- Adım
- Halit
- Cihazım
- Redmi note7
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 26
Tema ismini yazabilirmisiniz hocam rica etsemBu sefer oldu
Tema ismini yazabilirmisiniz hocam rica etsemBu sefer oldu
Çok teşekkürler hocam birde şu temayı bulup türkçeleştirseniz forumun en iddialısı olur valla
Mtz sini buldum hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunu yaparsanız çok sevinirim hocam temayı denediniz mi bilmiyorum ama ben başarılı buldum .tema bu bir kaç düzenleme yaptım ama uğraş isteyen bir durum yarın fırsat olursa düzenlerim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hangi tema ?Tema ismini paylasirmisiniz arkadaşlar.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İconlar Blue dancerTema ismini paylasirmisiniz arkadaşlar.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam olmadı bulamadim yine..Bunu yaparsanız çok sevinirim hocam temayı denediniz mi bilmiyorum ama ben başarılı buldum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi tema ?
Bunu yaparsanız çok sevinirim hocam temayı denediniz mi bilmiyorum ama ben başarılı buldum .
hangi tema ?
Elinize kolunuza sağlık hocam çok teşekkür ederim diğerleri için ben uğraşıcam biraz tekrar teşekkür ederim.ben ios un kendisini ve temalarını sevmiyorum hocam
kilit ekranı saati ve ana ekran saati düzeltilmiş hali.
Bildirim paneli varsayılan yapmış.
kilit ekranı sola çevrildiğinde çince yazılar png zaten resimler ne olduğunu gösteriyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
benden bu kadar
Rica ederim hocamElinize kolunuza sağlık hocam çok teşekkür ederim diğerleri için ben uğraşıcam biraz tekrar teşekkür ederim.
Hocam duvar kağıdı ve temayı indirdim. Widget bulamadım.İconlar Blue dancer
Wallpaper mi6x green flower
Widget Gradieny material 4.0
Hocam olmadı bulamadim yine..