- Adım
- Mevlut
- Cihazım
- Mi Note Pro
- Konular
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam uyumluMi4 lte uyumlumu
MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam uyumluMi4 lte uyumlumu
teli yeniden başlatın hocamHocam bulunduğunuz yerde LTE olmayabilir hangi semtdesiniz?
Hocam yanlış biliyorsunuz mi note LTE destekliyorMi Note Cihazında Da Yok Sanırım Lte Desteği Türkiye De Durum Onu Gösteriyor
Valla Çözemedim Bu Durumu Bana Özel Sanırım 3G Olarak Test Yaptım 5.48 Mbit Hız Verdi 4G Olarak Test Yaptım 0.78 Mbit Hız Verdi Belki De Tam Geçişler Gerçekleşmedi Ondan Bilemiyorum Ya Da Başka Bir Problem Biraz Beklemek Lazım Sanırım...Hocam yanlış biliyorsunuz mi note LTE destekliyor
Hocam bendede 2nci hat vodafone oda LTE sinyali almıyor ama bildiğim kadarı ile en fazla montajı Turkcell yaptı İstanbuldaİstanbul Fatih'de Mi4 LTE modelinde Turkcell hat ile 4G çekiyor fakat Vodafone da cekmedi
Hocam 4G yazısı gorduyseniz vardır daha optimizasyonlar tam olarak bitmiş olmayabilir nasilki 3G ye gecisde sıkıntılar oldu 4G gecisdede ufak tefek olacak 4G sinyal aldiysaniz sıkıntı olmazValla Çözemedim Bu Durumu Bana Özel Sanırım 3G Olarak Test Yaptım 5.48 Mbit Hız Verdi 4G Olarak Test Yaptım 0.78 Mbit Hız Verdi Belki De Tam Geçişler Gerçekleşmedi Ondan Bilemiyorum Ya Da Başka Bir Problem Biraz Beklemek Lazım Sanırım...