Çözüldü Hassas bildirim Hk.

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Merhaba mi14 ultra cihaz kullanıyorum hypres beta surumune kayıt olmuştum 2 global olarak geldi yükledim aynı zamanda bu güncellemeden öncede Huawei ultimate saatimi kullanıyordum ve bildirimler tıkır tıkır düşüyordu telefonu cebimden çıkartmak zorunda kalmıyordum. Ancak şimdi bankadan yada farklı 3. Parti uygulamardan şifre veya mesaj geldiğinde saatimin ekranında hassak içerik yazıyor ve ben gelen şifreyi vs göremiyorum mecburen telefonu çıkartıp bakmam gerekiyor. Lütfen konunun çözümünü bilen bir arkadaşim bana bununla alakalı bir çözüm varsa yazsın telefonuda sıfırladım kesinlikle çözüm olmadı ne olur birisi çözümünü yazsın şimdiden teşekkürler

Çözüm
Arkadaşlar sorun saatte değil. Telefonda da değil. Android 15 in kendisi ile ilgili. Bende de Huawei saat ve 13T pro tlf var. Telefona ADB ile komut atmayı biliyorsanız ben aşağıdaki komutla bu duruma bir çözüm buldum. Sizinle de paylaşayım:
"adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow"
bu komutu girip telefonu yeniden başlatın düzelecektir. Burada "com.huawei.health" Huawei sağlık uygulaması kullananlar içindir. Başka program kullananlar o programın apk dosya adını yazmalıdır.
Konuya yabancı olan arkadaşlar şu videoyu izleyebilirler:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Krakus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
S25 Ultra
Konular
0

Arkadaşlar sorun saatte değil. Telefonda da değil. Android 15 in kendisi ile ilgili. Bende de Huawei saat ve 13T pro tlf var. Telefona ADB ile komut atmayı biliyorsanız ben aşağıdaki komutla bu duruma bir çözüm buldum. Sizinle de paylaşayım:
"adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow"
bu komutu girip telefonu yeniden başlatın düzelecektir. Burada "com.huawei.health" Huawei sağlık uygulaması kullananlar içindir. Başka program kullananlar o programın apk dosya adını yazmalıdır.
Konuya yabancı olan arkadaşlar şu videoyu izleyebilirler:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

kardeşim sana canı gönülden teşekkür ederim. Allah senden razı olsun. böyle büyük bir sıkıntıdan kurtardın. hemde 30 saniyede. saati atacak duruma gelmiştim artık. neyse ki senin yönteminle sorun çözüldü...

Üst Alt