Haber Her şeyi Bilenen Poco F5 ve Poco F5 Pro tanıtıldı: İşte detaylar

Her şeyi Bilenen Poco F5 ve Poco F5 Pro tanıtıldı: İşte detaylar
Poco F5 serisi bugün yapılan bir etkinlikle piyasaya sürüldü. Hem Poco F5 hem de Poco F5 Pro oldukça güçlü özellikleri ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Poco, güçlü fiyat performans dengesiyle öne çıkan akıllı telefonlarla ilk girişini yaptığından beri, kullanıcılar arasında artık eskisi kadar popüler değil. Ancak, Poco F5 ve Poco F5 Pro modelleriyle birlikte eski günlerine geri dönmeyi hedefliyor.

Kaynak

Okumaya devam et...

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
İşlemci,batarya ve kamera farkı var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam... Kamera ile işimiz olmuyor pek. İşlemci tarafında K60 pro daha avantajlı görünüyor.

Hanım mi max'ın ekranına alıştığı için, dizi izlerken ara sıra mırın - kırın ediyor... Beğenmezse telefon bana kalacak...

Hanıma da bir tablet alacağım mecburen... Şu tablet hakkında bir görüş bildirebilir misiniz ;

Sonundaki cn ifadesine takıldım da... 25500 som / 87 = 293 dolar civarı bir fiyata denk geliyor.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Teşekkür ederim hocam... Kamera ile işimiz olmuyor pek. İşlemci tarafında K60 pro daha avantajlı görünüyor.

Hanım mi max'ın ekranına alıştığı için, dizi izlerken ara sıra mırın - kırın ediyor... Beğenmezse telefon bana kalacak...

Hanıma da bir tablet alacağım mecburen... Şu tablet hakkında bir görüş bildirebilir misiniz ;

Sonundaki cn ifadesine takıldım da... 25500 som / 87 = 293 dolar civarı bir fiyata denk geliyor.
Hocam bence tablet alacaksanız iPad alın Android'den uzak durun geçen aylarda babama iPad 10.nesil aldım 10500 e mükemmel cihaz fiyatida uygun bütçenize uyuyorsa bence iPad alın

Mi pad 5 te iyidir ama uzun ömürlü kullanılır mı bilmiyorum ad 860 biraz eski bı işlemci

Bu arada ipadler sizin orada ne kadar hocam
Mi pad 5 ler burda 10k bandında iPad 10. Nesil ile aynı fiyat

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hocam bence tablet alacaksanız iPad alın Android'den uzak durun geçen aylarda babama iPad 10.nesil aldım 10500 e mükemmel cihaz fiyatida uygun bütçenize uyuyorsa bence iPad alın

Mi pad 5 te iyidir ama uzun ömürlü kullanılır mı bilmiyorum ad 860 biraz eski bı işlemci

Bu arada ipadler sizin orada ne kadar hocam
Mi pad 5 ler burda 10k bandında iPad 10. Nesil ile aynı fiyat
Bahsettiğiniz cihaz bu mudur hocam ; 480 dolar burada...

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Bahsettiğiniz cihaz bu mudur hocam ; 480 dolar burada...
Bu galiba hocam benim aldığım iPad 10.nesil 2022 diye geçiyor ekran kalitesi akıcılığı filan zaten apayrı bu fiyata cok güzel

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Bu galiba hocam benim aldığım iPad 10.nesil 2022 diye geçiyor ekran kalitesi akıcılığı filan zaten apayrı bu fiyata cok güzel
Hocam işlemci tipi ; Apple A14 Biyonik yazıyor. Bu işlemci hanımın dizi izlemesine yeterli midir ? Kusura bakmayın, apple ürünlerini hiç bilmiyorum.

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam işlemci tipi ; Apple A14 Biyonik yazıyor. Bu işlemci hanımın dizi izlemesine yeterli midir ? Kusura bakmayın, apple ürünlerini hiç bilmiyorum.
Hocam iPhone 12 serisinde kullanılan işlemcidir dizi konusunda her türlü iş görür oyun kısmı bile iyi işlemci baya iyi tableti biraz bende kullandım bı kere donma kasma görmedim ios yazılımı olması nedeniyle tabikide bide uzun seneler güncelleme alacak bir cihaz 2022 olmasından dolayı

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hocam iPhone 12 serisinde kullanılan işlemcidir dizi konusunda her türlü iş görür oyun kısmı bile iyi işlemci baya iyi tableti biraz bende kullandım bı kere donma kasma görmedim ios yazılımı olması nedeniyle tabikide bide uzun seneler güncelleme alacak bir cihaz 2022 olmasından dolayı
Teşekkürler hocam... Apple cihazları hiç bilmeyince tereddüt etmiştim.

