Sohbet Hayattan Soğudum

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
ne icin yasiiyoruz.ürüyor ve ölüyoruz.nereye kadar,bu bize ne kazandiriyor diye dusunmek lazim.
Yok namaz kilmissin,kiliseye gitmissin Allahin ihtiyaci mi var.tamam bizim var ancak amac ne diye merak ediyor insan.bizi iyi kotu diye sinayinca ne olacak Allahin eline ne gececek .hep merak etmisimdir.
Sana tavsiyem bir an once is bulup hosuna giden seyleri yapman.elbet birseyler hosuna gidiyor onu yap keyfine bak

alahattinalptekin

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alahattin
Cihazım
mi9t
Konular
0
her gün kendine şunu sor bu gün ne öğrendim kendime ne kattım. bu günü dünden aynı olan ziyandadır. her gün az da olsa kendine bir şeyler kat mücadele etme ruhunu kaybetme ben 27 yaşında işe girebildim bunu da asla yılmadan sürdürdüğüm mücadeleme borçluyum. 30 yaşında evlendim bu gün 46 yaşındayım 4 çoçuğum var 4 üniversite bitirdim hala kendimi geliştiriyorum mücadele ediyorum. sana diyeceğim kardeş kendini geliştir mücadele et rabbim hiç ummadığın bir anda hayatına öyle güzellikler katar ki şaşar kalırsın. ALLAH işini gücünü rast getirsin seni sevdiklerine bağışlasın. sabret ama bu arada da boş durma kendine sürekli bir şeyler kat ufak da olsa....

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hala hayatta mısın kardeş ? Ona göre yazacağım bir seyler

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Hocam sıkma canını bende işten ayrıldım 5 bin alacağım kaldı içerde şuan freelance çalışıyorum Allah büyük demekten başka çaremiz yok

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam olana şükretmek lazım. Ben de sizinle aynı yaştayım, KPSS çalışmanızı tavsiye ederim. Özel sektörde ben çalışmasam bile bir çok arkadaşım çalıştı. Eğer kendinizi gerçekten ama gerçekten geliştirmediyseniz özel sektörde kalıcı olamıyorsunuz.

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Kardeş sen yorumları hangi kafa ile okudun biz adama biz iyiyiz mi dedik git vur parçala öldür mu diyelim ne yapalım birader sabredecek herkesin kendince elbet derdi var dertsiz bir insan bana göster bana millete bencilce diye ediyorsun benim 2 yaşında oglum var sara hastası yemişim işini aşını bilsem o iyi olacak canım dan gececem nerdeyse her nöbet geçirdiğinde nefessiz kalacak birşey olacak diye düşünmek den bir saat kafam dan atamıyorum benim ki hamdolsun ben şikayet etmiyorum daha kötüsü olduğunu düşünüyorum sabrediyorum her işin başı sabır kardeş herkes yaşadığı kadar teselli veriyor ne yapalım
Hay sen çok yaşa hocam arkadaş iyi degil bencede degişik bi algısı var kendine göre yorumluyo ben daha fazla yorum yapmayacagım

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Kardeş sen yorumları hangi kafa ile okudun biz adama biz iyiyiz mi dedik git vur parçala öldür mu diyelim ne yapalım birader sabredecek herkesin kendince elbet derdi var dertsiz bir insan göster bana bizlere bencilce diye hitap ediyorsun benim 2 yaşında oglum var sara hastası yemişim işini aşını bilsem o iyi olacak canım dan gececem nerdeyse her nöbet geçirdiğinde nefessiz kalacak birşey olacak diye düşünmek den bir saat kafam dan atamıyorum hamdolsun ben şikayet etmiyorum etbet iyi olmasını isterim ama benim durumum dan daha kötüsü olduğunu biliyorum ve görüyorum sabrediyorum her işin başı sabır kardeş herkes yaşadığı kadar teselli veriyor ne yapalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hay sen çok yaşa hocam arkadaş iyi degil bencede degişik bi algısı var kendine göre yorumluyo ben daha fazla yorum yapmayacagım
Bende daha da yazmam biri çıkıp taş atıyor konu arkadaşın sorununun dışına çıkıyor işte Allah herkesin işini rast getirsin ne diyelim

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende daha da yazmam biri çıkıp taş atıyor konu arkadaşın sorununun dışına çıkıyor işte Allah herkesin işini rast getirsin ne diyelim
Amin hocam hayırlı günler

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Hep anlık yaşıyorum ben hayatı aynı gün içinde hem sevinci hem acıyı bütün duyguları yaşıyorum ve akşam yastığa başımı koyunca hep mutsuz ve hayattan öylesiye soğuyorumki nefret ediyorum herşeyden telefondan bilgisayardan çevremdeki lerden 23 yaşındayım ve bir an önce cenabı hak canımı erkenden alsada kurtulsam diyorum issizim iş arıyorum adamın sorduğu soruya bak deneyim varmi bende diyorumki sen almazsan o almazsa nasıl deneyim olsun? Evet doğru diyorsun sonuç form doldur ararız sizi hala ariyorlar :( bir çok işte param ve hakkım yenildi artık okadar soğudumki istende bilmiyorum ne yapayım akıl verin dostlarım içindekileri sizinle paylaştim umarım sizlerde rahatsız etmemiştimdir ;(

Kardeşim Merhaba,

Kendini müthiş bir boşluğun içine itmişsin. Herşeyin hayırlısını iste Rabbin 'den. Dua et karamsarlığa kapılma en zor anında en güzel anında ve hayatının her anınında O bizimle. Bunu unutma.

"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"

Rabbi Yessir Duası Manası
Allah'ım senin sonsuz merhametin ve yardımın olmadan ben bu işi yapamam. Allah'ım bütün hayırlı işlerimi zorlaştırma, kolaylaştır, ilmimi artırarak yaptığım işleri bana ve çevreme faydalı kıl, ve işlerimi en hayırlı şekilde sonuçlandır.

Asala ümidini yitirme. Buraya ne iş yaptığını nelerden anladığını da yaz kardeşim. Belki senin gibi birisine birinin ihtiyacı vardır.

Kal Sağlıcakla.

Üst Alt