Sohbet Hepsiburada'dan Alınan Ürünün Sorunları

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Ama almıyorlar. Satıcı Hepsiburada de alıyor. Diğerleri çakal çakalll süründürür adamı.
Valla fiyatı fazla olsun satıcısı Hepsiburada olsun ki kafa rahat ola.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Ben iade etmek yerine hıyarı yerdim hocam kim uğraşıcak iade etmeyle :D
Hakkımızı aramamız lazım hocam. Biz hakkımızı aramadıkça bu durumu gerçekleştiren firmamsı şeyler artıyor. angel~~

İade süresi içerisinde iseniz direk iade süreci başlatın hocam.nSatıcı kendini anlatmaya çalışsın. Siz hakem heyeti filan başvuru yapacak olursanız da en azından elinizde deliliniz olur.

Tavsiyem müşteri hizmetleri ile telefonla görüşmeyin bence, web sayfalarında ve uygulamada müşteri hizmetleri ile ilgili yerlere yazılı olarak iletin. Size yazılı cevap vermek zorunda olduklarından çözüme gitmeye çalışıyorlar.

Normal şartlarda paket ve koruma bantları açıldığında iade almıyorlar ancak ben sahte LOL bebeği paketini açmış olmama rağmen N11 üzerinden iade ettim. Satıcıya bir kaç kez yazdım, ürünüm orijinal deyip durdu.
Üretici firmasından e-posta ile sahtelik teyidi aldım, satıcı mecbur kabul etmek zorunda kaldı.

Ben uğraşıyorum böyle şeylerle, satış yapan insanlar biraz müşterilerine saygı göstermelidir, sahte veya açılmış ürünü yeni gibi satmaya çalışmak ayıp oluyor. Kendine yapılsa ne yapardı acaba?
İade süresi içindeyim hocam, ürün elime dün ulaştı. Muhtemelen bugünde göndereceğim. Sahteliğine ilişkin bir firma epostası bulamam sanırım. Ama yinede replika olarak başlatacağım iadeyi.

Kullanım sonucu yorumlarımı yazayım o zaman:) 20000lik olan baya büyük hocam hadi elim büyük sorun değil de ağırlığı fazla :) Plastiği taş gibi, kaliteli; öyle ucuz powerbank hissi yok. Type -C ve mikro USB olarak 2 girişi mevcut. İçinde 1 adet mikro USB kablo geliyor 2 adet çıkış var ikisi de aynı anda hızlı şarj ediyor. Düşük güç modu bunda da var. Sanırım tek eksisi rengi beyaz ve çok çabuk kirlendi piknikte :/ Islak mendille sildim tertemiz oldu ama beyaz renk çabuk kirleniyor aklınızda bulunsun.Ve telefonla birlikte cebime koydum ekranda 5 litrelik şişe kapağı büyüklüğünde kılcal çizik oluştu artı 1 tane de derin çizik oluştu. Powerbankin arkasına minik 1 damla 404 damlamisti sanırım o çizdi böyle :/ Neyse ki koruyucu vardı. Piknikte denedim yaklaşık 4.5 telefonu şarj etti. Telefonlar 2 tane 4000mah diğerleri 3000 veya üstü.
Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. İade gerçekleştirip redmi alırsam 10binliğe bakacağım. 20binlik biraz büyük oluyor ve cepte taşınmasıda zor oluyor. Birde kılıf alabilirsiniz hocam, hepsiburada üzerinden satışı var. Hem çizilmesini hemde kirlenmesini engellemiş olursunuz.

Geçmiş olsun hocam...
Bazı kişiler böyle şeyler yapabiliyor ne yazık ki...
Sağolun hocam. Maalesef bunu ticaret sanıyorlar.

ürünü şartsız koşulsuz aldığın günden itibaren 14 gün içinde iade vrya değişim hakkın var almak zorundalar..
Evet hocam öyle diyorlar, bakalım bizde şansımızı deneyeceğiz.

Son düzenleme:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Ama almıyorlar. Satıcı Hepsiburada de alıyor. Diğerleri çakal çakalll süründürür adamı.
Valla fiyatı fazla olsun satıcısı Hepsiburada olsun ki kafa rahat ola.
Aynen hocam satıcı hepsiburada olduğunda iadede sorun olmuyor. Araya başka bir satıcı girdiğinde olayı tüketici hakem heyetinin sonrasında mahkemeye bile götürtenler var.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Sağolun hocam. Maalesef bunu ticaret sanıyorlar.
Geçen günlerde hocam gitti gidiyor da mı note 10 lite adamlar havale ile 2.799 TL ye satıyorlar dı....
Siteden banlanmışlar umarım hakettiklerinden daha fazla maddi ceza almışlardır.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Benim arkadaşım da redmi airdots almıştı Hepsiburada dan satıcı farklı bir firmaydı. Tabi bize gelen ürün sahteydi. Hemen iade talebi oluşturduk. Hepsiburada yı aradık durumu anlattık. Biz daha sahte airdotsu göndermeden parayı iade etmişlerdi. Sahte ürün içinde aradık biz daha ürünü göndermeden para iade olmuş diye .Müşteri memnuniyeti açısından ürün sizde kalabilir göndermenize gerek yok dediler. Arkadaşım hala o sahte airdotsu kullanıyor.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam 14 gün için almak zorundalar. ben mediamarkttan cep telefonu alıp 2 gün kullanıp iade etmiştim. yasaya göre hakkımız var. siz süreci başlatıp ürünü gönderin paşa paşa alacaklar.

