Sohbet Hangi Romu kullanıyorsunuz ?

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
Olay çözüldü teşekkür ederim. TWRP üzerinden iki komut gerekiyormuş youtube sağolsun :)) Yalnız yeni bir sorun ortaya çıktı arama ve gelen çağrıda çevirici ekrana gelmiyor dolayısıyle çağrılar görünmediğinden cevaplanamıyor. Çözümü ne olabilir

bunu açmanız faydaniza olur.normal girerek numara çevirmek veya çağrılara bakmak gibi suretlerle çeviriciyi kullanabiliyor musunuz,
arama gelirken zil sesi var, ama ekran kararıyor mu yoksa ekranda değişiklik olmuyor sadece ses mi,
beklediniz mi belki gecikmeli gelir?
ceviriciyle alakalı hangi uyg varsa verilerini temizleyin gerekli tüm izinleri verin (sistem güncel ise) bir de üstüne restart deva olabilir.

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
bunu açmanız faydaniza olur.normal girerek numara çevirmek veya çağrılara bakmak gibi suretlerle çeviriciyi kullanabiliyor musunuz,
arama gelirken zil sesi var, ama ekran kararıyor mu yoksa ekranda değişiklik olmuyor sadece ses mi,
beklediniz mi belki gecikmeli gelir?
ceviriciyle alakalı hangi uyg varsa verilerini temizleyin gerekli tüm izinleri verin (sistem güncel ise) bir de üstüne restart deva olabilir.
Ben en garanti olanını yaptım farklı bir romu temiz kurulumla kurdum sorun düzeldi. Arkadaşım zaten bu işlerden anlamadığından romdaki değişiklikleri farketmedi bile hatta çok mutlu oldu. Ben de sorumluluktan kurtuldum vesselam..rock~~

ongunbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
note4x
Konular
2
Selamlar, Note 4 global versiyonu alarak aranıza katıldım. Telefonda 8.5.8.0 kararlı sürüm yüklü. Hattım Vodafone, gece 11 gibi telefonu pil tasarruf modunda kapatıp sabah 9 civarı açtığımda yaklaşık %5-%6 pil tüketmiş oluyordu. Cihaza Aosp Launcher yükleyip orijinal launcher'ı arka planda kapatınca gecelik tüketim %1'e düştü. Bilginize.

Joker8080

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Ben slim romu kullanıyorum bataryası ve akıcılığı çok iyi hatta ben işlemci ayarlarından max i 1689 a çektim öyle kullanıyorum :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20171021-175619.png
    Screenshot_20171021-175619.png
    107 KB · Görüntüleme: 56

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
Bir değişikliği özellikle de ciddi bir değişiklik olduğu taktirde sağlıklı yorumlamak için en azından 2 hafta vermek lazım, umuyorum aosp bunla yetinmez daha da katkı sağlar, görünümü aosp gibi mi oldu launcher ile?

Slim rom da tıpkı aosp gibi r.remix gibi miuiden baya kopuş sağlıyor bana göre görünümden feragat ediyoruz yüklersek.
ama herkesin öncelikleri ve bir kıstasa verdiği önem bambaşka.sarj için miuiyi terkeden çok kişi oluyor böylece.
ben şu an Epic romdayım hemşehrime de destek veriyorum :) tel.den hiçbir zaman 4000 mah şarj performansı almadım ama en kötü haliyle bile rn4 ün
bataryası fazlasıyla yeterli.
böylece de keyfimizce rom rom dolanabiliyoruz :))

ongunbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
note4x
Konular
2
Selamlar, Note 4 global versiyonu alarak aranıza katıldım. Telefonda 8.5.8.0 kararlı sürüm yüklü. Hattım Vodafone, gece 11 gibi telefonu pil tasarruf modunda kapatıp sabah 9 civarı açtığımda yaklaşık %5-%6 pil tüketmiş oluyordu. Cihaza Aosp Launcher yükleyip orijinal launcher'ı arka planda kapatınca gecelik tüketim %1'e düştü. Bilginize.
Bir değişikliği özellikle de ciddi bir değişiklik olduğu taktirde sağlıklı yorumlamak için en azından 2 hafta vermek lazım, umuyorum aosp bunla yetinmez daha da katkı sağlar, görünümü aosp gibi mi oldu launcher ile?

Slim rom da tıpkı aosp gibi r.remix gibi miuiden baya kopuş sağlıyor bana göre görünümden feragat ediyoruz yüklersek.
ama herkesin öncelikleri ve bir kıstasa verdiği önem bambaşka.sarj için miuiyi terkeden çok kişi oluyor böylece.
ben şu an Epic romdayım hemşehrime de destek veriyorum :) tel.den hiçbir zaman 4000 mah şarj performansı almadım ama en kötü haliyle bile rn4 ün
bataryası fazlasıyla yeterli.
böylece de keyfimizce rom rom dolanabiliyoruz :))

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-10-21-23-50-15-287_com.davidsoftware.png
    Screenshot_2017-10-21-23-50-15-287_com.davidsoftware.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2017-10-21-23-53-09-003_com.davidsoftware.png
    Screenshot_2017-10-21-23-53-09-003_com.davidsoftware.png
    761,3 KB · Görüntüleme: 47

ozkansen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
S.a ,
Redmi Note 4 Global telefonada orjinal romu kullanmamı tavsiye edermisiniz

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
S.a ,
Redmi Note 4 Global telefonada orjinal romu kullanmamı tavsiye edermisiniz

Çok bir özellik beklemezsen, batarya veya ram kullanımı veya kolaylık sağlayan bazı materyallere ihtiyaç duymaz bunları uç noktalarda istemezsen orjinal rom kurman daha az baş ağrısına sebep olur, xiaomi markasına ne kadar güveniyorsan orjin romlara da o kadar güvenebilirsin.
Sadece iki seçeneğin olur stable veya haftalık güncellenen weekly", bunlardan ben stabil olanı kullanıyorum çok güncel olmuyor sürümü vs. fakat stabil ve oturmuş olmasına güveniyorum bana yetiyor.Ama haftalık güncelleme alan roma yüzde yüz elli daha fazla rağbet olduğunu biL :)

ozkansen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
eu rom orjinal mi oluyor