Sohbet Herkese Selamlar (yeni cihazımda karar kılamadım)

kaiser soze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Konular
14
İlginiz için hepinize teşekkür ederim. 3 saat kadar önce siparişi verdim. Hatta şu an kargoda. Hepsiburada'dan Redmi Note 5 (4/64 gb) Xiaomi Türkiye garantili olanını aldım. Aynı sitedeki Redmi 5 plus'a göre bir artısı da garantisi. En azından 'en' yetkili şirketin garantisi var. :)

Siyah olanını aldım. Aldıktan sonra 50 tl zam koymuşlar.

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
İlginiz için hepinize teşekkür ederim. 3 saat kadar önce siparişi verdim. Hatta şu an kargoda. Hepsiburada'dan Redmi Note 5 (4/64 gb) Xiaomi Türkiye garantili olanını aldım. Aynı sitedeki Redmi 5 plus'a göre bir artısı da garantisi. En azından 'en' yetkili şirketin garantisi var. :)

Hayırlı olsun. Hepsiburadanin sattığı cihazlar global kutudan da anlayacaksınız iyi yapmissiniz. Note 5 modeli bu fiyata bulabileceğiniz en iyi Xiaomi telefonu (ithalatçı veya kayıtsız veya global olmayan cihazları saymiyorum onlar elbet az daha ucuz oluyorlar) almissiniz. Güle güle kullanin. Bu arada cihaz lock bootloader ile geliyor global sürüm olduğu için.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
butun telefonlarin fiyatlari artti agrisiz basim olsun dersen kendini kanitlamis modeller mevcut mesela moto z2 play sd 626 ama diger ozellikleri gayet tatmin edici mesela benim aklima kazinip derin bir yer edinen moto z cihazimdan sonra z2 si turkiyede cikmis olsa tereddut etmeden alacagim cihazlarin basinda geliyordu ancak cikmadigi gibi z3 duyuruldu ve muhtemelen oda cikmayacak.
atanma surecinde cok buyuk bi butcem olmayacak bana min sorun cikarsin ortalama bi cihaz olsun dersen kesinlikle buna bak butceni 2000 seviyesine cikarirsan amiral modellerden nokia 8 sony xz1 e bakmani ve hatta zenfone 4 u de degerlendirmeni siddetle oneririm 1799 a kadar cikip orta seviye cihaz alacagina ust seviye cihaz almis olursun ki uzun yillar isini gorucek cihazlardir kendileri.

yoo ben illaki xiaomi isterim dersen bence suan piyasada fiyatini hak edeb mi8 ve mix 2s disinda hic bir cihazi yok tr piyasasi icin konusuyorum bu kurlarla xiaomi akinmaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada en yetkili demissiniz ama malesef ki bu bi aldatmaca ve malesef ki evobt garantili bi cihaz aldiniz ve en yetkili kesinlikle degiller suan turkiyede en yetkin firma delta oluyor.

bence aldiginiz urunu kutusunu acmadan iade edip bu yukarida saydigim cihazlara bir goz gezdirmenizde fayda oldugu dusundesindeyim. ama yok derseniz ki note 5 gercekden hos ve albenisi olan bi model ama hak ettigi degerin ustunde suan

Son düzenleme:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23

Cihazınız hayırlı olsun hocam.
Yalnız Xiaomi Türkiye diye bir şey henüz söz konusu değil. Çünkü Xiaomi tarafından net bir açıklama gelmedi. En yetkili diye bişey yok yani.
Cihazınız muhtemelen Evo garanti altında olacak. Ki Evoda ne alemde herkes biliyor :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Fiyatlar şuan ki dolar kurundan sonra ki piyasa fiyatları.
Siz 800 TL'ye aldığınızda dolar 3 tlydi :)

redmi 5 plus? Batarya koymayı unuttukları cihazı neden değiştirdiniz hocam :) kamera rezalettir redmi 5 plus'da :&:&

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
redmi 5 plus? Batarya koymayı unuttukları cihazı neden değiştirdiniz hocam :) kamera rezalettir redmi 5 plus'da :&:&
Resmi 5 Plus kamerası google camera ile bana yeterli geliyor. Sizin beklentiniz çok yükseklerde ise fotoğraf makinesi almanızı öneririm :)

"Batarya koymayı unuttukları cihazı neden değiştirdiniz derken?"

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Cihazınız hayırlı olsun hocam.
Yalnız Xiaomi Türkiye diye bir şey henüz söz konusu değil. Çünkü Xiaomi tarafından net bir açıklama gelmedi. En yetkili diye bişey yok yani.
Cihazınız muhtemelen Evo garanti altında olacak. Ki Evoda ne alemde herkes biliyor :)

Resmi distrübütör tarafından Xiaomi'nin Türkiye Garantisi altında satıldığı için yarın Xiaomi Türkiye'ye kendisi girdiği zaman doğrudan Xiaomi'nin servisinden faydalanabilir arkadaş.

Zaten alışveriş yaptığı kanal resmi bir kanal. Eğer bu servis hizmetinden faydalamaz ise ileride, bu ürün ayıplı üründür ve ürünü iade hakkı vardır (iade sürecinde muhatabı Evofone değil, aldığı firma olan Hepsiburada olacak).

believer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
başlangıç
Cihazım
Redmi Note5
Konular
1
hayırlı olsun hocam, bende yaklaşık bir ay önce redmi note5 al'yi 1599 tl ye almıştım (100 tl chip para ile 1499'a geldi bana ) cihazdan çok memnunum batarya bana normal kullanımda iki gün yetiyor fiyatına göre çok iyi bir cihaz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Resmi distrübütör tarafından Xiaomi'nin Türkiye Garantisi altında satıldığı için yarın Xiaomi Türkiye'ye kendisi girdiği zaman doğrudan Xiaomi'nin servisinden faydalanabilir arkadaş.

Zaten alışveriş yaptığı kanal resmi bir kanal. Eğer bu servis hizmetinden faydalamaz ise ileride, bu ürün ayıplı üründür ve ürünü iade hakkı vardır (iade sürecinde muhatabı Evofone değil, aldığı firma olan Hepsiburada olacak).

Hocam mesajlarınızı biraz araştırıp yazsanız? Bu alıntıladığım mesajınızda yazan hemen hiç bir şey doğru değil, hatalı... Yazdığınız bu mesajı ciddiye alan kullanıcılarımız ciddi mağduriyet yaşayabilirler.

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Hocam mesajlarınızı biraz araştırıp yazsanız? Bu alıntıladığım mesajınızda yazan hemen hiç bir şey doğru değil, hatalı... Yazdığınız bu mesajı ciddiye alan kullanıcılarımız ciddi mağduriyet yaşayabilirler.

Satılan malın, satış esnasında söylenilen özelliklerinin olmadığı tespit edildiği taktirde alıcının 2 yıl içerisinde kullanabilmek üzere oldukça fazla hakları vardır:

Üst Alt