Sohbet Hepsiburadanın Fake Mi Airdots 2 Satması

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Keşke öyle olsa kulaklık hijyenik ürün kategorisine giriyor bunu bahane edecekler büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim anlatmak istediğim konu Hepsiburadanın bu tarz satıcılarla çalışması
Hocam piyasada bir sürü çakma ürün var.... sefaduman54 hocamın dediği gibi .

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Hepsiburada bilmem kaç tane ürünü denetleyemez ki hocam
Hocam kendi kararım zaten çakma satıldığını biliyorlar ürünlerin. Yani fiyat konusuna bir şey diyemem. Her ürün orjinal olacak değil . Satıcıya sorduğunuzda zaten yan sanayi ürün ya da orjinal ürün diye belirtir....

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Hepsiburada bilmem kaç tane ürünü denetleyemez ki hocam
Hepsiburada com dan aldığınız tüm ürünler orijinaldir diye bir iddiaları var ama aradığımda fake dediğinden aldığım cevap bu

bjkboy28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
6
Konuştum paketin içinden çıkması gerekiyor diye cevap aldım Hepsiburada dan ayrıca gelen mail de yok e faturaya dair

Attığım görselden anlayabilirsin kulaklıklarin oturduğu zaman kalan çıkıntı payından şimdi fotoğraf çekince anladım pay normal değilmiş :(
çıkıntı payları normal gibi görünüyor da o ortadaki etiket bende çıkmamıştı

Ekli dosyalar

• 1594883723460..jpg
    1594883723460..jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 27

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Satıcı ile irtibat kurdunuz mu hiç ?

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Hepsiburada senelerdir Trendyol, N11 gibi çalışmaya başladı. Satıcıları buluşturan bir şirket oldu. Bazı ürünleri kendisi de satıyor. Ucuz diye abuk sabuk satıcılardan ürün alıp sonra suçu Hepsiburada'ya atmak da saçma bir olay. Hepsiburadayla iletişime geçip iade talebi oluşturun. Ayrıca faturalar hepsiburada da mailinize gönderiliyor. Çıktı olarak koymak satıcının keyfine kalıyor bazen.

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Bariz belli fake olduğu sizinki tam olarak oturuyor

Satıcı ile irtibat kurdunuz mu hiç ?
Telefonları açmıyor

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Hepsiburada senelerdir Trendyol, N11 gibi çalışmaya başladı. Satıcıları buluşturan bir şirket oldu. Bazı ürünleri kendisi de satıyor. Ucuz diye abuk sabuk satıcılardan ürün alıp sonra suçu Hepsiburada'ya atmak da saçma bir olay. Hepsiburadayla iletişime geçip iade talebi oluşturun. Ayrıca faturalar hepsiburada da mailinize gönderiliyor. Çıktı olarak koymak satıcının keyfine kalıyor bazen.
Biliyorum bunun farkındayım ama bu tarz satıcılar nasıl bu firmanın bünyesinde bulunabiliyor onu anlamıyorum

Son düzenleme:

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Hocam oncelikle gecmis olsun. Cakma urun tabiki kabul edilemez. Soyle de bir gercek var suan turkiye uzerinde (belki dunyada da boyledir) airdots kulakliklarin cakmasi orjinalinden daha cok bulunuyor. Zaten orjinal urune ulasmak cok zor. Malesef suan orjinal airdots aldigini sanan bir suru insan aslinda cakma kulaklik kullaniyor.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Biliyorum bunun farkındayım ama bu tarz satıcılar nasıl bu firmanın bünyesinde bulunabiliyor onu anlamıyorum
Satıcılar belirli koşulları sağladığında Hepsiburada satıcıya izin verir ve satışa başlar. Ne sattığını nasıl ürün sattığını nerden bilsin. Böyle bir şeyin imkanı yok. Dolandırıcılık yapıyorsa, sahte ürün satıyorsa şikayet edilir hepsiburada mağdurların mağduriyetini giderir. Satıcının satış iznini iptal eder. Diğer türlü Hepsiburada getir bakayım sen ne satıyorsun diyemez ki...
Aldığınız ürünü 399 ₺'ye Hepsiburada kendisi satıyor 40 ₺ fazla verip onu tercih etseydiniz hiç sorun yaşamazdınız hocam. Şahsen 350-400 ₺ vereceğim üründe 40-50 ₺'yi önemsemezdim. Vakit kaybetmeden iade talebi oluşturup satıcıyı şikayet edin. Sahte ürün sattığını da Hepsiburada'ya kanıtlarıyla beraber mail atın. İlgilenirler mutlaka.

Üst Alt