Sohbet Hayattan Soğudum

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hayattayim ama keşke olmasam diyorum :(
Kardesim boyle zamanlarda benim yaptigim sey su. İntiharı hic dusunmedim ama psikolojik ilaclar kullandigim zamanlarda degisik hislere kapildim. Sunu diyebilirim ki kendimi iyi hissetmek icin - ben ölürsem beni sevenlerin ne kadar cok uzulecegini düşündüm. Annem babam kardeşim varsa arkadasim gunlerce aglayacaklardi belki hastaneye düşeceklerdi. Bunu düşündüm. Diyeceklerdiki daha 20li yaslarda is bulamadığı icin intihar etti.Biriai diyecektiki yahu aç miydi acikta miydi alti ustu bir iş yüzünden intihar mi etti ? Pazarcilik yapsaydin , simit satsaydin , en kötü caddede dolassan bir kafede garson olurdun be Selçuk diyeceklerdi. Biliyorum bunu çünkü. Bunlari düşününce yasamanin ,hayatin bu kadar ucuz olmadigini anlıyordum. İş yahu iş evet lazim ama hayattan kopacak kadae da paranin köpeği degiliz bu hayatta. Sana tavsiyem bu sekilde biraz düşün.

Hawergi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi A3
Konular
7
sese61 bende piskolojik ilaç aldım fakat bıraktım hemen bağımlı yapıyor ve çok agresif oluyordum evet dedikleriniz doğru ama icimdekileri buraya komple döküp sizlerinde canını sıkmak istemem bir çok şey geçirdim ve bunlar bana kalsın çünkü aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu saate kadar niye cevap yazmadın?
Uyudum dostum ne yapayım saat geç olmuştu aklıma farklı şeyler getirerek uyudum yoksa neden cevap vermiyim

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sana uzun bi yorum yazmıştım ama topluluğa ve forum kurallarına uygun olmadığı için silindi haklılarda :)
ümraniyede oturuyomuşsun aramızda yarım saatlik bir mesafe var istersen oturup bi çay içebiliriz konuşabiliriz dertleşebiliriz ve çözüm üretebiliriz iş konusu olsun diğer problemler olsun benim vaktim bol dostum.

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
sese61 bende piskolojik ilaç aldım fakat bıraktım hemen bağımlı yapıyor ve çok agresif oluyordum evet dedikleriniz doğru ama icimdekileri buraya komple döküp sizlerinde canını sıkmak istemem bir çok şey geçirdim ve bunlar bana kalsın çünkü aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyudum dostum ne yapayım saat geç olmuştu aklıma farklı şeyler getirerek uyudum yoksa neden cevap vermiyim
Mesajı yeni yollamışsın gibi gördüm. Sabah saat 11'de yazmışsın. Hayatta olmana sevindim.

Hawergi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi A3
Konular
7
Sana uzun bi yorum yazmıştım ama topluluğa ve forum kurallarına uygun olmadığı için silindi haklılarda :)
ümraniyede oturuyomuşsun aramızda yarım saatlik bir mesafe var istersen oturup bi çay içebiliriz konuşabiliriz dertleşebiliriz ve çözüm üretebiliriz iş konusu olsun diğer problemler olsun benim vaktim bol dostum.
Çok teşekkürler teklifin için

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Ölünce mutlu olacağını nereden çıkardın? eğer müslümansan en büyük günahlardan biridir intihar etmek..
Allah'ın verdiği yine Allah alır. herkesin inişli çıkışlı dönemleri olur elbet seninde mutlu günlerin olacak ve bu düşündüklerinden pişman olacaksın. Bir düşün bundan bir kaç yıl sonra biriyle tanışıp evleneceksin belki evin bile olacak çocuklarınla beraber yaşayacaksın mutlu mesut yaşlanıp gideceksiniz fakat sen bunun yerine kıytırık bir evin köşesinde kendini asarak veya ilaçlarla kendi hayatı sonlandırırsan, pes edersen bu dediklerim, ailenin senin ile ilgili hayalleri, ve belkide en önemlisi senin kendi içinde çocukken olsun veya şuan olsun kurduğun hayaller yarım kalacak.
Belki show tvye çıkarsın işsizlik yüzünden intihar diye bi 45 saniye haberin olur yakınlarının üzüldüğü görüntüler cenaze törenin sonra unutulur gidersin. Kardeşim benden sana tavsiye hayat o kadar kolay değil kimse için. Herkesin sıkıntıları var herkes bir şeyler yaşıyor her sıkıntımızda intihar mı edelim? kanser olabilirdin veya engelli doğabilirdin Allah sana kol vermiş bacak vermiş seni yaratmış ve dünyaya göndermiş bunun değerini ve kıymetini bil.

Hayırlı akşamlar!

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Kardo bende 4 yıllık üniversite mezunuyum kpss 86 puan aldım atanamadım bimde depoda mal sarıyorum şükür askeri ücrete iskura başvur gönderiyorlar geçici olarak 6 aylık bu arada iş arastırısın

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Emin olun para hiçbir şeydir. Paradan nefret ediyorum ve parasızsınız diye kendinizi üzmeyin.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Kardo bende 4 yıllık üniversite mezunuyum kpss 86 puan aldım atanamadım bimde depoda mal sarıyorum şükür askeri ücrete iskura başvur gönderiyorlar geçici olarak 6 aylık bu arada iş arastırısın
Ayni durumdayiz bende 80 civari aldim ama atanamadim. Bim'e basvurdum almadilar. Güvenlik görevlisiyim suanda.
Bu devirde işsizlik gerçekten zor. Ama dedigim gibi hayattan vazgeçecek kadar degil. Sabır etmek lazim.

Üst Alt