Yardım Hepsiburada EvoBT Garantisi & Delta Garantisi

sceryavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 10
Meslek
-
Konular
16
Merhabalar,

HB üzerinden Mi5S Plus 64GB koyu gri cihaz aldım. Ben sipariş geçerken cepport satıcısında koyu gri yoktu siparişi geçtikten 2 gün sonra eklediler şansızlığım, yoksa ilk tercihim onlar olacaktı daha önceden 2 kez alışveriş yaptığım bir firma. Cepport ürünlerinin Delta servis garantisinde olduğunu biliyorum, HB nin EvoBT ile anlaşması olduğunu bilmiyordum.

Sorum şu şekilde, EvoBT cihazı hiç kutusu açılmadı. Bu şekilde iade edip cepport satıcısından mı almalıyım yoksa dursun EvoBT de iyidir mi dersiniz? Şikayetvar üzerinden şikayetlere baktım. Delta servis hakkında 2300 üzeri şikayet mevcut memnuniyet oranı çok düşük, EvoBT hakkında 1300 üzeri şikayet var, memnuniyet oranı yüksek. Al birini vur ötekine diyebilirsiniz biliyorum ama ne olur yardımcı olun. Yarın akşam kargoya vereceğim yanıtlarınıza göre.

Saldıray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiomi Mi5
Konular
9
Güle güle kullan

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sceryavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 10
Meslek
-
Konular
16
hayırlı olsun hocam

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle güle kullan

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok tesekkur ederim. Ekran deneyimi ve parmak izi okuma hizi beni oldukca memnun etti. Kamera performansi orta seviyenin bir tik uzerinde yeterli. Ses konusunda uzmedi. İsinma ve batarya performansi ilerleyen zamanlarda kesfedecegim bir ozellik. Ekran koruyucu ve kilif soylemistim, onlar gelince temelli gecis yapacagim cihaza.

Oyla:

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Çok tesekkur ederim. Ekran deneyimi ve parmak izi okuma hizi beni oldukca memnun etti. Kamera performansi orta seviyenin bir tik uzerinde yeterli. Ses konusunda uzmedi. İsinma ve batarya performansi ilerleyen zamanlarda kesfedecegim bir ozellik. Ekran koruyucu ve kilif soylemistim, onlar gelince temelli gecis yapacagim cihaza.
Hocam siz şimdi kamera ya hakaret ediyorsunuz orta değil üst seviye ustam LG g6 ile fln kapısan cihaz s7 ile fln

Oyla:

sceryavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 10
Meslek
-
Konular
16
Hocam siz şimdi kamera ya hakaret ediyorsunuz orta değil üst seviye ustam LG g6 ile fln kapısan cihaz s7 ile fln

Kişisel bir görüş bu tabiki, ben sadece kendi hislerimi yazdim. İşlemci vs. de rakip olurlar xiaomi rakiplerini alt edebilir ama kamera kisminda bence oyle degil.

Oyla:

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Kişisel bir görüş bu tabiki, ben sadece kendi hislerimi yazdim. İşlemci vs. de rakip olurlar xiaomi rakiplerini alt edebilir ama kamera kisminda bence oyle degil.
Hocam bu video ya bak bı ama mi5s plus daki Sony lensi çift kameralı olduğu için senin ki farklı olabilir mi5s ler kamera da lider sayılır ama seninki de güzeldir bence
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

tekhim84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 4X
Konular
0
Bende de Xiaomi Redmi 4x telefon var. Wireeles problemi yaşıyorum. EVO ya göndereyim dedim, yorumları okuyunca korkmaya başladım. İnşallah beni de uğraştırmazlar.

Oyla:

ysonmezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
Redmi Pro
Konular
0
Redmi Pro cihazımın ekranında ikonların gölge gibi izleri oluştu. EVO BT hakkında çok kötü şeyler söyleniyor. Göndermeye korkuyorum.

Oyla:
Üst Alt