Hb mi6'yı 2.100 ₺'den satıyor! Xiaomi'ye yazık oluyor

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ben daha bugün aldım 2.bine bence fiyatı fazla gibi ama bunun nedeni hepsi burada değil. 2bin tllik telefonun 300 tlsi kdv zaten telefon 360 dolar oda 1200 lerde bişey yapıyor ki kdvyi çıkarırsan 1700 gerçekten ucuz daha bunun pasaport kaydı getirme parası falan var

cumhur_a

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cumhur
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
0
Telefonu teslim aldım, 8.2.2.0 sürümü ile geldi. Hemen yüklemeleri yapıp kullanmaya başladım.
Sürekli gelen ve durduramadığım bir bildirim var, sinir etti beni. ''Female for english'' adında bir metin dosyası çıkıyor,
wifi bağlı olmasına rağmen wifi bekleniyor diyor, kaydırarak yok edince anında tekrar çıkıyor.
Bunu durdurmanın bir yolu var mı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sorun çözüldü.

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Mi6 piyasada şuan benim gözümde en iyi cihaz . iPhone Samsung 3500.4000 civarı satılırken bunlardan daha kaliteli bir cihazın 2100 TL ye satılması çok iyi bence ucuz bile . Xiaomi TLF olsun diğer ürünleri olsun çok kaliteli bir marka. İsime para verenler anlamaz kaliteden i phone 8 çıksa 6bin deseler koşa koşa gidip alırlar özelliklerine bakmadan. Adamlar daha iyisini yarı fiyatına yapıyor daha da yaranamiyorlar. 4 senedir xiaomi kullanıyorum 1 kere bile keşke şu özellik olsa diyemedim çünkü piyasada ne varsa bunda daha iyisi var

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum ama band20 (800mhz) olsa mükemmel olur.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Xiaomi yakın zamanda kendi VR mağazasını açacağını duyurdu tek eksik buydu bence kuş sütü gibi bence fiyatı tartışılmaz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Keşke hala amiral gemileri 2bin civarı olsa razıyım. Konuyu hortlattığım için kusra bakmayın içim doldu biraz

Üst Alt