- Adım
- Enes
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 24
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı ulaştı iade gönderin dedi bakalım ne olacak gelişmeleri paylaşırımHocam oncelikle gecmis olsun. Cakma urun tabiki kabul edilemez. Soyle de bir gercek var suan turkiye uzerinde (belki dunyada da boyledir) airdots kulakliklarin cakmasi orjinalinden daha cok bulunuyor. Zaten orjinal urune ulasmak cok zor. Malesef suan orjinal airdots aldigini sanan bir suru insan aslinda cakma kulaklik kullaniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı ürünü hb kendi satıcısından verdim bakalım yarın ne gelecekSatıcılar belirli koşulları sağladığında Hepsiburada satıcıya izin verir ve satışa başlar. Ne sattığını nasıl ürün sattığını nerden bilsin. Böyle bir şeyin imkanı yok. Dolandırıcılık yapıyorsa, sahte ürün satıyorsa şikayet edilir hepsiburada mağdurların mağduriyetini giderir. Satıcının satış iznini iptal eder. Diğer türlü Hepsiburada getir bakayım sen ne satıyorsun diyemez ki...
Aldığınız ürünü 399 ₺'ye Hepsiburada kendisi satıyor 40 ₺ fazla verip onu tercih etseydiniz hiç sorun yaşamazdınız hocam. Şahsen 350-400 ₺ vereceğim üründe 40-50 ₺'yi önemsemezdim. Vakit kaybetmeden iade talebi oluşturup satıcıyı şikayet edin. Sahte ürün sattığını da Hepsiburada'ya kanıtlarıyla beraber mail atın. İlgilenirler mutlaka.