Soru hangi rom'u önerirsiniz ?

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
arkadaşlar son günlerde telefon'a güncelleme yap, geri yükle, tekrardan yap vs derken canım sıkılmaya başladı bu cihazın ve xiominin yazılım sorunları bitmek bilmiyor, global rom'dan sıkılmaya başladım

örnek vericek olursam MIUI 10'da kamera'da yüz'e yaklaştırınca otomatik odaklama yapmadığı için kasma ve fps düşüşü oluyordu, MIUI 11.4' sürümünde bu sorun gitmiş eyv'da yerine daha kötüsü gelmiş. artık yüz'e getirince değil direk video çekerken aynı olay yaşanıyor video çekemez oldum, daha çok sorun vardı'da başka uygulamalarda vs. bi kaç tanesi gün geçtikçe kendiliğinden gitti

şimdi size sorum Mi 9 için stabilizasyon'un en iyi olduğu rom hangisi, önerileriniz neler ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
arkadaşlar son günlerde telefon'a güncelleme yap, geri yükle, tekrardan yap vs derken canım sıkılmaya başladı bu cihazın ve xiominin yazılım sorunları bitmek bilmiyor, global rom'dan sıkılmaya başladım

örnek vericek olursam MIUI 10'da kamera'da yüz'e yaklaştırınca otomatik odaklama yapmadığı için kasma ve fps düşüşü oluyordu, MIUI 11.4' sürümünde bu sorun gitmiş eyv'da yerine daha kötüsü gelmiş. artık yüz'e getirince değil direk video çekerken aynı olay yaşanıyor video çekemez oldum, daha çok sorun vardı'da başka uygulamalarda vs. bi kaç tanesi gün geçtikçe kendiliğinden gitti

şimdi size sorum Mi 9 için stabilizasyon'un en iyi olduğu rom hangisi, önerileriniz neler ?
Önerim şahsen ilk önce twrp kaldırıp normal kullanıcı statüsünde olmak. Bende rom yüklerken tamam artık bu rom da kalırım dediğim sistemi 2 gün sonra terk ediyorum. :(

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Önerim şahsen ilk önce twrp kaldırıp normal kullanıcı statüsünde olmak. Bende rom yüklerken tamam artık bu rom da kalırım dediğim sistemi 2 gün sonra terk ediyorum. :(
Benimki 2 gün bile sürmüyor hocam dün gece 2 gibi xiaomi.eu kurdum sabah kalktım da kendimi Android 10 rom kurarken buldum sonra Android 10 larda olan hoparlör cızırtısı sorunu yüzünden tekrar Xiaomi.eu ya döndüm herşeyi var zaten miuide eksik birşey yok ki bizimkisi macera aramak

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Benimki 2 gün bile sürmüyor hocam dün gece 2 gibi xiaomi.eu kurdum sabah kalktım da kendimi Android 10 rom kurarken buldum sonra Android 10 larda olan hoparlör cızırtısı sorunu yüzünden tekrar Xiaomi.eu ya döndüm herşeyi var zaten miuide eksik birşey yok ki bizimkisi macera aramak
Aynen hocam. Biz özgürlüğü görünce prangaları unutuyoruz.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Gcam kullanabilirsin globala dönme bence eu beta yükle tavsiye ediyorum

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam twrp ve root'u kaldırdım bi kaç gün önce bu yazılım hataları bitmek bilmiyor insanı sinir ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu beta yüklemenizi tavsiye ederim.

hocam sizce gerçekten iyi stabil mi ?

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
hocam twrp ve root'u kaldırdım bi kaç gün önce bu yazılım hataları bitmek bilmiyor insanı sinir ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizce gerçekten iyi stabil mi ?
Çok ufak tefek hataları var bence stabil güncel ve gerçekten globaldan daha kullanışlı öneriyorum denememde fayda var

Oyla:
Üst Alt