Google araştırmasına göre, A14 işlemci, 5 nano metrelik bir işlemci imiş ve snapdragon 888 ile aynı segment'te görünüyor. Mağazaya gidip almak en iyisi...

Burası televizyon izleme yönünden Türkiye'ye göre biraz mahrumiyet kalıyor. Anten, uydu cihazı satın almak yerine, tablet üzerinden izlemek daha hesaplı oluyor. Hanımın dizi izlemesini temin edeyim de, kafam rahat etsin.

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Teşekkürler hocam... Apple cihazları hiç bilmeyince tereddüt etmiştim.

Google araştırmasına göre, A14 işlemci, 5 nano metrelik bir işlemci imiş ve snapdragon 888 ile aynı segment'te görünüyor. Mağazaya gidip almak en iyisi...

Burası televizyon izleme yönünden Türkiye'ye göre biraz mahrumiyet kalıyor. Anten, uydu cihazı satın almak yerine, tablet üzerinden izlemek daha hesaplı oluyor. Hanımın dizi izlemesini temin edeyim de, kafam rahat etsin.
Rusya garip ülke hocam turkiye kanallarını izliyorsa zaten çekmez galiba

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Rusya garip ülke hocam turkiye kanallarını izliyorsa zaten çekmez galiba
Hocam, 150 ya da 180 cm anten kurunca Türksat uydusunun, Türkiye ışınından yayınlanan kanallarını çekmek mümkün oluyor. Ancak anten çapı büyük olunca, çatıya güçlü bir şekilde montaj yaptırmak gerekiyor. İnternet yaygınlaşınca, uydu cihazlarına ihtiyaç kalmadı pek...

Şu an Türkiye'de gösterimde olan bazı diziler, Rusça seslendirmeli olarak yayınlanmakta... Hem slavyan kökenli Rus vatandaşları, hem de Türk soylu Rus vatandaşları Türkiye'nin dizilerini kaçırmadan izliyorlar. Revaçta olan dizi, Camdaki Kız...

Özellikle slavyan kökenli olanlara Türkiye'nin adetleri ilginç gelmekte... Hatta anne dili rusça olanlar bile tv dizilerinden Türkçe öğreniyorlar. Türk dizilerinin youtube'a yüklenmesi, dizileri takip edenler açısından büyük kolaylık sağladı.

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam, 150 ya da 180 cm anten kurunca Türksat uydusunun, Türkiye ışınından yayınlanan kanallarını çekmek mümkün oluyor. Ancak anten çapı büyük olunca, çatıya güçlü bir şekilde montaj yaptırmak gerekiyor. İnternet yaygınlaşınca, uydu cihazlarına ihtiyaç kalmadı pek...

Şu an Türkiye'de gösterimde olan bazı diziler, Rusça seslendirmeli olarak yayınlanmakta... Hem slavyan kökenli Rus vatandaşları, hem de Türk soylu Rus vatandaşları Türkiye'nin dizilerini kaçırmadan izliyorlar. Revaçta olan dizi, Camdaki Kız...

Özellikle slavyan kökenli olanlara Türkiye'nin adetleri ilginç gelmekte... Hatta anne dili rusça olanlar bile tv dizilerinden Türkçe öğreniyorlar. Türk dizilerinin youtube'a yüklenmesi, dizileri takip edenler açısından büyük kolaylık sağladı.
İzledigim en son Türk dizisi kv hocam bayadir izlemiyorum 😅
Bu arada yeni aklıma geldi android TV box cihazlarında işinizi gorur hani 10k vermiyeyim derseniz 1k ya kapatirsiniz işi Tv ye Netflix YouTube gibi bütün programlar ekleniyor ve istediğini yükleyebiliyorsun

Üst Alt