Arkadaşlar hap yutamayan dostlar illaki vardır şuanda tam hastalık zamanı, yıllardır bu konu üzerinde bir çok yöntem denedim ve çoğu ya yüzde 50 başarılı oldu yada yüzde 30 ama bugün size söyleyeceğim yöntem ile hap yutamama sorununu ortadan kaldıracaksınız. Hap yutmanın en kolay yolu MUZ arkadaşlar cidden bu meyve kocaman hap'ları bile yutturuyor adama. Şöyle 5-6cm'lik bir ısırık alıyorsunuz sonra ağzınızda biraz eziyorsunuz muzu ardından hapı atın muzun içine hoop suyla beraber kayıyor gidiyor boğazınızdan bu yöntemi 2019'da keşfettim. Gerçekten o günden beridir hap yutabiliyorum aklınızda bulusun. Muz yoksa elmada olur biraz daha zor oluyor ama oluyor.
5 - 6 cm ısırık ile ve bir muz ile 10 - 15 hap atilabilir demişsiniz. Düz mantık ile bir muzun boyu 50 ile 90 cm arasında oluyor. Bu muzlar Afrikadan mi geliyor hocam.Hocam ortalama bir muz ile 10-15 arası hap yutuluyor. Hapı yutamayıp daha geç iyileşecene 8 TL versen daha iyi olur.
Allah razı olsun hocam, inşallah.Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda bu durumdan bir an önce kurtulursunuz
5 - 6 cm ısırık ile ve bir muz ile 10 - 15 hap atilabilir demişsiniz. Düz mantık ile bir muzun boyu 50 ile 90 cm arasında oluyor. Bu muzlar Afrikadan mi geliyor hocam.
Hocam ortalama bir muz ile 10-15 arası hap yutuluyor. Hapı yutamayıp daha geç iyileşecene 8 TL versen daha iyi olur.
Öncelikle geçmiş olsun, ilaçları bir meyve eşliğinde tüketmeyi planlıyorsanız, lütfen en temel ingilizce haliyle google'da bir etkileşim araması yapınız. Birçok ilaç ve meyve kombinasyonu için bir problem olmayacaktır ancak en bilinenlerden greyfurt çeşitli ilaçlarla etkileşim göstererek, beklenenden farklı etki gözlenmesine yol açabilmektedir(beklenen etkinin görülmemesi veya beklenen etkiden fazlasının görülmesi). "Aspirin banana drug interactions" gibi temel kalıplarla arama yapılıp bilgi edinilebilir. Mesela görselde görüleceği üzere ACE inhibitörü kullanan hastaların burda belirttiğiniz yöntemi kendilerine uygulamaları pek hayırlarına olmayacaktır.Arkadaşlar hap yutamayan dostlar illaki vardır şuanda tam hastalık zamanı, yıllardır bu konu üzerinde bir çok yöntem denedim ve çoğu ya yüzde 50 başarılı oldu yada yüzde 30 ama bugün size söyleyeceğim yöntem ile hap yutamama sorununu ortadan kaldıracaksınız. Hap yutmanın en kolay yolu MUZ arkadaşlar cidden bu meyve kocaman hap'ları bile yutturuyor adama. Şöyle 5-6cm'lik bir ısırık alıyorsunuz sonra ağzınızda biraz eziyorsunuz muzu ardından hapı atın muzun içine hoop suyla beraber kayıyor gidiyor boğazınızdan bu yöntemi 2019'da keşfettim. Gerçekten o günden beridir hap yutabiliyorum aklınızda bulusun. Muz yoksa elmada olur biraz daha zor oluyor ama oluyor.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, ilginç miş.Öncelikle geçmiş olsun, ilaçları bir meyve eşliğinde tüketmeyi planlıyorsanız, lütfen en temel ingilizce haliyle google'da bir etkileşim araması yapınız. Birçok ilaç ve meyve kombinasyonu için bir problem olmayacaktır ancak en bilinenlerden greyfurt çeşitli ilaçlarla etkileşim göstererek, beklenenden farklı etki gözlenmesine yol açabilmektedir(beklenen etkinin görülmemesi veya beklenen etkiden fazlasının görülmesi). "Aspirin banana drug interactions" gibi temel kalıplarla arama yapılıp bilgi edinilebilir. Mesela görselde görüleceği üzere ACE inhibitörü kullanan hastaların burda belirttiğiniz yöntemi kendilerine uygulamaları pek hayırlarına olmayacaktır.
Sonuç olarak birkaç dakika alacak kısa bir araştırmanın ardından ilaç kullanımını kendiniz için daha az riskli hale getirebilirsiniz. Tüm hastalara geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam.Geçmiş olsun hocam
Katılıyorum hocam.. En ufak bir şey olduğu zaman ilaç kullanımı sonrası, vücut alışıyor ve gerçekten alınması gereken bir zaman da işe yaramaz hale geliyor ilaçlar.. Herşeyi kimyasalla çözmek alışkanlık haline geldi maalesef.hocam ilac kullanmak yerine, her bas agrisinda bir havuc yerseniz, iyi gelecektir,tabiki yinede şifa allahtan.
bu arada havuçun kilosu 2-3 tl civari
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi