Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

• Konbuyu başlatan VSM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 376K

Tema kullanıyor musunuz

• Kullanıyorum...

Oy: 1.008 52,8%
  • kullanmıyorum...

Oy: 226 11,8%
  • Hiç Sevmem...

Oy: 52 2,7%
  • Orijinal teması yetiyor...

Oy: 624 32,7%

• Kullanılan toplam oy
    1.910

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Gizemli bir durum |(
Pek Tema değiştirmeyi aslında sevmem hocam ama sizin yaptığınız koyu mavi ve diğer mavi Temalarınıza bayılıyorum, hele ki Sky v10 u uzun zamandır kullanıyorum vede kullanmayı düşünüyordum ki, Siz bana yine yeni çalışmanızı kullanma şansını verdiniz ve bende kendime inanmakta zorluk çekiyorum... Bunu sanki mavilerden daha çok sevdim gibi. Temalarınızın Tiryakisi olmaya başladım resmen hocam..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Pek Tema değiştirmeyi aslında sevmem hocam ama sizin yaptığınız koyu mavi ve diğer mavi Temalarınıza bayılıyorum, hele ki Sky v10 u uzun zamandır kullanıyorum vede kullanmayı düşünüyordum ki, Siz bana yine yeni çalışmanızı kullanma şansını verdiniz ve bende kendime inanmakta zorluk çekiyorum... Bunu sanki mavilerden daha çok sevdim gibi. Temalarınızın Tiryakisi olmaya başladım resmen hocam..

Aynı duygular içindeyim hocam, bende sizin alıştığınız bir şeyi kolay kolay değiştirmediğinizi iyi bilenlerdendim. Sanırım rom hastalığı gibi tema hastalığı da olmaya başladı sizde. Ama seçici olduğunuzu unutmamak gerekir. Ayrıca yazdığınız övgü sözleri içinde beni onurlandırdınız. :) :$

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Aynı duygular içindeyim hocam, bende sizin alıştığınız bir şeyi kolay kolay değiştirmediğinizi iyi bilenlerdendim. Sanırım rom hastalığı gibi tema hastalığı da olmaya başladı sizde. Ama seçici olduğunuzu unutmamak gerekir. Ayrıca yazdığınız övgü sözleri içinde beni onurlandırdınız. :) :$
Estağfurullah hocam...gerçektende ORD hastalığımı kontrol altına aldım, sadece haftalık güncelleme ile yetinmeyi öğrendim, bazen EU, bazen de Miui.Pro, ki şu an Pro'dayım...ama bu son yaptığınız Tema'ya, kimileri şimdi yine Reklam yapıyor diyecekler, desinler, hiç de umurumda değil valla, resmen Aşık oldum diyebiliyorum...Çok sert Mavi tonun dışına çıkabileceğimi hiç düşünmemiştim, düşünmüyordumda....beni fena vurdunuz hocam, Aşk olsun size valla...ben acaba uzun bir süreliğine tatile çıkıp, foruma girmesem mi?

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Estağfurullah hocam...gerçektende ORD hastalığımı kontrol altına aldım, sadece haftalık güncelleme ile yetinmeyi öğrendim, bazen EU, bazen de Miui.Pro, ki şu an Pro'dayım...ama bu son yaptığınız Tema'ya, kimileri şimdi yine Reklam yapıyor diyecekler, desinler, hiç de umurumda değil valla, resmen Aşık oldum diyebiliyorum...Çok sert Mavi tonun dışına çıkabileceğimi hiç düşünmemiştim, düşünmüyordumda....beni fena vurdunuz hocam, Aşk olsun size valla...ben acaba uzun bir süreliğine tatile çıkıp, foruma girmesem mi?

ORD kontrol altına aldığınıza sevindim :) Bende Mavi dışına çıkmayı hiç düşünmüyordum ama bir markanın logosunun rengine vuruldum ve sonuç gördüğünüz gibi. :D Ayrıca siz tatile çıkmayın lütfen, siz buraların "Gurmesisiniz" :)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Şimdilik Ottoman Üstadın Vıp temalarından bunu kullanıyorum. Bir gün yeni geliştirecek temadan da BİZEDE GÜNEŞ doğar.. :^)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-02-24-17-54-11-790_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-02-24-17-54-11-790_com.miui.home.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 78

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Doğacak hocam İnşallah, o konuda müsterih olun. :)
Bordo ve ottoman hayret.. Yada nasıl bişi bu, koyu kiremit mi desem bilemedim

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9

Ahmet Hocanın yeni teması bu olsa gerek Skorpi Hocam. Gene yaptınız yapacağınızı

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Ahmet Hocanın yeni teması bu olsa gerek Skorpi Hocam. Gene yaptınız yapacağınızı

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Valla hiç bir fikrim yok, bana, ilk başta,hocam şunu bir denesene, sevip sevmeyeciğini merak ediyorum dedi....yani kandırdı beni sanırım,çünkü gerçekten de bu renk onun tarzı değil nasılsa diye, yükledim... bilerek bir şey yapmadım hocam valla8-|wasntme~~Idea~~

Üst Alt