Sohbet Hangi Romu kullanıyorsunuz ?

recebim59

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep Akgün
Cihazım
Redmi Note4x
Meslek
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
Konular
7
Hocam rr"romun hangi sürümünü kullanıyorsunuz aynı problem not4x tavsiyem üzerine alan arkadaşımın başına da gelmişti donanımdan olabilir diye düşündüm lakin global rom yüklediğim de reset atmiyordu

Hemen rr romun son sürümü v.5.8.4 yükleyip gapps da arm64 7.1 pico yüklediğim zaman düzelmişti size tavsiyem dediğim dosyaları indirip tekrar temiz bir kurulum yapmanız

Not : rr remix download şuan offline durumunda sanırım güncelleme var

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rr 5.8.4 sürüm ve üzerine opengapps nano flaşlamıştım..

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
Ben RR yüklemek fakat görünümden de feragat etmemek istiyorum, miui görünümlü RR kullanma şansım var mı sağlıklı bir yöntem ile??

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
RR 5.8.4 ile ne olursa olsun bir orijinal sorunsuzluğu alınmayacağını düşünüyorum, ufak tefek de olsa takıntılılığınıza bağlı olarak gayet can sıkabilir. bir örneği: kamerayı iki kez kilit tuşuna basarak açma olayı çok iyi değil.bataryasi üzmez performansı yeterli gelir, görünüm çok değişir miuiye göre yükleyecek olan bunları bilmeli.
Bense Epic roma geçtim Escobar hocam sağolsun çok sıkı rom...

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
kamerayı iki kez kilit tuşuna basarak açma olayı çok iyi değil

Ayarlar>RR özelleştirmeleri (Türkçesini tam hatırlamıyorum İngilizce kullandığım için)>Butonlar kısmından kapatılabiliyor o seçenek.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Sayko

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
R.note 4x
Meslek
Market Aktivite Elemanı
Konular
12
Ayarlar>RR özelleştirmeleri (Türkçesini tam hatırlamıyorum İngilizce kullandığım için)>Butonlar kısmından kapatılabiliyor o seçenek.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

evet biliyorum baya kurcalarim zaten genelde, rr nin bile üstesinden geldim :)
bahsettiğim, şu an epic romdayim ve aynı olayi uygularken rr de yanlışlıkla kameraya giriyordum, epic te ise bu olmuyor, sanırım basma süresinin ayarı ile alakalı.

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Selam arkadaşlar Cihazı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk 2 ay Miui 8 ve Miui 9 deneyimim oldu. Bir problem yaşamadım. Sadece değişiklik olsun diye 1-2 custom rom yükledim (Lineage- Resurrection remix). Bunlar sorunlu geldiği için tekrar fastbootdan Miui 8 yükledim. Bir müddet sonra şeytan dürttü (Rom hastaları iyi bilir) AOSP Extended 4.6 yükledim. Tek kelimeyle harika çıktı. Şöyle ki uygulama açılışları stock miui romlardan daha hızlı, özelleştirmeler var ve 8 saat ekran süresi aldım. Miui arayüzünden sıkılan ve saf android seven arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Selam arkadaşlar Cihazı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk 2 ay Miui 8 ve Miui 9 deneyimim oldu. Bir problem yaşamadım. Sadece değişiklik olsun diye 1-2 custom rom yükledim (Lineage- Resurrection remix). Bunlar sorunlu geldiği için tekrar fastbootdan Miui 8 yükledim. Bir müddet sonra şeytan dürttü (Rom hastaları iyi bilir) AOSP Extended 4.6 yükledim. Tek kelimeyle harika çıktı. Şöyle ki uygulama açılışları stock miui romlardan daha hızlı, özelleştirmeler var ve 8 saat ekran süresi aldım. Miui arayüzünden sıkılan ve saf android seven arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Hocam bende size şiddetle Epicrom 7.10.12 tavsiye ediyorum desteğinin Escobar1945 olmasıda cabası

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şiddetle deneyeceğim Yes~~ .
Tabiki deneyin, ancak ben RR yi neden beğenmediğinizi sorabilirmiyim? RR çünkü Custom Rom'lar arasında her türlü Cihaz için açık ara en mükemmel Rom'dur....Bu Rom en azından 1-2 hafta kullanılmalı ki, en üst performansını yakalayabilsin...ondan sonra da vazgeçmeniz mümkün olmaz....

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1

Tabiki deneyin, ancak ben RR yi neden beğenmediğinizi sorabilirmiyim? RR çünkü Custom Rom'lar arasında her türlü Cihaz için açık ara en mükemmel Rom'dur....Bu Rom en azından 1-2 hafta kullanılmalı ki, en üst performansını yakalayabilsin...ondan sonra da vazgeçmeniz mümkün olmaz....[/QUOTE

Üstadım tavsiyeniz üzerine - şarj daha çok etkiledi- bırakmıştım ama tekrar deneyeceğim, tlf mi 5 , hayırlısı, 6 aydır rom denemekten telefonda düzgün kullanamadım.

Üst Alt