Sohbet Hap Yutamayanlar İçeri

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar hap yutamayan dostlar illaki vardır şuanda tam hastalık zamanı, yıllardır bu konu üzerinde bir çok yöntem denedim ve çoğu ya yüzde 50 başarılı oldu yada yüzde 30 ama bugün size söyleyeceğim yöntem ile hap yutamama sorununu ortadan kaldıracaksınız. Hap yutmanın en kolay yolu MUZ arkadaşlar cidden bu meyve kocaman hap'ları bile yutturuyor adama. Şöyle 5-6cm'lik bir ısırık alıyorsunuz sonra ağzınızda biraz eziyorsunuz muzu ardından hapı atın muzun içine hoop suyla beraber kayıyor gidiyor boğazınızdan bu yöntemi 2019'da keşfettim. Gerçekten o günden beridir hap yutabiliyorum aklınızda bulusun. Muz yoksa elmada olur biraz daha zor oluyor ama oluyor.
Hocam ortalama bir muz ile 10-15 arası hap yutuluyor. Hapı yutamayıp daha geç iyileşecene 8 TL versen daha iyi olur. :)
5 - 6 cm ısırık ile ve bir muz ile 10 - 15 hap atilabilir demişsiniz. Düz mantık ile bir muzun boyu 50 ile 90 cm arasında oluyor. Bu muzlar Afrikadan mi geliyor hocam.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam ortalama bir muz ile 10-15 arası hap yutuluyor. Hapı yutamayıp daha geç iyileşecene 8 TL versen daha iyi olur. :)

Hocam bir muz ortalama çikita ise 20 küsur cm Anamur ise 10 küsur cm
5-6 cm ısırık ile demişsiniz; o halde 10-15 hap nasıl yutuluyor gelin şunun orta yolunu bulalım ;) geçmiş olsun ,bir tavsiyede benden hapı at suyu bolca ağza al ve iyice yukarı doğru bak yutkun
Selametle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci sayfayı okumadan yazdım meğerse benim cevap önceden verilmiş

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
hocam ilac kullanmak yerine, her bas agrisinda bir havuc yerseniz, iyi gelecektir,tabiki yinede şifa allahtan.
bu arada havuçun kilosu 2-3 tl civari

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Arkadaşlar hap yutamayan dostlar illaki vardır şuanda tam hastalık zamanı, yıllardır bu konu üzerinde bir çok yöntem denedim ve çoğu ya yüzde 50 başarılı oldu yada yüzde 30 ama bugün size söyleyeceğim yöntem ile hap yutamama sorununu ortadan kaldıracaksınız. Hap yutmanın en kolay yolu MUZ arkadaşlar cidden bu meyve kocaman hap'ları bile yutturuyor adama. Şöyle 5-6cm'lik bir ısırık alıyorsunuz sonra ağzınızda biraz eziyorsunuz muzu ardından hapı atın muzun içine hoop suyla beraber kayıyor gidiyor boğazınızdan bu yöntemi 2019'da keşfettim. Gerçekten o günden beridir hap yutabiliyorum aklınızda bulusun. Muz yoksa elmada olur biraz daha zor oluyor ama oluyor.
Öncelikle geçmiş olsun, ilaçları bir meyve eşliğinde tüketmeyi planlıyorsanız, lütfen en temel ingilizce haliyle google'da bir etkileşim araması yapınız. Birçok ilaç ve meyve kombinasyonu için bir problem olmayacaktır ancak en bilinenlerden greyfurt çeşitli ilaçlarla etkileşim göstererek, beklenenden farklı etki gözlenmesine yol açabilmektedir(beklenen etkinin görülmemesi veya beklenen etkiden fazlasının görülmesi). "Aspirin banana drug interactions" gibi temel kalıplarla arama yapılıp bilgi edinilebilir. Mesela görselde görüleceği üzere ACE inhibitörü kullanan hastaların burda belirttiğiniz yöntemi kendilerine uygulamaları pek hayırlarına olmayacaktır.
Sonuç olarak birkaç dakika alacak kısa bir araştırmanın ardından ilaç kullanımını kendiniz için daha az riskli hale getirebilirsiniz. Tüm hastalara geçmiş olsun.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-23-23-48-51-868_com.microsoft.emmx.jpg
    Screenshot_2020-01-23-23-48-51-868_com.microsoft.emmx.jpg
    587,7 KB · Görüntüleme: 6

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Geçmiş olsun hocam nod~~

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Öncelikle geçmiş olsun, ilaçları bir meyve eşliğinde tüketmeyi planlıyorsanız, lütfen en temel ingilizce haliyle google'da bir etkileşim araması yapınız. Birçok ilaç ve meyve kombinasyonu için bir problem olmayacaktır ancak en bilinenlerden greyfurt çeşitli ilaçlarla etkileşim göstererek, beklenenden farklı etki gözlenmesine yol açabilmektedir(beklenen etkinin görülmemesi veya beklenen etkiden fazlasının görülmesi). "Aspirin banana drug interactions" gibi temel kalıplarla arama yapılıp bilgi edinilebilir. Mesela görselde görüleceği üzere ACE inhibitörü kullanan hastaların burda belirttiğiniz yöntemi kendilerine uygulamaları pek hayırlarına olmayacaktır.
Sonuç olarak birkaç dakika alacak kısa bir araştırmanın ardından ilaç kullanımını kendiniz için daha az riskli hale getirebilirsiniz. Tüm hastalara geçmiş olsun.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, ilginç miş. :)

Geçmiş olsun hocam nod~~
Teşekkür ederim hocam. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
hocam ilac kullanmak yerine, her bas agrisinda bir havuc yerseniz, iyi gelecektir,tabiki yinede şifa allahtan.
bu arada havuçun kilosu 2-3 tl civari

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum hocam.. En ufak bir şey olduğu zaman ilaç kullanımı sonrası, vücut alışıyor ve gerçekten alınması gereken bir zaman da işe yaramaz hale geliyor ilaçlar.. Herşeyi kimyasalla çözmek alışkanlık haline geldi maalesef.

Üst Alt