Haber Hepsiburada 22 Kasım "Cuma Günü" İndirimleri Başlıyor Bilginize

Müşteri Hizmetleri Ile Görüştüm 22 Kasim Gunu Başlıyor Dedi Alacağınız Ürün Varsa Sepete Ekleyip Öyle Almanızı Öneririz dedi bilginiz olsun Bu Arada Söylemeyi Unutmadan Hepsiburadanin Ürün Gonderim Deposu Bizim burda ;) 15 dk uzaklıkta deposu sizlerinde ürünü vs bizim buradaki depodan geliyor Istanbul Sancaktepe olduğum yer benim

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
RezzNar Bende Redmi not 8 beyaz olanını alacağım sepete ekledim bekliyorum :) satıcı olarak hepsiburadayi hep secerim daha iyi oluyor ilgi alaka var ve dün beyaz rengi yoktu stokta aradım bugün eklemisler

Xiaomi ürünlerinde daha bi özen göstermek lazım. En iyisini yapıyorsunuz bende bilgisayar için aksesuarıydı parça siparişiydi vereceğim zaman önceliğim satıcısı Hepsiburada olur arada 50-100 liralık farkı da sıkıntı yaşayacağıma daha düzgün olsun diye veriyorum mecburen.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu indirim her ürün için geçerli mi oluyor? Yoksa bazı ürünlere mi özel?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bu indirim her ürün için geçerli mi oluyor? Yoksa bazı ürünlere mi özel?

Benim aldığım sıralar atıyorum 22 nde başlıyorsa 25 ne kadar sürüyordu. bu süre zarfında sırayla belirli kategorilerde indirim başlıyordu :) Örneğin ev elektroniği, cep telefonları, beyaz eşyalar gibi.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Xiaomi ürünlerinde daha bi özen göstermek lazım. En iyisini yapıyorsunuz bende bilgisayar için aksesuarıydı parça siparişiydi vereceğim zaman önceliğim satıcısı Hepsiburada olur arada 50-100 liralık farkı da sıkıntı yaşayacağıma daha düzgün olsun diye veriyorum mecburen.
Bi ara abimizin birine aldık meyve sikacagi markasını unuttum satıcı hepsiburada idi 3 kere arızalı ürün gönderdiler :) sonrasında bu hata için 300 tl hediye ceki verdiler ve para iadesi yaptılar ne isteyelimki ? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Depodan direk eve veriyorlarmış hocamgiggle~~
:) yok be keşke ile belirtmek istedim amacı yok

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bi ara abimizin birine aldık meyve sikacagi markasını unuttum satıcı hepsiburada idi 3 kere arızalı ürün gönderdiler :) sonrasında bu hata için 300 tl hediye ceki verdiler ve para iadesi yaptılar ne isteyelimki ? :)

Hepsiburada bu farklı satıcı olayına girmeyip gene kendisi deposundan satış mantığına devam etseydi çok daha iyi olurdu. Alacağım ürünü kendileri satmıyorsa farklı satıcılardan bilindik isimlere bakıyorum. Genelde mağaza açma konusunda Hepsiburada biraz daha özen gösteriyor ama sahte isimler dolu insan gene fesatlık yapma peşinde olduktan sonra hırsıza kilit dayanmadığı gibi bunlarda birşey yapamıyor yapsalarda çözülene dek kullanıcı madur oluyor ne yazık ki :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Hepsi burada bi kaç kez, ürün 1 gün geç geldiği için hediye çekleri vermişti.. Çok dikkat ediyorlar bence zamana.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hepsi burada bi kaç kez, ürün 1 gün geç geldiği için hediye çekleri vermişti.. Çok dikkat ediyorlar bence zamana.

Banada 1-2 ay önce almış olduğum Braunun şarjlı diş fırçası için 20 tl hediye çeki göndermişlerdi gerçi Braun, o ürünü alanlara Hepsiburada aracılığı ile otomatik mi gönderim yapıyordu bilemiyorum ama bir tanıdığımızda benimle aynı anda almasına rağmen hediye çeki gelmemişti alışverişte şart olmadığı için bende evde beslemekte olduğum papağana birşeyler almıştım. Nadir durumlarda hediye çeki veriliyor genelde gerçi birşeyi kafaya koyduysam verdiği hediye çekleri çok büyük bi tutar olmadığından anca kargo parasını karşılamış oluyor genede iyi tabi. :)

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hepsiburada bu farklı satıcı olayına girmeyip gene kendisi deposundan satış mantığına devam etseydi çok daha iyi olurdu. Alacağım ürünü kendileri satmıyorsa farklı satıcılardan bilindik isimlere bakıyorum. Genelde mağaza açma konusunda Hepsiburada biraz daha özen gösteriyor ama sahte isimler dolu insan gene fesatlık yapma peşinde olduktan sonra hırsıza kilit dayanmadığı gibi bunlarda birşey yapamıyor yapsalarda çözülene dek kullanıcı madur oluyor ne yazık ki :)
Biraz gec çözümleniyor iade süreci vs ama sonuç olarak memnun oluyoruz diyer firmalar gibi değil bunada şükür :) :)

Banada 1-2 ay önce almış olduğum Braunun şarjlı diş fırçası için 20 tl hediye çeki göndermişlerdi gerçi Braun, o ürünü alanlara Hepsiburada aracılığı ile otomatik mi gönderim yapıyordu bilemiyorum ama bir tanıdığımızda benimle aynı anda almasına rağmen hediye çeki gelmemişti alışverişte şart olmadığı için bende evde beslemekte olduğum papağana birşeyler almıştım. Nadir durumlarda hediye çeki veriliyor genelde gerçi birşeyi kafaya koyduysam verdiği hediye çekleri çok büyük bi tutar olmadığından anca kargo parasını karşılamış oluyor genede iyi tabi. :)
Hediye çekini sizler istiyiceksiniz onlarda uygun görürse veriyorlar bunuda sizlere soyliyim aklınızda bulunsun biz öyle aldık hediye çekini

Üst Alt