Haber Her şeyi Bilenen Poco F5 ve Poco F5 Pro tanıtıldı: İşte detaylar

Her şeyi Bilenen Poco F5 ve Poco F5 Pro tanıtıldı: İşte detaylar
Poco F5 serisi bugün yapılan bir etkinlikle piyasaya sürüldü. Hem Poco F5 hem de Poco F5 Pro oldukça güçlü özellikleri ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Poco, güçlü fiyat performans dengesiyle öne çıkan akıllı telefonlarla ilk girişini yaptığından beri, kullanıcılar arasında artık eskisi kadar popüler değil. Ancak, Poco F5 ve Poco F5 Pro modelleriyle birlikte eski günlerine geri dönmeyi hedefliyor.

Kaynak

Okumaya devam et...

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
İzledigim en son Türk dizisi kv hocam bayadir izlemiyorum 😅
Bu arada yeni aklıma geldi android TV box cihazlarında işinizi gorur hani 10k vermiyeyim derseniz 1k ya kapatirsiniz işi Tv ye Netflix YouTube gibi bütün programlar ekleniyor ve istediğini yükleyebiliyorsun
Hocam Türkiye'de hayat, buraya göre çok daha renkli olduğu için, dizi izleme oranları düşük olabilir. Burada şehirlerde en renkli hayat, dışarıda otomobilin kaputu üzerinde, müzik eşliğinde votka içmektir. Sonra birbirlerinin kafası - gözünü dağıtırlar. :D

Kırsalda, balığa gidenler oluyor... Burada hava Türkiye göre daha erken kararıyor. Hava daha çabuk soğuyor. İnsanlar mecburen evlere kapanıyor. Aileler için Türk dizilerini takip etmek, ayrıcalık oluyor gerçekten....

İlave tavsiyeler için teşekkürler hocam.

Dün aliexpress 'i araştırırken, şu cihaza denk geldim. Fiyatı 140 dolar civarı ... Satıcının puanı yüksek görünüyor. Burada vergi, gümrük vs uygulaması bulunmuyor.

İlginç olanı, aynı işlemciye sahip cep telefonlarının fiyatları yukarıda iken, tabletlerin bu denli ucuz olması şaşırtıcı ;

Hanım dizi izlemekten başka bir amaçla kullanmayacağı için, bu cihazı sipariş vereyim diyorum, ne dersiniz ? Bu cihazın fiyatının ucuz olmasının herhangi bir teknik gerekçesi mi var ? Anlamadım gerçekten.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam Türkiye'de hayat, buraya göre çok daha renkli olduğu için, dizi izleme oranları düşük olabilir. Burada şehirlerde en renkli hayat, dışarıda otomobilin kaputu üzerinde, müzik eşliğinde votka içmektir. Sonra birbirlerinin kafası - gözünü dağıtırlar. :D

Kırsalda, balığa gidenler oluyor... Burada hava Türkiye göre daha erken kararıyor. Hava daha çabuk soğuyor. İnsanlar mecburen evlere kapanıyor. Aileler için Türk dizilerini takip etmek, ayrıcalık oluyor gerçekten....

İlave tavsiyeler için teşekkürler hocam.

Dün aliexpress 'i araştırırken, şu cihaza denk geldim. Fiyatı 140 dolar civarı ... Satıcının puanı yüksek görünüyor. Burada vergi, gümrük vs uygulaması bulunmuyor.

İlginç olanı, aynı işlemciye sahip cep telefonlarının fiyatları yukarıda iken, tabletlerin bu denli ucuz olması şaşırtıcı ;

Hanım dizi izlemekten başka bir amaçla kullanmayacağı için, bu cihazı sipariş vereyim diyorum, ne dersiniz ? Bu cihazın fiyatının ucuz olmasının herhangi bir teknik gerekçesi mi var ? Anlamadım gerçekten.
Hocam oralar bana çok bunaltıcı geliyor heryer aynı soluk renkler filan tabi etrafı canlandıran şeylerde varda burda bahsetmeyelim 😅
Tablete gelirsek
Ucuz olması gayet iyi hocam ama Çinliler çakma bir ürün yapmış olabilir ondan emin olamıyorum bı yorumlara bakmak lazim orjinal ise kesinlikle alınır bu fiyata iyi

Üst Alt