Rehber Haylou Solar (LS05) Güncelleme Almayan Cihazı Güncelleme (RH192I-V000854)

kafadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Maho
Cihazım
Mi10T
Konular
4
Acaba Ls01 de denesek iş görürü mü ? :)
deneme sakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar konu disi olacaktır ama Haylou Gt1 Pro kullanıyorum. Bugün MİUİ 12 ye guncelledim telefonu ve şöyle bir sorun oluştu, kulaklik takiliyken arama sirasinda karsi tarafın sesi cok net geliyor ama müzik açtığımda ya da youtube dan video açtığım zaman ses gelmiyor. Sorun ne olabilir medya sesi açık ?
başka bir cihazda denedin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kalite duruyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kusura bakma biraz geç gördüm hayırlı olsun. genelde bi kaç denemede oluyor.
Arayüzlerde 5 tanesi hariç diger hiç biri iş görmez

becotellec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alihan
Cihazım
Galaxy s4
Konular
0
Hocam yaptım yalnız cihaz bluetooth ile bağlanmıyor, uygulama telefonumu görüyor fakat her tıkladığımda "bağlanma başarısız" diyor. Yeniden başlattım yine aynı hata sıfırladım yine aynı hata. Haylou Fun uygulamasında da aynı şekilde görüyor fakat bluetooth ile bağlanmıyor.

becotellec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alihan
Cihazım
Galaxy s4
Konular
0
Hocam yaptım yalnız cihaz bluetooth ile bağlanmıyor, uygulama telefonumu görüyor fakat her tıkladığımda "bağlanma başarısız" diyor. Yeniden başlattım yine aynı hata sıfırladım yine aynı hata. Haylou Fun uygulamasında da aynı şekilde görüyor fakat bluetooth ile bağlanmıyor.
Hocam başka bir cihazda denedim onda gayet bağlandı ve update de başarılı şekilde olmuş. Acaba bu ayarları yaptığım telefonda neden olmuyor ?

becotellec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alihan
Cihazım
Galaxy s4
Konular
0
Hocam başka bir cihazda denedim onda gayet bağlandı ve update de başarılı şekilde olmuş. Acaba bu ayarları yaptığım telefonda neden olmuyor ?
Arkadaşlar fazla yorum yaptığım yoğunluktan dolayı kusura bakmayın bununda çözümünü kendim buldum, bluetooth ayarlarından saati unutuyoruz uygulamayıda komple kaldırıyoruz. Tekrar bağlayacağımız zaman bağlanıyor. Bu gönderi çok işime yaradı tekrardan çok teşekkür ederim, update yapıldı çok iyi oldu saat.

olimpikkemo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
sertifika soruyor bende uygulama

M.E.Y

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
14
Güncelleme sonrası güç tuşu bozuldu nasıl geri iptal edebilirim telefondan denedim olmuyor

Üst Alt