Sohbet Herkese Selamlar (yeni cihazımda karar kılamadım)

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
cihazların fiyat artışı ile doların fiyat artış yüzdesi aynı değil malesef. dolar yüzde 10 artıyorsa cihazlar yüzde 25 artıyor. fırsatçılara gün doğuyor. note 5 dolar çıkmadan önce 1600 e satılıyordu ki o kadar da etmemesi lazım bana göre şimdi 1850 tl en ucuzu.

Haydi bu cihazlar ithal bu ülkeye gelesiye kadar binbir kişinin elinden geçiyor bir sürü işlem yapılıyor maliyeti artıyor. Peki ya Vestel neden bu çinlinin bu fiyata getirdiği telefonu daha ucuza satamıyor bu ülkede üretim yapmasına rağmen. Bunu anlayamıyorum.

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
vestelin sadece kapağı vestele ait olduğu için. birde nasıl olsa alıyorlar diye yüksek fiyattan satarak daha da fazla kar etmeyi bırakır mı bir firma sence ? eğer gerçekten yerli firma refleksi ile hareket etseydi cihazlarında indirim yapar cari açığı düşürmek için elimi taşın altına koyuyorumderlerdi. ama nerde öyle firmalar. fırsatçı olmayan yok bugün bir top a4 kağıt 7,5 tl den 21 tl ye çıktıysa bunun dolarla açıklanacak hali kalmamıştır. fırsatçı açgözlüler fırsattan istifade halkın sırtına yeni yükler bindirmeye devam ediyorlar. bu cihazlar bu fiyatlara alınmamalı ama bunu gelde insanımıza anlat. ben alacaktım 1600 tl idi alamadım ha şimdi o fiyata inse alırım yada puanla kuponla denk getirsem alırım ama 1850 tl asla ve asla vermem. gerekirse eski tuşu cihaza geçerim ama herkes ben gibi düşünmüyor lüksü çok aşırı seven bir milletiz

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Nokia 8 der tek geçerim

gabamarul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
A1 hanıma aldım ben de. kamerası yazılım olarak mi8den iyi :) gün ışığında çekilen fotoğrafları daha güzel işliyor. stabilizasyon daha iyi çalışıyor. bloatware yok, tertemiz bir android arayüzü var. parmak izi sensörü çok hızlı, donma takılma gibi bir durum hiç yaşamadı. bol bol güncelleme alıyor. bataryası bir günü ağır kullanım ile çok rahat çıkarıyor. 1299 liraya daha düzgün telefon bulamadım ben şahsen :)
mi8 ucuza denk gelmese kendim de a1 alacaktım.

kaiser soze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Konular
14
Bu konuda baya yorum yapıldı. angel~~
Neyse ben alacağımı aldım. Verebileceğim maksimum fiyatı verdim ve aldım. 2 hafta boyunca fiyat takibi yaptım. Redmi 5 plus, Redmi Note 5'ten önce zam yedi. Aradaki 300 lira farka değeceğini düşündüm ve Note 5'i aldım. Hoşuma da gitti yani cihaz. Elimden geldiğince aceleci davrandım. Zira benim aldığım TR garantili Note 5 cihaz, siparişimden 5 gün sonra 150 lira zam yeyip 1950 lira oldu. Dolar şu kadar oldu, bu devirde alınmaz, şu cihaz daha iyi demek de mantıklı değil.

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bu konuda baya yorum yapıldı. angel~~
Neyse ben alacağımı aldım. Verebileceğim maksimum fiyatı verdim ve aldım. 2 hafta boyunca fiyat takibi yaptım. Redmi 5 plus, Redmi Note 5'ten önce zam yedi. Aradaki 300 lira farka değeceğini düşündüm ve Note 5'i aldım. Hoşuma da gitti yani cihaz. Elimden geldiğince aceleci davrandım. Zira benim aldığım TR garantili Note 5 cihaz, siparişimden 5 gün sonra 150 lira zam yeyip 1950 lira oldu. Dolar şu kadar oldu, bu devirde alınmaz, şu cihaz daha iyi demek de mantıklı değil.

Şu an teknosa'da 2200TL olmuş :|

Şurada da dalga geçiyorlar sun~~

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
hocam 1300 tl nerden aldınız a1 i ve garantili mi ? redmi note 5 alacaktım uçtu olmazsa buna bakayım.

Üst Alt