Çözüldü Hassas bildirim Hk.

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Merhaba mi14 ultra cihaz kullanıyorum hypres beta surumune kayıt olmuştum 2 global olarak geldi yükledim aynı zamanda bu güncellemeden öncede Huawei ultimate saatimi kullanıyordum ve bildirimler tıkır tıkır düşüyordu telefonu cebimden çıkartmak zorunda kalmıyordum. Ancak şimdi bankadan yada farklı 3. Parti uygulamardan şifre veya mesaj geldiğinde saatimin ekranında hassak içerik yazıyor ve ben gelen şifreyi vs göremiyorum mecburen telefonu çıkartıp bakmam gerekiyor. Lütfen konunun çözümünü bilen bir arkadaşim bana bununla alakalı bir çözüm varsa yazsın telefonuda sıfırladım kesinlikle çözüm olmadı ne olur birisi çözümünü yazsın şimdiden teşekkürler

Çözüm
Arkadaşlar sorun saatte değil. Telefonda da değil. Android 15 in kendisi ile ilgili. Bende de Huawei saat ve 13T pro tlf var. Telefona ADB ile komut atmayı biliyorsanız ben aşağıdaki komutla bu duruma bir çözüm buldum. Sizinle de paylaşayım:
"adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow"
bu komutu girip telefonu yeniden başlatın düzelecektir. Burada "com.huawei.health" Huawei sağlık uygulaması kullananlar içindir. Başka program kullananlar o programın apk dosya adını yazmalıdır.
Konuya yabancı olan arkadaşlar şu videoyu izleyebilirler:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

gundar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gündar
Cihazım
s7 edge
Meslek
öğretmen
Konular
0
Benim hassas bildirim sorunu kendi kendine düzeldi. Hangi uygulama veya sistem güncelleme mi yaptı bilmiyorum ama artık mesajın içeriği saate geliyor.
Dün saati yeniden başlatmak durumunda kaldım. Bildirimler tekrar eski haline geldi. Ne yaptımsa düzelmedi tekrar.

kcozer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mete
Cihazım
Mi 14t Pro
Konular
0
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür bu sorunu ben de yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim. Resmen saat boşa çıktı gibi birşey oldu benim için. Ne zaman buna bir çözüm üretilecek?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür bu sorunu ben de yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim. Resmen saat boşa çıktı gibi birşey oldu benim için. Ne zaman buna bir çözüm üretilecek?
Merhaba, bende Android 15 e geçtikten sonra aynı durumu yaşıyorum. ADB ile düzeltilebiliniyormuş şimdilik. Kilidin açık ve rootlu olması mı gerekiyor ADB için?

akt674674

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
0
Arkadaşlar sorun saatte değil. Telefonda da değil. Android 15 in kendisi ile ilgili. Bende de Huawei saat ve 13T pro tlf var. Telefona ADB ile komut atmayı biliyorsanız ben aşağıdaki komutla bu duruma bir çözüm buldum. Sizinle de paylaşayım:
"adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow"
bu komutu girip telefonu yeniden başlatın düzelecektir. Burada "com.huawei.health" Huawei sağlık uygulaması kullananlar içindir. Başka program kullananlar o programın apk dosya adını yazmalıdır.
Konuya yabancı olan arkadaşlar şu videoyu izleyebilirler:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hay allah rağzı olsun senden. Aylarca uğraşıp çözememiştim. Burdaki işlemlerle çözdüm. Videodaki arkadaşın gösterdiği sekil platform tools dosyasını indirdiğimde olmadı. Farklı bi dosya iniyor. O yüzden farklı bi siteden indirdim ve çalıştırdım platform tools dosyasınıda buraya ekledim ihtiyacı olanlar için.
Yapacağınız işlemi biraz detaylı anlatmaya çalışayım;
Ekteki platform tools dosyasını masa üstüne çıkarıp dosyayı açın. dosya içinde shift tuşuna basılı tutup mouse sağ tuş a basın seçenecekler açılacak. Çıkan seçeneklerde 'powershell penceresini buradan açın' a tıklayın. Komut satırı açılacak. Açılan komut satırına önce 'cmd' yazıyoruz ve enterli yoruz.
Bu detay önemli; önce telefonunuzun 'usb hata ayıklama' seçeneğini aktif etmek gerekiyor. Mesela Benim telefonum xiaomi, nasıl aktif edeceğime yine youtube den baktım tarifinin yapıldığı videolar var.
Usb hata ayıklama seceneğini aktif ettiğimiz telefonu kablolu şekilde pc ye bağlıyoruz. Bağladığım an telefon ekranına 'bu pc için hata ayıklama izni veriyormusun diye bi yazı çıktı. Onay ı vermemiz gerekiyor. Sonrasında komut ekranına dönüyoruz. Komut ekranına 'adb devices' yazıp enterliyoruz.
Komut satırına pc ye bağlı olan cihazların listesi çıkıyor. yani Telefon için belirlenen 7 hane bi kod cıkıyor ve yanında device yazıyor. Bu artık telefonumuza bağlandı demek.
Son olarak komut satırına "adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow" bu komutu yapıştırıyoruz ve enterlıyoruz. İşlem bu kadar. Bu işlemlerden sonra tel i pc den ayırıp gerekli denemeleri yaptım. Bütün bildirimleri sorunsuz alıyor Huawei watch 4 pro saatim.
Bu çözümü öneren arkadaşa çok teşekkürler..

Ekli dosyalar

• platform-tools_r28.0.1-windows.zip
    5,9 MB · Görüntüleme: 6

koksalkocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Köksal
Cihazım
Mi 6
Konular
3
xiaomi watch kullanıcıları sorunu çözemediyse arkadaşımızın belirttiği adımları takip edip en son " adb shell appops set com.xiaomi.wearable RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow " komutunu yazarak enterlesinler ve hem telefonu hemde saati yeniden başlatınca sorun çözülecektir.

Üst Alt