- Adım
- Enes
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 24
Hepsiburada bazı siparişlerde elektronik fatura gönderiyor.Hepsiburada üzerinden TEKNOCELL ELEKTRONİK adlı satıcıdan mi Airdots 2 aldım ürününün içinden fatura bile çıkmadı.Büyük ihtimalle olan parama olacak dikkatli olalım arkadaşlar.
Keşke öyle olsa kulaklık hijyenik ürün kategorisine giriyor bunu bahane edecekler büyük ihtimalleHocam iade edin hemen... Sorun hepsiburada ile alakalı değil sorun satıcı . Sorunsuz şekilde iade alırlar geri
Benim anlatmak istediğim konu Hepsiburadanın bu tarz satıcılarla çalışmasıHepsiburada değil de satıcıdır o,araştırma yapmadan uygun fiyata aldım diye heyecan yaptıysanız araştırma gereği de duymamışsınızdır.Orjinal olmadığına eminseniz müşteri hizmetleri ile görüşün konuyu.
Fake olduğunu nasıl düşünüyorsun ben de aldım 3 ay önce fake gibi değilHepsiburada üzerinden TEKNOCELL ELEKTRONİK adlı satıcıdan mi Airdots 2 aldım ürününün içinden fatura bile çıkmadı.Büyük ihtimalle olan parama olacak dikkatli olalım arkadaşlar.
Konuştum paketin içinden çıkması gerekiyor diye cevap aldım Hepsiburada dan ayrıca gelen mail de yok e faturaya dairGenelde e fatura gönderiyorlar. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Attığım görselden anlayabilirsin kulaklıklarin oturduğu zaman kalan çıkıntı payındanFake olduğunu nasıl düşünüyorsun ben de aldım 3 ay önce fake gibi değil
Geçmiş olsun. İade kaydını açıp hepsiburadaya bildirim yaptıktan sonra her türlü paranızı geri alırsınız.Hepsiburada üzerinden TEKNOCELL ELEKTRONİK adlı satıcıdan mi Airdots 2 aldım ürününün içinden fatura bile çıkmadı.Büyük ihtimalle olan parama olacak dikkatli olalım arkadaşlar.