- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
İdrak yeteneğim oldukça gelişmiştir. Burada bir idrak sorunu varsa onu bende aramayın. Karşınızda 52 yıllık hayat tecrübesi olan birisi var.Şöyle anlatıp idrak etmenize yardımcı olayım. Senin malına biri "ölü" fiyat biçer ve yanındaki eleman da bu fiyatı haklı bulursa bunun adı "korumak" olur. Tırnak içlerine dikkatli bakın. Serbest piyasayı, kârı, zararı bir kenara bırakın. Tekrar söylüyorum. Verilen fiyat "iyi", ama "doğru" değil.
Yanlışa da, sırf piyasa böyle diye doğru diyecek ve firmaları koruyacak değilim.
Ben bugüne kadar satın aldığım hiç bir şeyimi satmadım. Daha doğrusu satamadım. Çünkü satmaya kalktığımda o kadar ölü fiyat veriliyordu ki. Ama kalkıp ta hiç bir mecrada böyle boş konular açıp kimseyi ölü fiyat verdikleri için suçlamadım. Satmadım oldu bitti. Onun yerine yakınımdaki ihtiyacı olan birilerine hediye edip manevi de olsa çok daha fazla kar ettim. Hediye edemediklerim de evde kıyıda köşede duruyor.
Bizim söylediğimiz hepsiburada'yı korumak değil. Nereye giderseniz gidin, kime satarsanız satın son kullanıcı olmadıktan sonra, kimsenin bu fiyattan çok daha yüksek fiyat vermeyeceği. Konu burada hepsiburada değil. Sizin idrak edemediğiniz bu.
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi