Soru hangi rom'u önerirsiniz ?

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
arkadaşlar son günlerde telefon'a güncelleme yap, geri yükle, tekrardan yap vs derken canım sıkılmaya başladı bu cihazın ve xiominin yazılım sorunları bitmek bilmiyor, global rom'dan sıkılmaya başladım

örnek vericek olursam MIUI 10'da kamera'da yüz'e yaklaştırınca otomatik odaklama yapmadığı için kasma ve fps düşüşü oluyordu, MIUI 11.4' sürümünde bu sorun gitmiş eyv'da yerine daha kötüsü gelmiş. artık yüz'e getirince değil direk video çekerken aynı olay yaşanıyor video çekemez oldum, daha çok sorun vardı'da başka uygulamalarda vs. bi kaç tanesi gün geçtikçe kendiliğinden gitti

şimdi size sorum Mi 9 için stabilizasyon'un en iyi olduğu rom hangisi, önerileriniz neler ?

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Twrp şart ve sen global romun sistemini silmeden eu kurmaya kalkarsan daha önce denemedim ama telefon brick olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pixel romunu bende tavsiye ediyorum akıcılık olsun çok iyi ama benim cihazımda hoparlör cızırtısı veriyo ses driver bozuk herhalde güncelleme bekliyorum
yeni sürümde öyle bir sorun yok :)

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
yüz tanıma var zaten parmak izine gerek duymuyorum ben o sorun teşkil etmez

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
yüz tanıma var zaten parmak izine gerek duymuyorum ben o sorun teşkil etmez
Ben direkt kilidi kaldırdım rahatladım ama pil konusunda çok iyi ve aşırı hızlı şarj oluyor ilk şarjda çok şaşıracaksınız.

Oyla:

EmirhanKFB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
10
hocam twrp ve root'u kaldırdım bi kaç gün önce bu yazılım hataları bitmek bilmiyor insanı sinir ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizce gerçekten iyi stabil mi ?
Şöyle soyleyeyim şuan globaldesiniz sanırım, stabillik konusunda globalden eu betaya geçerseniz daha stabil olduğunu görürsünüz tabiki her romun kendi içerisinde artısı eksisi var

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Şöyle soyleyeyim şuan globaldesiniz sanırım, stabillik konusunda globalden eu betaya geçerseniz daha stabil olduğunu görürsünüz tabiki her romun kendi içerisinde artısı eksisi var
Örnek vereyim mi8 de iyi bir performans veren rom mi9 da aynı etkiyi göstermeyebilir lütfen bunu göz önünde bulundurun .

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Ben direkt kilidi kaldırdım rahatladım ama pil konusunda çok iyi ve aşırı hızlı şarj oluyor ilk şarjda çok şaşıracaksınız.

kilit kaldırmak o kadar etki ediyor mu ya ne alaka bilmediğimden soruyorum ?

Oyla:
Üst Alt