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
bütün şikayetlerinizi unutun hepsiburada bakkalcı barındıracak değil diyorsunuz ama bırakın barındırmayı hiç yokmuş gibi davranıyor türkiye garantili xiaomi redmi note 8 pro aldım imei kaydı hala yapılmadı satıcıya aktarıyor onlarda imei atıcaz diyor sanki yurtdışından almışım gibi şuanda sim 1 süresi doldu kapandı sim 2 üzerinden kullanıyorum onun kapanmasınada 2 ay kaldı hakem heyetine verdim satıcı uğraşırsın döner durur mahkeme imei atayım bitsin diyor İŞTE BÖYLE BİR YER HEPSİBURADA detayları şikayet var sitesinde var inceleyebilirsiniz

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Geçen günlerde hocam gitti gidiyor da mı note 10 lite adamlar havale ile 2.799 TL ye satıyorlar dı....
Siteden banlanmışlar umarım hakettiklerinden daha fazla maddi ceza almışlardır.
Umarız hocam. İnsanları dolandırmayı meslek haline getiriyorlar.

Benim arkadaşım da redmi airdots almıştı Hepsiburada dan satıcı farklı bir firmaydı. Tabi bize gelen ürün sahteydi. Hemen iade talebi oluşturduk. Hepsiburada yı aradık durumu anlattık. Biz daha sahte airdotsu göndermeden parayı iade etmişlerdi. Sahte ürün içinde aradık biz daha ürünü göndermeden para iade olmuş diye .Müşteri memnuniyeti açısından ürün sizde kalabilir göndermenize gerek yok dediler. Arkadaşım hala o sahte airdotsu kullanıyor.
Evet hocam hepsiburada müşteri memnuniyeti konusunda hassas. Benimde almış olduğum bir kılıf 15 günde elime ulaşmadığı için hesabıma hediye çeki tanımladılar ve gelecek ürünün bende kalmasını söylediler.

Hocam 14 gün için almak zorundalar. ben mediamarkttan cep telefonu alıp 2 gün kullanıp iade etmiştim. yasaya göre hakkımız var. siz süreci başlatıp ürünü gönderin paşa paşa alacaklar.
İnşallah hocam, ürünü bugün gönderip ürünün satışını yapan firmamsı şeyi şikayet edeceğim. Ygtshop olarak daha öncedende aynı şikayetler düşmüş internete.

bütün şikayetlerinizi unutun hepsiburada bakkalcı barındıracak değil diyorsunuz ama bırakın barındırmayı hiç yokmuş gibi davranıyor türkiye garantili xiaomi redmi note 8 pro aldım imei kaydı hala yapılmadı satıcıya aktarıyor onlarda imei atıcaz diyor sanki yurtdışından almışım gibi şuanda sim 1 süresi doldu kapandı sim 2 üzerinden kullanıyorum onun kapanmasınada 2 ay kaldı hakem heyetine verdim satıcı uğraşırsın döner durur mahkeme imei atayım bitsin diyor İŞTE BÖYLE BİR YER HEPSİBURADA detayları şikayet var sitesinde var inceleyebilirsiniz
Geçmiş olsun hocam. Sanırım karşımıza çıkan müşteri temsilcilerş bütün olayı değiştirebiliyor. Bazı kişilerin sorunu hemen çözülürken bazı kişilerin sorunları çözülmüyor.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Geçmiş olsun hocam. Sanırım karşımıza çıkan müşteri temsilcilerş bütün olayı değiştirebiliyor
Öyle hocam dün Trendyol da bir şey satın aldım ve Google hesabım da gitti . Hesaba erişim sağlayamadim hani biri girerse 300 TL Lil alışveriş yaptım iptal eder onuda Trendyol cüzdan ekleyip alışveriş yapardı. Müşteri hizmetleri olarak canlı destekte görüştüm iki kere cevap alamadım . En sonunda bir tane müşteri temsilcisi bana çok yardımcı oldu . olayı anlattım böyle böyle diye sipariş numarasına kadar her şeyi verdi bana yeni hesap açıp konuşmuştum müşteri hizmetleriyle.

Brknn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Birkan
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Hepsiburada'dan bir çok ürün aldım.Satıcı farklıysa firmanın puanını,sattığı diğer ürünleri ve o ürünlerin yorumlarını inceledim. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hatta bu yazıyı yazarken kullandığım telefonu da uygun fiyata hepsiburada'dan aldım

Üst Alt