Sohbet Hepsiburada'dan Alınan Ürünün Sorunları

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Hepsiburada, n11 mantığı gibi farklı satıcıların bünyesinde satışa izin verdiği zaman biraz bozdu :) Satıcısı hepsiburada olmayan ürünleri almamanızda yarar var.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Öyle hocam dün Trendyol da bir şey satın aldım ve Google hesabım da gitti . Hesaba erişim sağlayamadim hani biri girerse 300 TL Lil alışveriş yaptım iptal eder onuda Trendyol cüzdan ekleyip alışveriş yapardı. Müşteri hizmetleri olarak canlı destekte görüştüm iki kere cevap alamadım . En sonunda bir tane müşteri temsilcisi bana çok yardımcı oldu . olayı anlattım böyle böyle diye sipariş numarasına kadar her şeyi verdi bana yeni hesap açıp konuşmuştum müşteri hizmetleriyle.
Geçmiş olsun hocam. Alışveriş yapılan markalara, satıcılara daha çok dikkat edeceğiz artık.

Hepsiburada'dan bir çok ürün aldım.Satıcı farklıysa firmanın puanını,sattığı diğer ürünleri ve o ürünlerin yorumlarını inceledim. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hatta bu yazıyı yazarken kullandığım telefonu da uygun fiyata hepsiburada'dan aldım
Puanı yüksek fakat yorumu çok azmış hocam, sonradan farkettik.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hepsiburada, n11 mantığı gibi farklı satıcıların bünyesinde satışa izin verdiği zaman biraz bozdu :) Satıcısı hepsiburada olmayan ürünleri almamanızda yarar var.
Kesinlikle hocam. Sadece hepsiburada satıcısına güven oluyor. Diğerlerinden almamaya dikkat edeceğim. Bu olay benim içinde bir ders oldu.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Ekleme: Hepsiburada whatsapp hattından ulaştım. Ürünün sahte olduğunu söyledim ve neden sahte dediğimi anlatmamı istediler. Bu konuda anlattığım maddeleri ve fotoğrafları whatsapptan ilettim. Bir talep oluşturuldu ve 3 gün içinde dönüş yapılacağı söylendi.

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
Umarız hocam. İnsanları dolandırmayı meslek haline getiriyorlar.

Evet hocam hepsiburada müşteri memnuniyeti konusunda hassas. Benimde almış olduğum bir kılıf 15 günde elime ulaşmadığı için hesabıma hediye çeki tanımladılar ve gelecek ürünün bende kalmasını söylediler.

İnşallah hocam, ürünü bugün gönderip ürünün satışını yapan firmamsı şeyi şikayet edeceğim. Ygtshop olarak daha öncedende aynı şikayetler düşmüş internete.

Geçmiş olsun hocam. Sanırım karşımıza çıkan müşteri temsilcilerş bütün olayı değiştirebiliyor. Bazı kişilerin sorunu hemen çözülürken bazı kişilerin sorunları çözülmüyor.
sanırım 30 farklı müşteri temsilcisiyle görüşmüş olabilirim hepsi satıcıya aktardı şikayet mesajı olsun şikayet var sitesi olsun tek çözüm yolu firma ile görüştürmek oldu firmada tırt olunca sap gibi kalıyosun ortada çöp iğne dahi almıyorum ben artık amazon kullanıyorum çok daha iyiler gerçekten güzel geri dönüşler var..

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
sanırım 30 farklı müşteri temsilcisiyle görüşmüş olabilirim hepsi satıcıya aktardı şikayet mesajı olsun şikayet var sitesi olsun tek çözüm yolu firma ile görüştürmek oldu firmada tırt olunca sap gibi kalıyosun ortada çöp iğne dahi almıyorum ben artık amazon kullanıyorum çok daha iyiler gerçekten güzel geri dönüşler var..
Amazondan baseus cafule mikro USB kablo aldım akşam sipariş ettim sabah geldi :D 1 kablo aldım yaklaşık 1 kitap boyunda sarıp sarmalamislardi. Kutuyu açarken ne aldın diye soruyorlardı, kablo diyorum kaç tane aldın dediler :D İki tarafla da takılabiliyor aynı type c gibi. Benim note 6 pronun şarj soketi ters olduğu için çok rahat kullanım sağlıyor :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Evet hocam amazon dediğiniz gibi ayrı bir kalite.

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Aman bulaşmayın hepsiburadanın farklı satıcılarına. Ben laptop soğutucu aldım ürünü aynı gün iade ettim. 14 gün içinde cayma hakkının var diye. İade reddedildi. Sebep ise ürün satılacak durumda değil. :) Ürünü bana geldiği gibi yolladım 5dk kullandım . Diğer satıcılara bulaşmayın. 3 sene kullandığım mi5s telefonumu Hepsiburadaya iade etmiştim ve de en ufak pürüz olmadı.

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
Sırf bu konuda kafam rahat olsun diye amazon dışında elektronik ürün almamaya çalışıyorum. Geçen gün note 9 pro aldım. Ses açma tuşu çalışmıyordu.Normalde hb vs olsa servise yolla diye uğraştıracaktı. Amazon'u aradım böyle böyle dedim,30 gün ücretsiz iade hakkınız var dediler. Kargo kodumu verdiler ertesi akşam para hesabıma geri yattı

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Sırf bu konuda kafam rahat olsun diye amazon dışında elektronik ürün almamaya çalışıyorum. Geçen gün note 9 pro aldım. Ses açma tuşu çalışmıyordu.Normalde hb vs olsa servise yolla diye uğraştıracaktı. Amazon'u aradım böyle böyle dedim,30 gün ücretsiz iade hakkınız var dediler. Kargo kodumu verdiler ertesi akşam para hesabıma geri yattı
Amazonun kendi depoları mı var yoksa n11, gittigidiyor tarzı satıcılar site üzeriden satış yapıyor. Hepsiburada başka satıcıları bünyesine aldı kalite yarıya indi.

Üst Alt