Sohbet Hangi Romu kullanıyorsunuz ?

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Tabiki deneyin, ancak ben RR yi neden beğenmediğinizi sorabilirmiyim? RR çünkü Custom Rom'lar arasında her türlü Cihaz için açık ara en mükemmel Rom'dur....Bu Rom en azından 1-2 hafta kullanılmalı ki, en üst performansını yakalayabilsin...ondan sonra da vazgeçmeniz mümkün olmaz....
Yer yer takilmalar yaşadım buna ilaveten pil performansı da düşüktü. 1 hafta kullandım

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yer yer takilmalar yaşadım buna ilaveten pil performansı da düşüktü. 1 hafta kullandım
Temiz kurulum şart ve en az 2 hafta deneyin....2 hafta sonra yine de memnun kalmazsanız, Size başka bir Custom Rom buluruz....gerçi gerek kalmayacaktır da....içinizin rahat olması açısından8=)highfive~~

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Temiz kurulum şart ve en az 2 hafta deneyin....2 hafta sonra yine de memnun kalmazsanız, Size başka bir Custom Rom buluruz....gerçi gerek kalmayacaktır da....içinizin rahat olması açısından8=)highfive~~
Eyvallah.. Teşekkür ederim Yes~~

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Selam arkadaşlar. Bir arkadaşımın Zuk Z1 telefonunu yaşadığı bir rehber sorununu düzeltmek için fabrika ayarlarına sıfırladım. Cihazda AOSP rom kurulu. Sıfırladıktan sonra direkt olarak TWRP ekranı açıldı. Dolayısıyla belleğinde bulunan rom ve google uygulamalarını yeniden kurulumunu yaptım. Ardından reboot yaptığımda sürekli TWRP ekranı açılmaya başladı. Birkaç saattir uğraşıyorum ama çözemedim. Problem nedir acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
Önce normal boot ekranı gelip tel. açılmaya çalışıyorsa bir süreden sonra twrp ye giriyorsa sorun tipik "logoda kalma" sorunu olabilir.Her şeyi sifirlayacak en hard yöntem ile orijinal romlarindan yüklerseniz kanımca düzelecektir.Veyahut bizim cihazlara benziyorsa, bizde romdan hemen sonra root dosyası flashlayabilirsiniz; bizde bu boot.img dosyasını düzelten bir yöntem...

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Önce normal boot ekranı gelip tel. açılmaya çalışıyorsa bir süreden sonra twrp ye giriyorsa sorun tipik "logoda kalma" sorunu olabilir.Her şeyi sifirlayacak en hard yöntem ile orijinal romlarindan yüklerseniz kanımca düzelecektir.Veyahut bizim cihazlara benziyorsa, bizde romdan hemen sonra root dosyası flashlayabilirsiniz; bizde bu boot.img dosyasını düzelten bir yöntem...
Evet önce boot ekranı geliyor 3 saniye sonra twrp ye giriyor. Yalnız belleğinde sadece 1 adet rom var ve normal açılış olmayınca bilgisayara bağlanıp rom atma imkanı yok.

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
Evet önce boot ekranı geliyor 3 saniye sonra twrp ye giriyor. Yalnız belleğinde sadece 1 adet rom var ve normal açılış olmayınca bilgisayara bağlanıp rom atma imkanı yok.

ya bir otg, ya sd destekliyorsa bir sd card ya da supersu dosyasına ihtiyaç var.o da olmadı supersunun bir başka versiyonu ile denersin, hiçbir şey yapamıyorsan twrp den yapacağın kombinasyonlar etkili olabilir.rom yuklemeden iki wipe yap, uc yap, 4 wipe yap veya yukledikten sonra yap/yapma, dalvik silerek/silmeden açılıyor mu vs dene.ben genelde sorunlarımı yanlış bir şey yapmamaya dikkat ederek deneme yanılma ile çözerim.elinde neye olanak varsa -ki bu sende sadece twrp-
onu kullanarak denemeler yapabilirsin.
mesela twrp yedeği alıp onu geri yuklesen bile çözüm olabilir.bazen saçma yöntemler işe yarıyor ilginç şekilde :) bu arada normalde çalışır bir sistemde twrpye girdiğinde pc telefonu görüyor bir pc bir orj kablo ile rahat cozersin bu işi.kolay gele.

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
ya bir otg, ya sd destekliyorsa bir sd card ya da supersu dosyasına ihtiyaç var.o da olmadı supersunun bir başka versiyonu ile denersin, hiçbir şey yapamıyorsan twrp den yapacağın kombinasyonlar etkili olabilir.rom yuklemeden iki wipe yap, uc yap, 4 wipe yap veya yukledikten sonra yap/yapma, dalvik silerek/silmeden açılıyor mu vs dene.ben genelde sorunlarımı yanlış bir şey yapmamaya dikkat ederek deneme yanılma ile çözerim.elinde neye olanak varsa -ki bu sende sadece twrp-
onu kullanarak denemeler yapabilirsin.
mesela twrp yedeği alıp onu geri yuklesen bile çözüm olabilir.bazen saçma yöntemler işe yarıyor ilginç şekilde :) bu arada normalde çalışır bir sistemde twrpye girdiğinde pc telefonu görüyor bir pc bir orj kablo ile rahat cozersin bu işi.kolay gele.
TWRP ye girildiğinde telefonun içini göremiyorum. Onun için ekstra bir ayar mı var

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
PC de driverler yüklü değildir
Olay çözüldü teşekkür ederim. TWRP üzerinden iki komut gerekiyormuş youtube sağolsun :)) Yalnız yeni bir sorun ortaya çıktı arama ve gelen çağrıda çevirici ekrana gelmiyor dolayısıyle çağrılar görünmediğinden cevaplanamıyor. Çözümü ne olabilir

Üst Alt