Soru Hassas bildirim Hk.

scorptek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
14t pro
Konular
0
Arkadaslar yaklasik 1 haftadir bununla uğraşıyorum. Yabanci forumlari didik didik ettim. Oncelikle şunu söyleyim sorun ho2 ile alakali degil android15 ile alakali bir güvenlik guncellemesi. Cozum ise gizli ayarlardan gelismis bildirimleri kapatmak ve kisitlanmis ayarlara izin ver seçeneğini seçmek. Her telefonu kapattiginizda gelismis bildirimler ayari otomatik aciliyor tekrar kapatmak lazım. Kalici çözüm ise adb komutundan kapatmak.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Halen bende sorun devam etmekte kafayı yemek üzereyim arkadaş 30.000 TL verdim saat aldım 40.000 TL'ye telefon geldi Total 70.000 TL para verdim sonuç rezalet meajalri okuyamıyorum böyle saçmalık olamaz gerçekten iğrenç ve rezil bir durum 🤬

uygulamayı indirin. Etkinlikler sekmesi altında arama yerine gelişmiş bildirimler yazın.

Ayarlar sekmesi altında gelişmiş bildirimlere tıklayın ve bu kısayolu deneyin tuşuna basın.

Açılan ekrandan hassas bildirimler seçeneğini kapatın.

Son düzenleme:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3

uygulamayı indirin. Etkinlikler sekmesi altında arama yerine gelişmiş bildirimler yazın.

Ayarlar sekmesi altında gelişmiş bildirimlere tıklayın ve bu kısayolu deneyin tuşuna basın.

Açılan ekrandan hassas bildirimler seçeneğini kapatın.
Hocam merhabalar yaptım gene aynı

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Google'ın kendi güvenlik isimli uygulaması içerisinde bir ayarı vardır belki bilemiyorum hocam

asdemirtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Aynı durum Android 15 güncellemesi sonrası bende de var. Saatim Huawei Watch GT4, sinir ediyor özellikle kod gelen mesajlara bakamamak. Kesin çözümü nedir bunun şimdi, var mı acaba?

asdemirtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Arkadaslar yaklasik 1 haftadir bununla uğraşıyorum. Yabanci forumlari didik didik ettim. Oncelikle şunu söyleyim sorun ho2 ile alakali degil android15 ile alakali bir güvenlik guncellemesi. Cozum ise gizli ayarlardan gelismis bildirimleri kapatmak ve kisitlanmis ayarlara izin ver seçeneğini seçmek. Her telefonu kapattiginizda gelismis bildirimler ayari otomatik aciliyor tekrar kapatmak lazım. Kalici çözüm ise adb komutundan kapatmak.
Hocam bahsettiğiniz ayarları detaylı anlatabilir misiniz, hiçbir yerde bulamadım bu ayarları

Üst Alt