Sohbet Hayattan Soğudum

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Yazılanların hepsini okumadım belki biri yazmış olabilir
Sana tek tavsiyem hemen kalk bir besmele çek güzelce abdest al ve iki rekât namaz kıl (huşu duymayan kalpten) sakın;inanırsan gerisini Mevla'm halledecektir Tüm işlerini de ona ısmarlamayı unutma
Selametle

Hawergi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi A3
Konular
7
Keşke dediğiniz gibi hayat olsa su pahalılikta burdan kalkıp bir yere gitmeye kalksan 50 TL gitti bil yarın ise meçhul elbette ki intihari düşünmüyorum düşünüyordum sonra ilaç aldım bunun için şimdi öyle düşüncem yok Allah ne zaman uygun gördüyse ozaman alacaktır canımı fakat burda söz konusu is'te değil aslında insanlar umarım anlamışsınızdır

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Hep anlık yaşıyorum ben hayatı aynı gün içinde hem sevinci hem acıyı bütün duyguları yaşıyorum ve akşam yastığa başımı koyunca hep mutsuz ve hayattan öylesiye soğuyorumki nefret ediyorum herşeyden telefondan bilgisayardan çevremdeki lerden 23 yaşındayım ve bir an önce cenabı hak canımı erkenden alsada kurtulsam diyorum issizim iş arıyorum adamın sorduğu soruya bak deneyim varmi bende diyorumki sen almazsan o almazsa nasıl deneyim olsun? Evet doğru diyorsun sonuç form doldur ararız sizi hala ariyorlar :( bir çok işte param ve hakkım yenildi artık okadar soğudumki istende bilmiyorum ne yapayım akıl verin dostlarım içindekileri sizinle paylaştim umarım sizlerde rahatsız etmemiştimdir ;(
Nerde yaşıyorsun dostum yardımcı olmak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşlik umraniyede oturuyorsun konum Ümraniye egerki motorsiklet ehliyetin varsa sana 6 bin 7 bin TL arasında kazanç saglatabilirim bana ulaş yardımcı olmak isterim sana

Son düzenleme:

Hawergi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi A3
Konular
7
Nerde yaşıyorsun dostum yardımcı olmak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşlik umraniyede oturuyorsun konum Ümraniye egerki motorsiklet ehliyetin varsa sana 6 bin 7 bin TL arasında kazanç saglatabilirim bana ulaş yardımcı olmak isterim sana
Motor değilde araba ehliyetim var b sınıfı

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Ben pakettaxi diye bir özel sirkkette yoneticiyim bizim işimiz sadece motorsiklet üzerine dayalı :(

Üst Alt