!! (bu durumla ilgili bir konu açmıştım ünlemler onun için) konumuza dönersek benim telefonum imei repair görmüş ve 4g yazısı geliyor lakin hız yok durumla ilgili vodafone cep merkezinden tekrar kontrol etttim ve hattımın uygun olduğunu ama telefonun uyumsuz olduğunu söyledi.Araştırmalarım sonucu insanların ki özellikle çin veya yurtdışından cihaz getirenlerin yaşadığı bir durummuş hattımı takacak bir cihaz bulamadığım için ben yapamadım orjinal cihaz imkanı olanların sorununun çözümü için buradan paylaştım.

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam!!! (bu durumla ilgili bir konu açmıştım ünlemler onun için) konumuza dönersek benim telefonum imei repair görmüş ve 4g yazısı geliyor lakin hız yok durumla ilgili vodafone cep merkezinden tekrar kontrol etttim ve hattımın uygun olduğunu ama telefonun uyumsuz olduğunu söyledi.Araştırmalarım sonucu insanların ki özellikle çin veya yurtdışından cihaz getirenlerin yaşadığı bir durummuş hattımı takacak bir cihaz bulamadığım için ben yapamadım orjinal cihaz imkanı olanların sorununun çözümü için buradan paylaştım.
Hocam konu linki paylaşsanıx ds okusak. Anladığım kadarıyla siz bu operatörlerin cihazınız uyumsuz yazısına takılmışsınız. Doğru mudur? Eğer doğru ise orda uyumlu olup olmadığını imei den sorguluyorlar doğrudur fakat biz 4G destekleyen bir telefona 2G zamanından kalma bir telefonun imeisini attığımızda operator teli 2G destekli görüyor ve 4G desteklemiyor diyor. Ama biz yinede 4G ye bağlanıyoruz. Operator senin imein 4G desteklemiyor 4G ye bağlanamazsın senin bağlantını kesiyorum diyemez. Havada 4G sinyali zaten var bu sinyali yakalayıp yakalamamak telefona kalmıştır. Birde şurdan bakın ben atıyorum Almanya'dan Türkiye'ye bir akrabamı ziyarete geldim elimdeki telefonun imeisini Türkiye'de kayıt ettirmezsem Türkiye'de sizin deyişinizle 4G ye bağlanamayacağım çünki operator cihazın imeisi kayıtlı olmadığından btk da sorgulama sonucu veri bulamayacak desteklemiyor diyecek. Umarım anlatabilmişimdir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Çok iyi hızlar hocam hayırlı olsun.

oguzgudelek Hocam osmaniye hocamın da cihaz imei tamirli onun çıktığı hızlara bakarakda sizin dediğinizin yanlış olduğu görülebilir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam vodafone yanımda uygulamasına giriş yapıldıktan sonra. Servisler sekmesinden 4.5 hizmeti aktif hale getirilebilir. Telefonum Mi4w yani 4G desteği yok, imei çok çok eski bir telefona ait ve SIM kart desteği var mı yok mu bilmiyorum. Mesajınızı okuyunca şimdi denedim ve benim 4.5G hizmetim açıldı onaylandığına dair SMS geldi :)

Vodafone, Turk telekom veya Turkcell fark etmiyor. Hepsinin elinde aynı liste var ve bu listede 4G'li cihazların isimleri yazılı. Listede cihaz adı yazmıyorsa 4G uyumlu değildir denilip geçiliyor ancak 4G hizmeti alınırken her hangi bir sorun çıkmıyor. (Denediklerim Mi4, Mi3, Mi4c , Mi Note olumsuz, redmi 2 uygun denildi. Mi3 haricinde hepsi de 4G'ye bağlanıyor sorun yok :) )

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam vodafone yanımda uygulamasına giriş yapıldıktan sonra. Servisler sekmesinden 4.5 hizmeti aktif hale getirilebilir. Telefonum Mi4w yani 4G desteği yok, imei çok çok eski bir telefona ait ve SIM kart desteği var mı yok mu bilmiyorum. Mesajınızı okuyunca şimdi denedim ve benim 4.5G hizmetim açıldı onaylandığına dair SMS geldi :)

Vodafone, Turk telekom veya Turkcell fark etmiyor. Hepsinin elinde aynı liste var ve bu listede 4G'li cihazların isimleri yazılı. Listede cihaz adı yazmıyorsa 4G uyumlu değildir denilip geçiliyor ancak 4G hizmeti alınırken her hangi bir sorun çıkmıyor. (Denediklerim Mi4, Mi3, Mi4c , Mi Note olumsuz, redmi 2 uygun denildi. Mi3 haricinde hepsi de 4G'ye bağlanıyor sorun yok :) )
Hocam bu ve benim yazdıklarım umarım imei tamirli cihaz kullanan arkadaşların içlerindeki soru işaretlerini yok edecektir. Teşekkürler.

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Çok iyi hızlar hocam hayırlı olsun.

oguzgudelek Hocam osmaniye hocamın da cihaz imei tamirli onun çıktığı hızlara bakarakda sizin dediğinizin yanlış olduğu görülebilir.
Sagolun hocam imeisi 4G siz bir telefonun imeisi hızı 120/130 mb buluyor.
Hattim türktelekom

Üst Alt