Hb mi6'yı 2.100 ₺'den satıyor! Xiaomi'ye yazık oluyor

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Cepport cihazları aynı zamanda MIUI Türkiye destekli hocam. Karşılaşabileceğiniz yazılımsal sorunlarda bizler de yardımcı olmaya çalışıyoruz.
peki imeil kayıtları nasıl yapılıyor imeil atılıyormu
Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından kayıt altına alınmış ürünlerdir.(IMEI kayıtları yapılmıştır).?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
peki imeil kayıtları nasıl yapılıyor imeil atılıyormu
Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından kayıt altına alınmış ürünlerdir.(IMEI kayıtları yapılmıştır).?

Elbette ki BTK tarafından orijinal IMEI'leri kayıt altına alınmış cihazlar hocam. Cihazlar tamamen yasal bir şekilde ithal edilerek size ulaştırılıyor. :)

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Elbette ki BTK tarafından orijinal IMEI'leri kayıt altına alınmış cihazlar hocam. Cihazlar tamamen yasal bir şekilde ithal edilerek size ulaştırılıyor. :)
peki Edevlet üzerinden sorgulama yaparken kayıt bulunamadı diyor ama mi6 model numarası yazıyor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
peki Edevlet üzerinden sorgulama yaparken kayıt bulunamadı diyor ama mi6 model numarası yazıyor

Yanlışınız olmasın hocam. Kayıt bulunamadı deniyor ise cihaz BTK üzerinden kayıt edilmemiştir. Siz hangi cihazda kontrol ettiniz?

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Yanlışınız olmasın hocam. Kayıt bulunamadı deniyor ise cihaz BTK üzerinden kayıt edilmemiştir. Siz hangi cihazda kontrol ettiniz?
hepsiburada.com dan aldım kutunun üzerindeki imeil numaralarını EDEVLET üzerinden kontrol ettim kayıt bulunamadı diyor alt bölümdede telefonun marka modeli yazıyor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hepsiburada.com dan aldım kutunun üzerindeki imeil numaralarını EDEVLET üzerinden kontrol ettim kayıt bulunamadı diyor alt bölümdede telefonun marka modeli yazıyor

Marka model bilgileri uluslararası sistem üzerinden alınıyor hocam dolayısıyla çıkması normal. Siparişinizi ne zaman verdiğinizi öğrenebilir miyim acaba?

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
acaba telefonun kutusunun üzerindeki orjinal imeilinimi kayıt ediyorlar yoksa başka imeil numarasınımı kayıt ettiriyorlar

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Marka model bilgileri uluslararası sistem üzerinden alınıyor hocam dolayısıyla çıkması normal. Siparişinizi ne zaman verdiğinizi öğrenebilir miyim acaba?
ayın 30 da sipariş verdim buğün sabah teslim aldım kargodan cihazı açmadan imeilini kontrol ettim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ayın 30 da sipariş verdim buğün sabah teslim aldım kargodan cihazı açmadan imeilini kontrol ettim

Hocam yurtdışından yeni gelen ürünler olduğu için BTK'nın hemen kayıt girmemesi normal. Daha önce de ilk defa giriş yapan ürünlere bu tarz gecikmeler yaşandı. Bir kaç gün içinde kayıtlı görünecektir tahmin ediyorum, sıkıntı çıkmayacaktır :)

Üst Alt