Onu kullanmıştım. Android 9 olarak ve evet güzeldi.Gelmiş geçmiş en iyi aosp rom listede yok. Dotos (droid on time).
En iyi aosp dir çünkü maksimum hız minimum batarya minimum sorun sadece bu romda vardır.
ROM'u portlayan olursa neden listeye koymayayım?Gelmiş geçmiş en iyi aosp rom listede yok. Dotos (droid on time).
En iyi aosp dir çünkü maksimum hız minimum batarya minimum sorun sadece bu romda vardır.
Gerekli ve dengeli bir özelleştirme sunar.
Android 10'da o nasıl oldu?Gelmiş geçmiş en iyi aosp rom listede yok. Dotos (droid on time).
Gerekli ve dengeli bir özelleştirme sunar.
telegram mutlu ))Evet çıktı fakat MutluCakarim diğer hesap olunca düzenleyemedim linki
Neyi buldun ve onu konuda yani ilk mesajda bulabilirsin.edit: buldum
GApps indirirken hangi seçenekleri seçmemiz gerekiyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
İlk mesajda hangi seçenekleri seçmemiz gerektiği yazıyormuş. Dikkat etmemişim. Tekrar bakınca gördüm.Neyi buldun ve onu konuda yani ilk mesajda bulabilirsin.
Yeterli.Hocam bide bende şuan 3.3.1-1024 sürümlü twrp yüklü, sky hawk recovery'ye güncellerken şuanki twrp'den zip dosyasını flash'lamam yeterli mi?
Konuyu düzenleyemiyorum. Konu diğer hesapta kaldı.Dün gece kurdum ilk bu telefonu bu kadar akıcı görüyorum ve üzerine onca ek özellik var bence herkes bi şans verip denemeli ilk kez bu kadar stabilini gördüm. Bu arada 3.6 cıkmış bir kac gün önce haberiniz olsun