Sohbet Hayattan Soğudum

Hawergi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi A3
Konular
7
Hep anlık yaşıyorum ben hayatı aynı gün içinde hem sevinci hem acıyı bütün duyguları yaşıyorum ve akşam yastığa başımı koyunca hep mutsuz ve hayattan öylesiye soğuyorumki nefret ediyorum herşeyden telefondan bilgisayardan çevremdeki lerden 23 yaşındayım ve bir an önce cenabı hak canımı erkenden alsada kurtulsam diyorum issizim iş arıyorum adamın sorduğu soruya bak deneyim varmi bende diyorumki sen almazsan o almazsa nasıl deneyim olsun? Evet doğru diyorsun sonuç form doldur ararız sizi hala ariyorlar :( bir çok işte param ve hakkım yenildi artık okadar soğudumki istende bilmiyorum ne yapayım akıl verin dostlarım içindekileri sizinle paylaştim umarım sizlerde rahatsız etmemiştimdir ;(

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
İşsizlik seviyesi gerçekten ciddi boyutlarda sadece siz değil milyonlarca insan işsiz. Hayata güzel yanlardan bakmaya çalış, güzel bakarsan güzel yaşarsın. Ekmek, su bulamayıp ölen insanları düşün, geçimini çöpten bi şeyler toplayarak geçinen insanları düşün.

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Her ne kadar çekilesi bir dünyada yaşamasak da çareyi hemen her şeyden kaçıp ölümde aramak biraz kolaycı bir tutum. Hayatın ne getireceğini az çok tahmin ederiz ama bazen öyle olmaz ve ayakta kalır mücadele verirsin. Şu an işsizlik almış basını gidiyor ve ekonomik gidişat malumunuz. Mutlu olmak lüks bir şey artık. Başkasına muhtaç olmadan hayatı idame ettirebilmek... Varsın mutluluk eksik kalsın. Ne diyim dostum. Ummaktan başka çare bulamıyorsun bu memlekette.

Wolker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ilker
Cihazım
9T PRO
Konular
7
şu an ki dünya imtihan dunyası bundan emin ol , sanma ki sıkını sende emin ol hepimiz de bu tarz sıkıntılar mevcut uğraşıp didinip dua etmekten başka çaremiz maalesef ki yok . Gönlünü ferah tut ve emin ol Allah illa ki bir kapı açar sen yeterki samimi ol samimiyetle iste ...

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
"Allah canımı erkenden alsa da kurtulsam" demişsin. Senin başına bir şey gelirse, seni sevmeyenler sevinir, sevenlerin ise yıkılır. Sevenlerin için dimdik ayakta durmalısın..

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Kardeşim sabır her işin başı sabır dertsiz Müslüman olurmu seninde sınavın bu yüce rabbim hastalık vermesin senin bu saydigin denizde damla misali bence sadece sen sabrını kaybetmişsin sabırlı ol dua et elinden geldiğince iyi niyetini kaybetme elbet güzel bir yol çıkar önüne kahinatin efendisi Hz Muhammed (svs) efendimiz bile neler çekmiş 5 yaşında annesiz babasız yetim kalmış Medine de taşlanmış namaz kılarken üstüne deve iskembesi koyulmuş bunlar sadece bir kaç tanesi biz aciz kullar sadece sabırlı olmalıyız gönül isterki herkes dertsiz olsun herkes rahat yaşasın ama işte imtihan dünyası yüce rabbim sana sabır güç kuvvet versin ömrünü hayırlı etsin ins herşey gönlünce olmasını diliyorum gerekirse karton topla simit sat ite köpeğe muhtaç olma kimseye el açma su akar yolunu bulur elbet

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam daha gençsin, taşı sıksan suyunu çıkarırsın biliyorum, ancak işsizlik sana özel değil, milyonlarca genç var bu şekilde. Kardeşim yıllarca okudu matematik öğretmeni oldu ama atanamadı, kamu yada özel sektör işe girebilmek istiyorsan sınavlardan kaç puan aldığının bir önemi yok, siyasi çevren varsa işinde var.
Hayata olumlu bakmaya çalış, iyi yönleriyle ele almaya çalış, bu söylediğim çok zor evet farkındayım ancak önce psikolojik olarak hazır ve zinde olman gerekli, yarının neler getireceğini yada neler götüreceğini bilemeyiz. İnancımıza göre bir alın yazımız var ve onu yaşarız ancak kaderimizi birazda biz belirleriz. Karamsar olmak yerine kendine bir uğraş bul.

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
1,5 sene iş aradım,

sonra bir şirket kabul etti beni,

11 senedir aynı yerde çalışıyorum

Allah sana da nasip etsin umutsuz olma

Piyasalar biraz düzelsin, o zaman şansın artacak

Sabırlı ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orda mısın kardeşim, ses ver?

Son düzenleme:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocalarım HALİMİZE BAZEN ŞÜKRETMEK YETER...

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Olay bakis acisi mentalitelini degistirmeni oneriyorum bu hayatta hicbir şey kolay degil her sey gelip gecici bunun herkes farkinda bir yerlere gelmek icin herkes bir caba verdi veriyor allah sana yardimci olsun, hidayete erdirsin, gonlune gore versin, bakislarini degistirsin sıkıntı yok dert insana yol gösterir ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt