- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 9
Bravo hocam bir de temada bir soruna rastladım bununla ilgili olarak nasıl bir çözüm sağlaya biliriz ana alt kısımda bulunan simgeler kendiliğinden yukarıya doğru çıkıyor bazen anlam veremedim + olarak bu tema daha fazla pil harcıyor anlam veremedim.Tema Kontrol Merkezi düzenlenmiş hali:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Düzenleme için sadece Photoshop yetmez png şeklini bozar ekteki gibi bunun için 9 patch-editor ile dosyanın orjinal halini alıp bakmanız gerekir.
Photoshop hali
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
düzgün olması için 9 patch-editor ile düzenlenmesi gerekir
Rehber - 9 Patch Editor Mobil Uygulaması ( ileri düzey kullanıcılar içindir)
Linkteki konuda anlatmış olduğum Draw 9-patch uygulamasına benzer mobil uygulamasıdır. https://forum.miuiturkiye.net/konu/draw-9-patch-ileri-duzey-tema-calismalarinda-kullanilim-icindir.51949/ Uygulama Linki: 9 Patch Editor - Google Play'de Uygulamalar Uygulama Videosu Örnek: Ses Kısma...forum.miuiturkiye.net
Editör Hali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve bu kısımıda Türkçe yapabilirmisiniz ?Bravo hocam bir de temada bir soruna rastladım bununla ilgili olarak nasıl bir çözüm sağlaya biliriz ana alt kısımda bulunan simgeler kendiliğinden yukarıya doğru çıkıyor bazen anlam veremedim + olarak bu tema daha fazla pil harcıyor anlam veremedim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.