- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Hocam ürün ellerinde yoksa başka tedarikciye yönlendiriyor ise müşteri hizmetlerini arayın iptal edip para iadesi yapıyorlar. En azından bizde öyle olduŞu muhteşem cuma olayında iyi mağdur etmişlerdi bizi ama genede onlardan alışveriş yapıyorum ki güvenilir fazla e-ticaret sitesi olduğunu düşünmüyorum ben pek. Bugüne kadar aldığım hiçbir üründe sorun yaşamadım çok şükür ama öyle bir huyları var ürün ellerinde yoksa ve tedarik etmeleri gerekiyorsa iptal butonunu bir güzel kaldırıp sizi süslü laflarla oyalıyorlar ve iptalde edemiyorsunuz. N11 den alayım desem iptal etmek istediğimde yada ürünü iade etmek istediğimde satıcının keyfini bekliyorum satıcı çözümden uzak bir usluba sahipse ya hakarete başvuruyor, yada ürün kendisine ulaşsada gelmedi diyor ben kendisine ulaştığını beyan etsemde N11 satıcıdan yana tavır takınıyor mesela üstelik her türlü belge ve bilgi göstermeme rağmen. Gittigidiyor'a gelirsek tarafsız ama ne satıcıya çözüm sunuyor ne alıcıya iki tarafında beklemesi en çok onların işine geliyor. İnternetten alışverişte bunlar olacak ve yaşamaya devam edeceğiz çünkü ne hakkımızı arayabileceğimiz fillen iş yapan bir mecra nede adam gibi yasa var. Daha önceki yorumlarımı okuyan kişiler işi gene yasaya getirdi diyeceklerdir belki ama ne yazık ki öyle.
Hocam ürün ellerinde yoksa başka tedarikciye yönlendiriyor ise müşteri hizmetlerini arayın iptal edip para iadesi yapıyorlar. En azından bizde öyle oldu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu aralar hepsi burada garip valla anlam veremiyorum en son kulaklıktan önce duvar barfiksi sipariş verdim simsiyah ürün beklerken gri boyasız gövde ve kırmızı el tutma yerleri ile gelince alır almaz iade ettim daha bugün iadem gerçekleşti son güne kadar bekledim artık alışveriş yapasım gelmiyorStreX hocam galiba yalnız değilsiniz... Bugün HB'den gelen mailde bu bölüm dikkatimi çekti.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bizim şansımıza o zaman iyi taraflarına denk geldikBen aramama rağmen yapacağımız birşey ne yazık ki yok ürün size gelince iade edersiniz diyorlardı. Ürünün zaten gelmesini bekliyorken gelince birde iadesiyle uğraşmak ne kadar saçma bir mantık. Hepsiburada önceden böyle değildi.
Ben de en az 10 yıl önce yaşadığım bir sorun nedeniyle hiç bakmıyordum bile. Ancak telefon ararken uygun bir fiyat gördüm ve sipariş verdim, ertesi gün satıcı aradı, "yanlışlıkla stok açmışız o ürün elimizde yok " dedi.Bizim şansımıza o zaman iyi taraflarına denk geldik
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi