Hb mi6'yı 2.100 ₺'den satıyor! Xiaomi'ye yazık oluyor

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
arkdaşlar mi6 aldım kutunun içerisinden kılıf çıktı acaba üretici tarafından mı veriliyor yoksa türkiyede satışı yapanlarmı

benim şahsi düşüncem egerki üretici tarafından kutu içerisinde gönderiliyorsa bu kadar dandik kılıf koymazlar herhalde yada türkiyede satan firmalar orjinal kılıfı alıp yerine dandik koyuyorlar bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam kutu acma videolari var video sitelerinde onlara bakarsan aydinlanmis olursun

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
arkdaşlar mi6 aldım kutunun içerisinden kılıf çıktı acaba üretici tarafından mı veriliyor yoksa türkiyede satışı yapanlarmı

benim şahsi düşüncem egerki üretici tarafından kutu içerisinde gönderiliyorsa bu kadar dandik kılıf koymazlar herhalde yada türkiyede satan firmalar orjinal kılıfı alıp yerine dandik koyuyorlar bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim
Yok o orjinal kilif xiaomi nin telefonlarinin icinden genelde cikar. Mi mix te deri vardi yanlis hatirlamiyorsam.

tanerbsky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bugün imei adreslerini sorgulattığımda imei1 için KAYIT BULUNAMADI diyor , imei2 için KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI diyor. Ne yapmamız lazım bu durum karşısında. BTK nin imeileri girmesi için beklemek mi gerekir yoksa itiraz edip işlemleri başlatmakmı gerekir ?

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Bugün imei adreslerini sorgulattığımda imei1 için KAYIT BULUNAMADI diyor , imei2 için KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI diyor. Ne yapmamız lazım bu durum karşısında. BTK nin imeileri girmesi için beklemek mi gerekir yoksa itiraz edip işlemleri başlatmakmı gerekir ?
Site HB olabilir satıcıda HB ise büyük ihtimal sorun olmaz ama site HB satan başkası ise üstüne düşün

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanerbsky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1
Site HB olabilir satıcıda HB ise büyük ihtimal sorun olmaz ama site HB satan başkası ise üstüne düşün

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satıcı Hepsiburada durumla ilgili mesaj attım bekliyorum. Ama hepsiburadada böyle bir problem yaşanması şaşırtıcı. İnşallah sorun çözülür.

tanerbsky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1

Şuanda mesaj geldi ve " .......... IMEI nolu cihaz kayıt dışıdır, 120 gün içinde kapatılacaktır, yazıyor."

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
Şuanda mesaj geldi ve " .......... IMEI nolu cihaz kayıt dışıdır, 120 gün içinde kapatılacaktır, yazıyor."
Varmı bir gelişme hocam. Benim ve bi arkadaşın da durumu aynı. Bende kayıt bulunamadı diyor hala. Aradım az önce m.temsilcisini not aldı gün içerisinde mj gelecek dedi.

tanerbsky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1
Varmı bir gelişme hocam. Benim ve bi arkadaşın da durumu aynı. Bende kayıt bulunamadı diyor hala. Aradım az önce m.temsilcisini not aldı gün içerisinde mj gelecek dedi.
Şuan kontrol ettim IMEI leri kayıt edilmiş. Bi kontrol edin isterseniz.

cumhur_a

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cumhur
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
0
Telefonu teslim aldım, 8.2.2.0 sürümü ile geldi. Hemen yüklemeleri yapıp kullanmaya başladım.
Sürekli gelen ve durduramadığım bir bildirim var, sinir etti beni. ''Female for english'' adında bir metin dosyası çıkıyor,
wifi bağlı olmasına rağmen wifi bekleniyor diyor, kaydırarak yok edince anında tekrar çıkıyor.
Bunu durdurmanın bir yolu var mı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt