Sohbet Hap Yutamayanlar İçeri

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
hocam ilac kullanmak yerine, her bas agrisinda bir havuc yerseniz, iyi gelecektir,tabiki yinede şifa allahtan.
bu arada havuçun kilosu 2-3 tl civari

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ilaç kullanmaktnçan nefret içerim ve içmezdim zaten ama çalışıyorum mecbur erken ayağa kalkmam lazım. Sağolun.

Katılıyorum hocam.. En ufak bir şey olduğu zaman ilaç kullanımı sonrası, vücut alışıyor ve gerçekten alınması gereken bir zaman da işe yaramaz hale geliyor ilaçlar.. Herşeyi kimyasalla çözmek alışkanlık haline geldi maalesef.
Çokda sağlıklı besleniyor um ellerimi 100 kere yıkıyorum oldumu oluyor.

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Katılıyorum hocam.. En ufak bir şey olduğu zaman ilaç kullanımı sonrası, vücut alışıyor ve gerçekten alınması gereken bir zaman da işe yaramaz hale geliyor ilaçlar.. Herşeyi kimyasalla çözmek alışkanlık haline geldi maalesef.
aynen oyle hocam, zaten Allah her hastaligin şifasini doğal yoldan bize vermis, fakat biz bu doğal seyleri kimyasalla karistirip insanlara servis ediyoruz, zaten en buyuk sikintida burda o kimyasallarin cogu bagimlilik yaptiriyor, bitkiler, meyveler bizlere yeterli olucaktir

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam ilaç kullanmaktnçan nefret içerim ve içmezdim zaten ama çalışıyorum mecbur erken ayağa kalkmam lazım. Sağolun.

Çokda sağlıklı besleniyor um ellerimi 100 kere yıkıyorum oldumu oluyor.
Geçmiş olsun hocam.. Sizin için söylememiştim, genel olarak ifade etmek istedim..

aynen oyle hocam, zaten Allah her hastaligin şifasini doğal yoldan bize vermis, fakat biz bu doğal seyleri kimyasalla karistirip insanlara servis ediyoruz, zaten en buyuk sikintida burda o kimyasallarin cogu bagimlilik yaptiriyor, bitkiler, meyveler bizlere yeterli olucaktir
Aman diyim hocam, ota bitkiye girmeyelim, çıkamayız işin içinden :D ama haklısınız ayrı konu :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Geçmiş olsun hocam.. Sizin için söylememiştim, genel olarak ifade etmek istedim..

Aman diyim hocam, ota bitkiye girmeyelim, çıkamayız işin içinden :D ama haklısınız ayrı konu :)
Teşekkür ederim hocam. :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Günaydın Hocam, umarım bugün daha iyisinizdir.
Günaydın hocam. Evet kırgınlık hala çok var ama boğaz acım dindi, burnum sakinledi. İyi olucaz inşallah yarın izinliyim yatayım güzelce. :)

Üst Alt