- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Xiaomi MI 8 SE
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
Sağolun öneriniz için hocam.Benim için google uygulamalarını devre dışı bırakmak.
Sağolun öneriniz için hocam.Benim için google uygulamalarını devre dışı bırakmak.
Bu konuya göz atabilirsiniz hocam.Bu perfdump kaldırma yolu yokmu çözüm. Ulan varsa yardımcı olabilir mi acaba orada öylece duruyor sinir oldum ya
Teşekkür ederim yardım için ama çözemedimBu konuya göz atabilirsiniz hocam.
Yardım - virüs ve reklam
Teşekkür ederim yardım için ama çözemedim
Teşekkür ederim bunları okudum ama soru işaretleri gitmedi size sorsam peki korkulcak bir durum varımdır telefon da yani format atmam gerekiyor mu yoksa yeni güncelleme ile yok olurmuAşağıya bırakmış olduğum bağlantı adreslerindeki mesajları okursanız eğer kafanızdaki soru işaretleri gidecektir efendim.
( :
@Ethnic (Perfdump ile cevabı)
@Brkdzdr (Perfdump nasıl silineceği)
Hocam verdiğim linkte 9. Mesajda programı geliştirici sayın Ethnic hocam yazmış, okumadınız sanırım.Teşekkür ederim bunları okudum ama soru işaretleri gitmedi size sorsam peki korkulcak bir durum varımdır telefon da yani format atmam gerekiyor mu yoksa yeni güncelleme ile yok olurmu
Okudum fakat ben bu tarz teknoloji konularında cahilim o yüzden anlamadım kusura bakmayın size de zahmet verdimHocam verdiğim linkte 9. Mesajda programı geliştirici sayın Ethnic hocam yazmış, okumadınız sanırım.
Estağfurullah hocam, fabrika ayarlarına dönerek veye aynı romu tekrar yükleyerek eski haline geldiğini yazan kullanıcılarımız var, deneyebilirsiniz. Ama yazıldığı gibi bunun bir zararı yokOkudum fakat ben bu tarz teknoloji konularında cahilim o yüzden anlamadım kusura bakmayın size de zahmet verdim
Teşekkürler benimde duymak istediğim buydu zararı olmadığını söylemeniz yeterli oldu ben Çin romm mi mix 2 s kullanıyorum ve ingilizce olarak o yüzden bu bahsettiğiniz room tekrar yükleme işini ben beceremem yeni güncelleme yi bekleyeceğim artık çok yediğim var o yüzden yedek alıp format atamıcam tekrar teşekkür ederim vaktinizi aldım kusura bakmayın iyi çalışmalarEstağfurullah hocam, fabrika ayarlarına dönerek veye aynı romu tekrar yükleyerek eski haline geldiğini yazan kullanıcılarımız var, deneyebilirsiniz. Ama yazıldığı gibi bunun bir zararı yok